- 2 Mart 2021
- 1.008
- 562
- 73
- Konu Sahibi NadirCicek01
-
Aa öyle mi? Allah korusun dış gebelıkte de dusuk ılerleme oluyormus bir tanıdıgımdan bılıyorum o sebepten emin olamadıkBurda biri vardı 13 gün falan gecikmisti 11le öğrenmişti iki gün sonra aynı hastanede bı kan versin belli olur o zaman artışa göre
Sonuç 24 cıkmış evet var hayırlı olsun büyük ihtimal geç döllenme olmuş 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte tekrar kan vermesi gerek. En az %60 değerin artması lazım ihmal etmesinVar gıbı gorunuyo fakat 11-12 gün gecikmiş hiç gecıkmezmiş normalde ama degerı dusuk gıbı duruyor
Zaten o ilaç bildiğim kadarıyla bebek varsa tutunmasını yoksa da adet olmanızı sağlıyor ve ilaç olmasa bile bu macunu adete yakın kullanamıyoruz her ihtimale karşıAdetimin ikinci günü bugün sipariş verdim inşallah hemen gelir yerim 10-15 gün bende bakalım 17. Günü zaten progestan hap içicem hapla beraber olmaz
Anladım tmm ozaman adet günü itibariyle 15 gün içmek ideal dimiZaten o ilaç bildiğim kadarıyla bebek varsa tutunmasını yoksa da adet olmanızı sağlıyor ve ilaç olmasa bile bu macunu adete yakın kullanamıyoruz her ihtimale karşı
İnşallah sağlıklı gebeliktir 2 gün sonra belli olurAa öyle mi? Allah korusun dış gebelıkte de dusuk ılerleme oluyormus bir tanıdıgımdan bılıyorum o sebepten emin olamadık
İnsallah canım .. randevu almıs 2 gun sonraya merakla beklıyoruzİnşallah sağlıklı gebeliktir 2 gün sonra belli olur
Anladım canım artısı az olursa yok mu demek oluyor cok bilgili değilim bu konudaSonuç 24 cıkmış evet var hayırlı olsun büyük ihtimal geç döllenme olmuş 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte tekrar kan vermesi gerek. En az %60 değerin artması lazım ihmal etmesin
Evet ideal benim normal günlerde akintim olur ama 2. Ay adetime yakın yumurta akı gibi uzayan akintim olmuştu o zaman anladım heralde bu ay olacak Allahın izniyle dedimAnladım tmm ozaman adet günü itibariyle 15 gün içmek ideal dimi
Hayir artışaz olursa büyük ihtimal ya kimyasal ya dış gebeliktir yine 2 gün sonra kan vermesi gerekirAnladım canım artısı az olursa yok mu demek oluyor cok bilgili değilim bu konuda
Anladım canım arkadasıma soyledım doktora gıdıp gorusecek bugun gorusememıs sonuc hakkındaHayir artışaz olursa büyük ihtimal ya kimyasal ya dış gebeliktir yine 2 gün sonra kan vermesi gerekir
Sizin bir sorununuz var mıydı yoksa sebepsız mi olmuyordu bugun ben de siparıs verdım yorumunu okuyuncaYa biliyorum o duyguyu bende 3 kere klomen tedavisi gördüm hepsinde çok umutluydum olmadı doktor rahim filmi istedi pahalı geldi 2000 tl. O yüzden Clife kullandım çok şükür hamile kaldım. Inşallah sende tez zamanda güzel haberler verirsin
Çok sağol canım bilgi için Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahEvet ideal benim normal günlerde akintim olur ama 2. Ay adetime yakın yumurta akı gibi uzayan akintim olmuştu o zaman anladım heralde bu ay olacak Allahın izniyle dedim
Bende pko vardı tedavi ise yaramayınca Clife denedim çok şükür olduSizin bir sorununuz var mıydı yoksa sebepsız mi olmuyordu bugun ben de siparıs verdım yorumunu okuyunca
İnsallah ben de de olumlu sonuc olur yenı sıparıs ettıgım ıcın henuz kargolanmadı umarım faydası olur herkese umut olurBende pko vardı tedavi ise yaramayınca Clife denedim çok şükür oldu
Bolca dua et bende ederim senin için olur Allahın izniyleİnsallah ben de de olumlu sonuc olur yenı sıparıs ettıgım ıcın henuz kargolanmadı umarım faydası olur herkese umut olur
Çok tesekkur ederım canımBolca dua et bende ederim senin için olur Allahın izniyle
Ovulasyon testi gordum instagramda kadının biri takıbı falan yapmaya yardım edıyor hamıle kalan cokmus bu sayede guvenılır denılıyor alıp almama konusunda kararsızım bu ay da doktor takıbındeyım ne zaman buyudu catladı tahmın edıyoruz bılıyoruz ama obur ay ramazanda gıdemem hastaneye acaba onu mu denesem bılgın var mı hiçBende pko vardı tedavi ise yaramayınca Clife denedim çok şükür oldu
Evet memnun kalanlar var bende internetten çoklu test almıştım ama ise yaramadı pko yüzünden. Aynı ay içerisinde 2-3 kere pik görüyordumOvulasyon testi gordum instagramda kadının biri takıbı falan yapmaya yardım edıyor hamıle kalan cokmus bu sayede guvenılır denılıyor alıp almama konusunda kararsızım bu ay da doktor takıbındeyım ne zaman buyudu catladı tahmın edıyoruz bılıyoruz ama obur ay ramazanda gıdemem hastaneye acaba onu mu denesem bılgın var mı hiç
Hımm anladım peki siz ilaçsiz adet mi göruyordunuz yoksa ilaçli mi kılonuz kactıEvet memnun kalanlar var bende internetten çoklu test almıştım ama ise yaramadı pko yüzünden. Aynı ay içerisinde 2-3 kere pik görüyordum
Ben son zamanlarda ilaçsız adet göremiyordum doktor iki deyince glukofen kullanmaya başladım adetim düzene girmişti birde yıllardır kilo alamayan ben evlendikten sonra hızla 10 kilo aldım 64 ü gördümHımm anladım peki siz ilaçsiz adet mi göruyordunuz yoksa ilaçli mi kılonuz kactı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?