- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Cok mu agır .Herkesın sordugu bir parfum istiyorum ve kalıcılık önemli .Bir öneriniz var mı ?Ben sevmiyorum kadınlarda
Bana erkek parfümünü andırıyor
Zaten unisex
Bilmiyorum zevk meselesi ama
Bu kokuyu hıc denemedım yalnızca yorumlarda kalıcı oldugun dan bahsedılmıs .Ben hem kalıcı hemde herkesın sordugu bır parfum arıyorum bir önerınız var mı ?banko bir koku değil. bilmeden almanı önermem. bir mağazada dene sonra beğenirsen internetten al. mizu misspera gibi siteler uygun ve güvenilir
212 sexy baya kalıcı. Soranlar da olmuştu. normalde tatlı kokuları sevmem ama buna bayılıyorum. üst notalarda ki pembe biber parfüme iç gıdıklayıcı bir hava veriyor. Durdukçada vanilya notası ortaya çıkıyor. Rüzgarlı havalara çok yakıştırıyorum püfür püfür esiyor arkadan.Bu kokuyu hıc denemedım yalnızca yorumlarda kalıcı oldugun dan bahsedılmıs .Ben hem kalıcı hemde herkesın sordugu bır parfum arıyorum bir önerınız var mı ?
kalp kalbe karşı derler :) mesajını okumadan 212 sexy i tavsiye etmiştim212 sexy i çok öneriyorlar ama bende uygun fiyata bulursam bundan alacağım .
kalp kalbe karşı derler :) mesajını okumadan 212 sexy i tavsiye etmiştim
en çok buğdayla esmere yakışır bence. bende esmerim.bende çok duydum bunu ama bi türlü alamadım ne kadara satılıyor şuan acaba buğday tene yakışır mı :)))
Oooo beni aşar oen çok buğdayla esmere yakışır bence. bende esmerim.
baya pahalı geldi bana bu parfüm 100 ml 250 300 falan
o yüzden ben zebramodan 2. el olarak aldım 100 ml 100 liraya. Tabi 2. el alırken orjinal olup olmadığına ekstra özen göstermek gerekiyor.
hahaha. Nişan alışverişi sırasında karşı tarafada aldırabilirsin dicemde baya pahalı bir şey. yüreklerine inebilirOooo beni aşar oNişan zamanı çeyiz düzerken aldırırım anneme artık o ara çıkar aradan hepsiyle fiyatını anlamaz
bana agir geliyorCok mu agır .Herkesın sordugu bir parfum istiyorum ve kalıcılık önemli .Bir öneriniz var mı ?
Oooo beni aşar oNişan zamanı çeyiz düzerken aldırırım anneme artık o ara çıkar aradan hepsiyle fiyatını anlamaz
Ay yok kıyamam çok pahalı :)))) Zaten bir sürü masraf oluyohahaha. Nişan alışverişi sırasında karşı tarafada aldırabilirsin dicemde baya pahalı bir şey. yüreklerine inebilir
Nerde ucuz o kadar ? Orjinal parfümler mi canım ne kadar mesela fiyatlarıkeske buradan getirebilsem size
parfumler kozmetik cok ucuz
Nerde ucuz o kadar ? Orjinal parfümler mi canım ne kadar mesela fiyatları
Evet daha uygunmuş . Zaten yurt dışında özellikle bazı yerlerde kozmetik uygun oluyor ama çok uzağım :))ispanyadayim
212 sexy 60ml 25 30 euro
100luk 40 civari
Evet daha uygunmuş . Zaten yurt dışında özellikle bazı yerlerde kozmetik uygun oluyor ama çok uzağım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?