• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(bvlgari ile ilgilenenler)bvlgari kullanıpta kalıcılığından şikayetçi olan var mııı ?

perii_perii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
376
4
96
İstanbul
slm sevgili arkadaşlar ben geçenlerde bvlgari rose esstelle aldım . normalde bvlgariyi kalıcı die bilirim hiç kalıcı değil . bvlgarinin 3 çeşiti var klasik rose . jasmin nior die . size çeşitli olması farklı kalıcı sürelerini olmasını gerektirebilir mi . şöyle bi sor daha soriyim bvlgarinin hangi çeşitinden memnunsunuz ?

ben bvlgari blv kullanıorum açık mavi renkte çok güzel bir koku ağır kokuları sevmiyorum yaz kış kullanılabilir :12: kalıcılık ise çok çok kalıcı değil belki benm burnuma gelmio kokusu :1:

bvlgarinin bir sürü parfümü var 3 tane değil , çoğunun şişe tasarımı aynı, kokuları birbirinden farklı tabiki

ben aralarından en çok blv notte parfümünü sevdim, ama genel olarak bvlgari parfümleri çok kalıcı değildir,

en kalıcı parfümler guerlain, dior ve estee lauderda

tekrar almayı düşünüyordum .okuduğum mesajlara dayanarak bi kaç marka var kalıcılığı olan artık onlara bakacam var mı tavsiyesi olan

Back