Buzluk kokusu

Poncikss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2021
1.157
602
73
26
Selam arkadaşlar buzdolabımın dondurucu kisminda sakladigim kışlıklarıma buzluk kokusu siniyor bunu nasil onleyebilirim pişirdiğimde buzluk kokuyor yiyecekler . Varmi bir fikri olannn yardım edinn

Selam arkadaşlar buzdolabımın dondurucu kisminda sakladigim kışlıklarıma buzluk kokusu siniyor bunu nasil onleyebilirim pişirdiğimde buzluk kokuyor yiyecekler . Varmi bir fikri olannn yardım edinn
Ben çiğden koyuyorum. Kullanacağım zaman çıkarıp yıkıyorum pişirince illa o koku oluyor ve tadı değişiyor.

Buzdolabı poşedine koymadan önce pipetle fazla havayı alıp vakum yapıyorum ve bir poşede daha koyuyorum sonra.
Bu sayede hiç buzluk kokusu sinmiyor yiyeceklere.

Buzdolabı poşedine koymadan önce pipetle fazla havayı alıp vakum yapıyorum ve bir poşede daha koyuyorum sonra.
Bu sayede hiç buzluk kokusu sinmiyor yiyeceklere.
Pipetle vakumladiklarimda var bakalim onlarda buzluk kokmadiysa öyle yaparim sağolun

Yemeği pişirirken içine 1 2 defne yaprağı atıyorum buzluk kukuyu baya gidiyor ben öyle çözüm buldum

En baba marka buzdolabinda bile oluyor o koku.
Sebzeydi filan cok umursamiyorun ama annemler farkli sehirde yasiyor ve bizim yöresel peynirlerden fazla aliyor, cok cabuk bozulduğu için de dondurucuda sakliyordu ama bir sure sonra peynir koku yapiyordu ve peynire sinen o koku insani tiksindiriyor.

Çözümü (reklam olmasin) hani şu meşhur, yapay kalp kapakçığı üretiminde de kullanılan hammaddeden üretilmiş saklama kaplarinin "alaska" serisinde buldu.
Artık peynirlerimizi kokusuz, ilk gunki tazeliginde yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…