Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Buzluğumun kapağı açık kalmış
- Konu Sahibi Leyla1258
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Temmuz 2011
- 2.912
- 10.009
- 408
- 39
Kurban kestik kaç kilo eti ben nasıl kavurayim.Sabah bir paket dondurulmuş et çıkartıyoruz aksama zor çözülüyor.
Bir kaç saatten o et çözülmez bence.
Kan damlamis mi ona bı bakın.
Ama en mantıklısı kavurup paketleyip buzluğa koymak.
24 saat açık kalmış kapak baya baya çözülmüş
Komple değil tam kapanmamış bizde farketmemisiz ama çözülmüş yani sadece soguk etler ama buzlu değilErimis demişsiniz pişirip atabilirsiniz sadece yoksa bakteri üretir malesef baska bir çözümü yok komple mi kapağı açık kalmış ki eridi
- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.009
- 548
Buyuk tencereler de yavaş yavaş kavrulur ya biz genelde kavurup koyuyoruz kurbandan sonra.Kurban kestik kaç kilo eti ben nasıl kavurayim.
Kokusunda değişiklik var mı bir arkadaş burda geçen sene konu açmıştı baya kokmuş onun etleri hatta dolaptan kokusu da çıkmamıştı yeni dolap alacaktı.
Sarmalar önemli değil atarım onlarıTamamen cozulmuslerse tekrar dondurmak sakıncalı ama etleri kavurma yaparak saklarsiniz sarmaları pişirin aklıma böyle geldi piştikten sonra dondurabilirsiniz
Ama daha pay ayırıp ulaştıramadık etler bile duruyordu ayrıca o kadar eti nasıl pişirelim ben pisirsem nasıl tuketeyim
- 27 Aralık 2021
- 852
- 1.360
- 63
Kurban kesip kilo kilo saklayacağınıza dağıtsaydınız keşke bizim dolapta bikaç poşet kıymadan başka bişey yok. Çözülmüşse pişirip saklamaktan başka çare yok başka ne öneri yapabilir ki insanlar tersliyosunuz?Kurban kestik kaç kilo eti ben nasıl kavurayim.
Benim bildiğim buzlu et kavurulup tekrar dolaba konmaz aynı şey işte yarın bakıcak koku olmuş mu diye yoksa çöp hepsiBuyuk tencereler de yavaş yavaş kavrulur ya biz genelde kavurup koyuyoruz kurbandan sonra.
Kokusunda değişiklik var mı bir arkadaş burda geçen sene konu açmıştı baya kokmuş onun etleri hatta dolaptan kokusu da çıkmamıştı yeni dolap alacaktı.
- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.009
- 548
Buzlu et değil çözülmüş et kavrulur paketlenir buzluğa konur.Benim bildiğim buzlu et kavurulup tekrar dolaba konmaz aynı şey işte yarın bakıcak koku olmuş mu diye yoksa çöp hepsi
Ama buzu çözülen et tekrar dolaba konmuyor.
Her sene mutlaka dolabı açık kalan arkadaşların konusu oluyor çok üzücü ya.
Geçmiş olsun size de
- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- 683
Onemli olan kavurup difrize atman, komple pişirmen onemli degil, buyuk bir tencereye koyup biraz kavur. Et fazla biraz eziyet olucak ama diğer türlü çöp olur. Direk dondurursan bakteri üretir malesefKurban kestik kaç kilo eti ben nasıl kavurayim.
Yukarıda yazdım dönün okuyun pay ayırıp ulaştıramadım kişilerin etleride var malum bayram kurban kesmeyenler köyüne gitmişKurban kesip kilo kilo saklayacağınıza dağıtsaydınız keşke bizim dolapta bikaç poşet kıymadan başka bişey yok. Çözülmüşse pişirip saklamaktan başka çare yok başka ne öneri yapabilir ki insanlar tersliyosunuz?
Teşekkür ederimBuzlu et değil çözülmüş et kavrulur paketlenir buzluğa konur.
Ama buzu çözülen et tekrar dolaba konmuyor.
Her sene mutlaka dolabı açık kalan arkadaşların konusu oluyor çok üzücü ya.
Geçmiş olsun size de
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
Kurban kestik kaç kilo eti ben nasıl kavurayim.
Ne dememizi bekliyorsunuz? Bir şey olmaz, atın buzluğa tekrar. En fazla zehirlenirsiniz mi diyelim?ayrıca o kadar eti nasıl pişirelim ben pisirsem nasıl tuketeyim
- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- 683
Biz bayagi arastirmistik oglum ufak diye konulabiliyor.Benim bildiğim buzlu et kavurulup tekrar dolaba konmaz aynı şey işte yarın bakıcak koku olmuş mu diye yoksa çöp hepsi
- 14 Temmuz 2011
- 2.912
- 10.009
- 408
- 39
Tam çözülmediyse dondurun elektrikler gitti 7 saat gelmedi buzluktakiler acilmamisti kasaba verip işletin açılmışsa yemek yapan bir yere parasıyla kavurma yaptırın öyle pay dagitirsiniz ziyan olmasın kokmussa yapacak bişey yokSarmalar önemli değil atarım onları
Ama daha pay ayırıp ulaştıramadık etler bile duruyordu ayrıca o kadar eti nasıl pişirelim ben pisirsem nasıl tuketeyim
Teşekkür ederimTam çözülmediyse dondurun elektrikler gitti 7 saat gelmedi buzluktakiler acilmamisti kasaba verip işletin açılmışsa yemek yapan bir yere parasıyla kavurma yaptırın öyle pay dagitirsiniz ziyan olmasın kokmussa yapacak bişey yok