• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bvlgari siyah olanı nasıl sizce

:KK60: bende çok duydum bunu ama bi türlü alamadım ne kadara satılıyor şuan acaba buğday tene yakışır mı :)))
canım ben kullandım guzel kalıcı ama iste bu diyebilcegin turde bir kokuda degil ben suan calvin klein euphoria kullanıyorum kokusu cok guzel ekstra olarakda coco mademoiselle yi tavsiye ederim ismini sorarlardı hep afrodizyak etkiliymis sanırım harika bir koku

canım ben kullandım guzel kalıcı ama iste bu diyebilcegin turde bir kokuda degil ben suan calvin klein euphoria kullanıyorum kokusu cok guzel ekstra olarakda coco mademoiselle yi tavsiye ederim ismini sorarlardı hep afrodizyak etkiliymis sanırım harika bir koku
Bana fiyatından haber ver kuzucuk :D Seninle ten rengimizde aynı gibi bana da uyar onlar sanırım . Şöyle buram buram mis gibi kokan parfümüm olsun istiorum :))

Bana fiyatından haber ver kuzucuk :KK70: Seninle ten rengimizde aynı gibi bana da uyar onlar sanırım . Şöyle buram buram mis gibi kokan parfümüm olsun istiorum :))
tatlım pahalı tabi ama calvin klein parfum sanırım evkurda vardı taksitle alabilirsin hatta 212 de var diye biliyorum..coco olanının fiyatı yuksek ama internette testerları satılıyor ufak degil tabi buyuk:)) 50 70 arası degidiyor fiyatları alıp bi deneyebilirsin onuda birebire cok yakınlarmıs ben alıcam bi ara :))

tatlım pahalı tabi ama calvin klein parfum sanırım evkurda vardı taksitle alabilirsin hatta 212 de var diye biliyorum..coco olanının fiyatı yuksek ama internette testerları satılıyor ufak degil tabi buyuk:)) 50 70 arası degidiyor fiyatları alıp bi deneyebilirsin onuda birebire cok yakınlarmıs ben alıcam bi ara :))
Uygun fiyata bulursan sitelerde alacağın zaman haber ver bana bakayım tatlım :))

aa neden ki
bende bvlgari jasmin noir almayı düşünüyorum
uygun olduğu için ordan alacaktım. sahte mi?

Ben burberry almıştım ordan.TV de sürekli reklamlarda çıkıyordu.Devamlı kullandığım parfümün 230tl yerine 100 Tl ye satıldığını görünce hepsiburada.com isminin güvenirliliğine inanarak sipariş verdim.orjinal değildi.Yoğun bir alkol kokusu vardı.Bildiğim kullandığım parfüm ile alakası yoktu.Tamam sonuçta orası bir çok firmanın ürünlerini pazarladığı bir alışveriş sitesi kimin orjinal kimin sahte sattığını bilemeyebilirler.Ama kendi adını kullanarak TV de bunun reklamını bangır bangır yapıyorsa müşteri bir sorun yaşadığındada ürünün arkasında durup gerekeni yapmalıydı kanımca.Ama onlar bir iki uyduruk mesaj ile geçiştirdiler.O yüzden özellikle parfüm konusunda bir daha tercihim olmayacak bu site..

Bu arada watsons yada cosmo home da orjünal parfümlerin normaldeki fiyatının çok altında satıldığını görüyorum.Onlarda bana sahte geliyor.Sevil mesela orjinal satıyor ve fiyatı olması gereken piyasa fiyatı.Normalde 230 olan parfümümi 100 tl ye satan yerlere güvenmiyorum artık.

Bu arada watsons yada cosmo home da orjünal parfümlerin normaldeki fiyatının çok altında satıldığını görüyorum.Onlarda bana sahte geliyor.Sevil mesela orjinal satıyor ve fiyatı olması gereken piyasa fiyatı.Normalde 230 olan parfümümi 100 tl ye satan yerlere güvenmiyorum artık.
Ben hepsi buradadan 30 ml lik lacoste pour femme almıştım. Orjinaldi, çok kalıcıydı. Şimdi siz böyle söyleyince tereddütte kaldım. Ben başka yerlere bakayım en iyisi.

Ben hepsi buradadan 30 ml lik lacoste pour femme almıştım. Orjinaldi, çok kalıcıydı. Şimdi siz böyle söyleyince tereddütte kaldım. Ben başka yerlere bakayım en iyisi.

Dediğim gibi bu satış sitesi birçok firmanın ürününü satmaya imkan veren bir site.Satanların hepsi üçkağıtçı değildir ama olurda denk gelirsede hepsiburada.com bunu telafi etmiyor..Yine de siz bilirsiniz.Satan firmayı inceleyin yorumlara bakın.Daha önce aldığınız firma güvenilir demek ki,yine onlardan alabilirsiniz...

Dediğim gibi bu satış sitesi birçok firmanın ürününü satmaya imkan veren bir site.Satanların hepsi üçkağıtçı değildir ama olurda denk gelirsede hepsiburada.com bunu telafi etmiyor..Yine de siz bilirsiniz.Satan firmayı inceleyin yorumlara bakın.Daha önce aldığınız firma güvenilir demek ki,yine onlardan alabilirsiniz...
Ben baya önceden almıştım dediğiniz gibi daha hepsiburada sadece kendi ürünlerini satıyordu o zamanlarda. Yani içinde başka firmalar barındırmıyordu.

Back