Bya lazer olur mu....

eda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
254
95
selam arkadaşlar ben gecen sene bıyıklarım ıçin lazer yaptırmaya gıttım izmirde nutra system dıye guzel bı cılt bakım merkezı ordakı kız bana bıyıgın evt cok ama ınce lazer yuzde yuz sonuc vermeye bılır bosver yaptırma bıoderm falan kullan dedı bende zaten cok ıkna olmamıstım peki dedim

ama sıkıldım artık bu bıyıklardan vucudumda hıcbıyerde yok sırf bıyıklarım masallah

sımdı bu işi yapan bi cilt doktoru buldum kocaelıde yaptırmak ıstıyorum ama korkuyoeum ya leke kalırsa yada bıtmezse gercekten yarın gorusmye gıtcem yaptıran varmı bıyık bolgesıne yaaa cokkk merak edıyorum lutfen cvpzemuszemus

sarışınım şimdiye kadar hiç almadım lazer yaptırıyorum ama pişman oldum lazer yaparken jilette vuruyolar şimdi sanki daha kötü durumda ve hiç hiç azalmadı ama esmerlerde daha etkili olurmu bilemem

oluyor iki yıl önce komşumuz yaptırdı hemde onunki erkeklerin gibi çıkıyormuş öyle diyordu
bir kampanyada gitti yaptırdı çok memnun şimdi iyiki gitmişim diyor gittiğin yerde laseri arştır bence hangi teknoloji belki kullandıkları lazer bazı kişilerde öyle sonuçlar vermiştir

eğer hala yaptırmaya başlamadıysan kılların siyahsa lazer secimin alex olsun eğer sarıysa iğneli yaptır ben alex yaptırıorum 3 seans oldu hiç kalmadı

selam iğneli epilasyon için tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı avrupa yakasında :KK43: benim epilasyoncum almanya ya taşındı ya ühü ne yapıcağımı şaşırdım :KK43:

ben yaptırdım ama ince olduğu için hiç bi işe yaramadı çektiğim acıda cabası..

selam iğneli epilasyon için tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı avrupa yakasında :KK43: benim epilasyoncum almanya ya taşındı ya ühü ne yapıcağımı şaşırdım :KK43:

İğneli epilasyon için Nişantaşında NEKA adındaki merkez en iyilerden biri. Forumda iğneli epilasyonla ilgili açılan bölümde orası ile ilgili sayfa da açmışlar. Bilgilenebilirsiniz.

ya sarı tüyleri yapılmaz diyor ben gittim iğneliye, bnmkiler sarı ama çoklar, orda bir gölge var uzaktan bakınca, sarı olsa ne fayda gölgeli gölgeli geziyorum, gittiğim yermi beceremiyor acaba sarı tüyleri iğneliyle

arkadaşlar lazer yaptırmadım ama bıodermın kremını aldım ıyı gıdıyor sımdılık bakalım nolcak

ben de lazere gidiyorum ankarada,alex kullanıyor doktorum.hem vücut hem de yüzde bıyık bölgesini yaptırıyorum.En başında doktorum açıkladı zaten, yüz bölgesinde vücuttaki kadar hızlı ve kesin sonuç garantisi olmuyor diye.O bölgedeki tüylenmeler herşeyden daha çok etkileniyormuş,hormonlardan falan. Benim bacaklarım 4-5 seansta bitti mesela.:lepi: Ama bıyık bölgem devam ediyor. Benim bıyık bölgem sir ağdayla alınırken daha çok acıyordu,lazerde acı daha az. İnceltiyor açıkçası ben memnunum.Yüz bölgesinde lekelenme riski daha yüksek,koruyucu sürerken daha özenli olmalısın,en önemli şey bu a.s

olur canım neden olmasın..
ben yaptırıyorum sonuçlarda çok güzel gidiyor hihoyyyt

eğer siyah ise bıyıgada lazer olur.ben yaptırdım cokda rahatım.tavsiye ederim.

X