Evet canım normal bende içiyordum
Insallah sifasini goruruz ben yinede cok umitli degilim bakalim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım normal bende içiyordum
Sanirim macunla hamile kaldiniz, Rabbim tamamina erdirsin insallah. Bende bu ay kullanmaya basladim. Sonucu merakla bekliyorumBende bu ay kullandim yumurta tembelliği sorunum var di allaha şükür düzeltti şimdi yumurtalarım çalışıyor büyüyor ve çatlıyor şuan beklemedeyim adete 8 gün kaldı bakalım hayırlısı olsun kullanmanızı tavsiye ederim
Sagok kuzum ama kan tahlili verdim 359 çıkdı bugün de verdim sonuç 53 çıkdı değerim iki günde düşdü çok üzgünümSanirim macunla hamile kaldiniz, Rabbim tamamina erdirsin insallah. Bende bu ay kullanmaya basladim. Sonucu merakla bekliyorum
Kimyasalmi oldu acaba, çok üzüldüm, çok geçmis olsun☹Sagok kuzum ama kan tahlili verdim 359 çıkdı bugün de verdim sonuç 53 çıkdı değerim iki günde düşdü çok üzgünüm
Kızlar Selam,
7 yıl sipral kullandım, çıkarttıktan sonra 8 ay doğum kontrol hapı kullandım. Gebelik düşündüğüm için doktorum sipral sonrası hemen korunmayı bırakma rahmin dinlensin dedi. 7 yıl öncesi boş gebelikler kürtajlar vs... yaşadım detaya girmicem. Doğum kontrol hapından sonra 1,5 yıldır korunmuyordum. Olmadı olmadı gitti. Sonra bu C life macunu aldım çok inanmıştım. 1 ay kullandım, hemen etkisini göstereceğini düşünmüyordum zaten, regl olana kadar kullandım. O ay regl oldum. Ovülasyon testlerim hep C life kullanana kadar ikinci çizgi biraz koyulaşırdı böyle kopkoyu olmazdı. İkinci ay kullanamadım eşimin dedesi vefat etti cenaze falan filan beraberlikte yaşayamadık. İkinci regliden sonra tekrar kullanmadan hamile kalmışım. Bence etkisini anca gösterdi. Aralık ayında takvime göre 24 Aralık ovülasyon görünüyordu, ben kasık sancılarıma istinaden 22 Aralıkta ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi hayatımda hiç görmediğim kadar kopkoyu çıktı. Bence macunun içindeki bitkiler ovülasyonu etkiledi. Takvime göre yapsaydım ovülasyonu kaçırmıştım. O gece birliktelik oldu ve hamd olsun Allah tamamına erdirsin hamile kaldım. Yani kullanmaktan zarar çıkmaz deneyin derim arkadaşlar...
Sagok kuzum ama kan tahlili verdim 359 çıkdı bugün de verdim sonuç 53 çıkdı değerim iki günde düşdü çok üzgünüm
Inş kuzum inş rabbim herkeze nasip etsin o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin hepimizeÇok zor insan üzülüyor biliyorum ama ilerde bunu yaşasaydın kürtaj olsaydın çok daha zor ve daha üzücü olurdu emin ol. Yaşayan biri olarak söylüyorum bunu
Allah bidaha kürtaj yaşatmasın bana ve kimseyede. Düşük kendiliğinden olursa hamile kalman daha kolay olur hiç korunmana bile yok gerek düşüğün arkası tez gelir derler üzülme
Masallah Rabbim kucaginizada almayi nasip etsin insallahBen kullandım o ay ikiz hamile kaldım. Tabi aynı zamanda her gün 1 olmak üzere 41 Meryem süresi okudum
Sagok kuzum bilmiyorum ki pazartesi günü yine gidicemKimyasalmi oldu acaba, çok üzüldüm, çok geçmis olsun☹
Hayirlisi bakalim, insallah bi supriz olur size, normaldir herseySagok kuzum bilmiyorum ki pazartesi günü yine gidicem
Inş kuzum inşHayirlisi bakalim, insallah bi supriz olur size, normaldir hersey
ben de oyle kullanıyordum kasiktan aliyordum dilimin ustunde bekletiyordum 1 bardak suyla iciyordum hap gibi tadi hosuma gitmemistiKızlar macunun tadı çok kötü suyla hemen içi yorum ama ilaç gibi sizler nasıl yapıyorsunuz su içiyormusunuz içerken yanlış yapmıyorumdur umarım
Kızlar macunun tadı çok kötü suyla hemen içi yorum ama ilaç gibi sizler nasıl yapıyorsunuz su içiyormusunuz içerken yanlış yapmıyorumdur umarım