Bvlgari Blv Notte Erkek Parfümü

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
42
İstanbul
Slm Arkadaslar Yurtdisindan Parfüm Getirttiriyorumda.kokusunu Bilmeden Eşim Için Bu Parfümü Sipariş Ettim.bu Bvlgari Blv Notte Erkek Parfüm Kokusunu Bilen Varmi Acaba.nasil Bir Koku Hiç Bilgim Yok..bilen Varsa Lütfen Yorum Yazsin...

Evet arkadaşlar ben de merak ediyorum erkek arkadaşım bu parfümü almayı planlıyo ama kokusunu bilmiyoruz ikimiz de..Kullanan varsa cevap yazabilir mi çok sevinirm

slm duru bvlgarinin butun kokulari cok guzel vede kalici suan esim bvlgari AQVA yi kullaniyor daha oncede senin siparis ettiginden kullanmisti sanirim bende bayanini kullaniyorum yani tereddut etme guzel secim neden turkiyeden almadin:teytey:

Bvlgari Blv 'yu ben eşime aldım, çok güzel bir parfüm...Ama "Notte" farklı bir kokumu onu anlayamadım?

eylül 77 yurtdısından uyguna alıyorum yarı yarıya diyebilirim.
bride'cim sipariş ettiğim parfüm üzerinde BVLGARİ BLV NOTTE YAZIYOR MAVİ BİR ŞİŞE.RESMİNİ KOYMAK İSTİYORUM FAKAT BECEREMEDİM NASIL KOYACAĞIM

evet haklisin yurtdisinda cok ucuz parfumler ben burdan turkparasina gore 80ytl ye aldim turkiyede fiyatini bilmiyorum ama iki kati vardir herhalde valla resim konusunu bende beceremedim bvl erkek kokularinin hepsi mavi herhalde canim a.s.

Selam cnm, nasıl parfümden memnun mu eşin?

canım bvlgarı bvl notte bayannı kullandım bıraz kıs ıcın agır bır koku baharat agırlıklı ama erkek ıcın olanıda cok hos kokuyo bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…