Buzluk sıkıntısı

Aynısını yaşadım üstelik evde de yoktum o iğrenç koku sarmış çöp olmuştu.
12 yıllık dolap inanın tamir değdimi düzelmiyor.
Toplasanız 2 defa bozuldu 500 tl verdik çok pişmanım bir daha bozulursa atacagım.
Bazı tamirciler bilerek uzun ömürlü tamir etmiyor.
Tamamen vicdan meselesi.
Bundan sonra sürekli kontrol edin buzlugu dolabınızı.
Baktınız malzemeler eriyor direk komsunuza verin .

Eşime demin dedm annem kendimi bildim bileli aynı buzdolabını kullanıyo tık demedi bizmki 5 yıl geçse acaba n"olur dedm.. aynen gelip gidip kontrol ederm artk. Kaldırıp balkondan atasım gelmişti sinirden...

Adamlar gitti halıları da tekrar yıkamaya gönderdm oturdum boş boş bakıyorum şimdi :)

Tokide oturuyoruz bina başlı başına sıkıntı. Teşekkür ederm
Voltaj problemi o zaman
Bazen kesinti sonrası çok kuvvetli veriyorlar elektriği
Tesisatınız kötü olduğu içinde eşyalarınıza zarar veriyor.
Tv yi kullanmadığınız zaman fişte bırakmayın.
Bu gibi önlemler işinizi görür :KK66:

%99.9 voltaj problemi.
Sizin üstünüzdeki uğursuzlukla falan ilgisi yok, böyle şeylere inanırsanız bütün uğursuzlukları üstünüze çekersiniz
İnandığmdan değil hepsi birden olunca sinirle sorguladım sadece. Teşekkür ederm.

Voltaj problemi o zaman
Bazen kesinti sonrası çok kuvvetli veriyorlar elektriği
Tesisatınız kötü olduğu içinde eşyalarınıza zarar veriyor.
Tv yi kullanmadığınız zaman fişte bırakmayın.
Bu gibi önlemler işinizi görür :KK66:
Tv nin fişi hep takılı, hiç aklıma gelmemişti öyle yaparım artk. Sağolasın :)

Hayır herşeyim yeni. Bulaşık makinam bozuldu bi ara. Ütü bozuldu yenisini aldık. Saç kurutma makinasını yeniden aldık. Daha ne gelecek bakalım başıma.

Yeniyse garantisi vardır. Tamir olmuyorsa servis hizmetinden de memnun olmazsan değişim talep et..

Servislere hiç güvenmem artık. Tanıdık olmadıkça..
B...h marka bulaşık makinem ilk evlendiğim sene su almamaya başladı. Yıkamaya başlamıyordu bir türlü. Servis çağırdık çıraktan hallice biri geldi sağına soluna baktı. Hiç arkasından, içinden parçalara falan bakmadan filtresine falan baktı (sanki bir bilmiyoruz filtre çıkarmayı) "su tesisatına baktırın su tazikli gelmiyordur makinede bir şey yok" dedi. Makine o an biraz yıkar gibi oldu çalışıyor diye 30tl yi cebe indirdi gitti.
Direk meşhur şikayet sitesine yazdım firmaya iletildi. Aradılar "makinenize tekrar bakılacak servis ücreti alınmayacak" dediler. Bu sefer usta olduğu belli olan bir adam ve çırağı geldi. Serçe parmağım kadar bir parçayı değiştirdi su sayacıymış.. O zamandan bu yana 3 senedir çalışıyor.

Bence siz 2.hizmetten de memnun olmazsanız aynı şekilde siteye şikayet edin. Hiç acımam artık. Çünkü firmalar da çok ilgilenmiyor..

Servis kendi yaptıysa bir kere daha çağırın hangi marka acaba ayrıca evde herşey bu şekilde bozulursa Voltajda sorun vardır kesin

Eşime demin dedm annem kendimi bildim bileli aynı buzdolabını kullanıyo tık demedi bizmki 5 yıl geçse acaba n"olur dedm.. aynen gelip gidip kontrol ederm artk. Kaldırıp balkondan atasım gelmişti sinirden...

Adamlar gitti halıları da tekrar yıkamaya gönderdm oturdum boş boş bakıyorum şimdi :)
Bu şeye benziyor eskiler daha saglam gerçekten hani eski telefonlar da takoz gibiydi ne zaman akıllandı bir düşsse pert olur.
Şimdiki elektorniklerde öylme malesef yok öyle eskisi gibi 20 yıllık kullanmak.

Bu şeye benziyor eskiler daha saglam gerçekten hani eski telefonlar da takoz gibiydi ne zaman akıllandı bir düşsse pert olur.
Şimdiki elektorniklerde öylme malesef yok öyle eskisi gibi 20 yıllık kullanmak.
Aynen öyle valla

yeni bir derin dondurucu alın üstelik fiyatlar da çok uygun her şeyi buzdolabına koyunca tıkış tıkış çabuk bozuluyor

Tv buzdolabi vs surekli takili cihazlar icin voltaj duzenleyici oluyor.Tum elektrikcilerde ve internette satiliyor.Annemin buzdolabi surekli voltaj degismesinden bozuluyordu.Simdi maşallah sorun olmuyor.

sikmayin caninizi bazen hersey ust uste gelir sanki ne kadar sabirliyiz diye ogrenmek istiyormuscasin.regl donemine yakin bende sizin gibi olurum biri nefes alsa kizicam o derece.hersey halolur.halilari parlaticiyla temizleyin mis gibi oluyo.imkaniniz varsa yeni dolab alin.ailenizde yabanci degil sizi yadirgamazlar.

sikmayin caninizi bazen hersey ust uste gelir sanki ne kadar sabirliyiz diye ogrenmek istiyormuscasin.regl donemine yakin bende sizin gibi olurum biri nefes alsa kizicam o derece.hersey halolur.halilari parlaticiyla temizleyin mis gibi oluyo.imkaniniz varsa yeni dolab alin.ailenizde yabanci degil sizi yadirgamazlar.
Çok teşekkür ederm çay dökülen halıyı akşam parlatıcıyla çamaşır suyuyla silmeme rağmen geçmemişti bugun mutfak halısına kan dökülünce o bahaneyle ikisini de gönderdim. Sıkıntı yok sinirim geçti :) ara sıra melisa çayı içsek iyi gelir bize sanırım yada rezene. Regl yaklaşınca ve o dönem boyu barut gibi oluyorum bende

Back