- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.411
- 248
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Fransada dayımlar var ama orda da uygun mudur bilmem :)yurtdisindan gelecek bir yakininiz varsa isteyin
uygun fiyata bulabilir :)
canım ben kullandım guzel kalıcı ama iste bu diyebilcegin turde bir kokuda degil ben suan calvin klein euphoria kullanıyorum kokusu cok guzel ekstra olarakda coco mademoiselle yi tavsiye ederim ismini sorarlardı hep afrodizyak etkiliymis sanırım harika bir kokubende çok duydum bunu ama bi türlü alamadım ne kadara satılıyor şuan acaba buğday tene yakışır mı :)))
Bana fiyatından haber ver kuzucukcanım ben kullandım guzel kalıcı ama iste bu diyebilcegin turde bir kokuda degil ben suan calvin klein euphoria kullanıyorum kokusu cok guzel ekstra olarakda coco mademoiselle yi tavsiye ederim ismini sorarlardı hep afrodizyak etkiliymis sanırım harika bir koku
tatlım pahalı tabi ama calvin klein parfum sanırım evkurda vardı taksitle alabilirsin hatta 212 de var diye biliyorum..coco olanının fiyatı yuksek ama internette testerları satılıyor ufak degil tabi buyuk:)) 50 70 arası degidiyor fiyatları alıp bi deneyebilirsin onuda birebire cok yakınlarmıs ben alıcam bi ara :))Bana fiyatından haber ver kuzucukSeninle ten rengimizde aynı gibi bana da uyar onlar sanırım . Şöyle buram buram mis gibi kokan parfümüm olsun istiorum :))
Uygun fiyata bulursan sitelerde alacağın zaman haber ver bana bakayım tatlım :))tatlım pahalı tabi ama calvin klein parfum sanırım evkurda vardı taksitle alabilirsin hatta 212 de var diye biliyorum..coco olanının fiyatı yuksek ama internette testerları satılıyor ufak degil tabi buyuk:)) 50 70 arası degidiyor fiyatları alıp bi deneyebilirsin onuda birebire cok yakınlarmıs ben alıcam bi ara :))
Arkadaslar kalıcı ve herkesın sordugu bir parfüm mü bunu almayı düşünüyorum almaya deger mi karar veremedim bir de internet üzerinden alıcam hangi ste daha güvenilir orjinallık bakımın dan.
aa neden kiHepsiburada.com dan almayında
aa neden ki
bende bvlgari jasmin noir almayı düşünüyorum
uygun olduğu için ordan alacaktım. sahte mi?
Ben hepsi buradadan 30 ml lik lacoste pour femme almıştım. Orjinaldi, çok kalıcıydı. Şimdi siz böyle söyleyince tereddütte kaldım. Ben başka yerlere bakayım en iyisi.Bu arada watsons yada cosmo home da orjünal parfümlerin normaldeki fiyatının çok altında satıldığını görüyorum.Onlarda bana sahte geliyor.Sevil mesela orjinal satıyor ve fiyatı olması gereken piyasa fiyatı.Normalde 230 olan parfümümi 100 tl ye satan yerlere güvenmiyorum artık.
Ben hepsi buradadan 30 ml lik lacoste pour femme almıştım. Orjinaldi, çok kalıcıydı. Şimdi siz böyle söyleyince tereddütte kaldım. Ben başka yerlere bakayım en iyisi.
Ben baya önceden almıştım dediğiniz gibi daha hepsiburada sadece kendi ürünlerini satıyordu o zamanlarda. Yani içinde başka firmalar barındırmıyordu.Dediğim gibi bu satış sitesi birçok firmanın ürününü satmaya imkan veren bir site.Satanların hepsi üçkağıtçı değildir ama olurda denk gelirsede hepsiburada.com bunu telafi etmiyor..Yine de siz bilirsiniz.Satan firmayı inceleyin yorumlara bakın.Daha önce aldığınız firma güvenilir demek ki,yine onlardan alabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?