Gebeliğe Hazırlık C-life ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kullanımı nasıl anlatırmısınız hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın

Kullanımı nasıl anlatırmısınız hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
Aminn inşallah. Adetle başlayıp günde 2 kere ac karnına yedim yumurtlama görünce bırakmak gerekiyor pko olduğu için benimkisi belli olmuyor testlerle o yüzden 15 gün kullanıp bıraktım. Hatta ilk ay 10 gün kadar yedim unuttum hep çok şükür 2. Ayda hamile kaldım

Hamile kalanlar cok olmus biz de sebepsız infertilite var bır kere asılama yapıldı tutmadı oyuzden bugun c life macun siparısı verdım ne kaybım olabılır ki sonucta dıye dusunerek
Bol bol su için yapabilirseniz düzenli yürüyüş yapin ben sadece çok fazla su içmiştim yürüyemedim

Adetim birinci gününden itibaren 15 gün mü yicez bende de pko var ne adet günüm belli ne yumurtlama adetlerimde düzensiz

Adetim birinci gününden itibaren 15 gün mü yicez bende de pko var ne adet günüm belli ne yumurtlama adetlerimde düzensiz
Evet aslında yumurtlaması belli olan insanlar yumurtladiktan sonra birkaç gün daha yiyip öyle bırakıyorlar. Peki sen doktora gitmedim mı hiç ben aynı zamanda glukofen içiyordum düzenli olarak o adetlerimibiraz olsun düzene sokmuştu

Bende gittim progestan iğne yazdı onu vuruldum bir kez bir hafta sonra regl oldum sonraki ay yine olamadım yine iğne yazdı onu oldum yine adet oldum sonraki ay dedi hapa başlayalım progestan yazdım adetin 17. Günü başla sabah bir akşam bir iç 10 gün devam et bırak dedi bu ay öyle yaptım bıraktım 4. Gün adet oldum ve düzenli ilişkimde var ama nasip olmayınca olmuyor demekki bu aydan ümitliydim ama geçen gün kanama görünce ümitler suya düştü

Ya biliyorum o duyguyu bende 3 kere klomen tedavisi gördüm hepsinde çok umutluydum olmadı doktor rahim filmi istedi pahalı geldi 2000 tl. O yüzden Clife kullandım çok şükür hamile kaldım. Inşallah sende tez zamanda güzel haberler verirsin

Amin inş canım bende deneyim korkuyorum biraz ya habersiz anlamadan hamileyken yersem C life zararlıymış sanırım

2 gün sonra tekrarla derim inşallah hamissindir geç döllenme oldu belki geç yumutladin
Canım bu arkadasıma ait sonuc ama kafamız karıstı 11 -12 gun gecıkmıs yanı 5 haftalıgı gecmıs oluyor degerı nıye boyle dusuk o kadar gecmesıne ragmen bılemedık sızlere sorayım dedım

Canım bu arkadasıma ait sonuc ama kafamız karıstı 11 -12 gun gecıkmıs yanı 5 haftalıgı gecmıs oluyor degerı nıye boyle dusuk o kadar gecmesıne ragmen bılemedık sızlere sorayım dedım
Burda biri vardı 13 gün falan gecikmisti 11le öğrenmişti iki gün sonra aynı hastanede bı kan versin belli olur o zaman artışa göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…