Mutfak Püf Noktaları Buzdolabı seçimi nasıl yapılır?

ayccha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
15
0
39
yeni buzdolabi ihtiyacim var. cunku artik evdeki dolaba sigamiyoruz.daha gecis bir dolaba ihtiyacim var. ama bunun disinda hangi ozellikleri aramaliyim bilmiyorum. bana yardimci olabilir misiniz?

ben gardirop tipini seviyorum. genis oluyorlar hem. yer sorunu cok yasarim buzdolabinda. onlarda yasamam gibi geliyo mesela bana. cok fazla elektrik yakmasin. yani tutumlu modlari olsun mesela. dondurucu kismi genis olsa guzel olur. kislik cok sey koyuyorum simdiden. yerim yetmiyor. hizli sogutma ozelligi olsa guzel olur. bazen misafir geleceginde elli turlu yemegi bi arada yaptigimiz icin tatlida yada zeytinyaglilarda ise yarayabilir:)
bunlar benim isteklerim tabii. aralarindan istediklerini sec al:)

beko 4+ diye donmekte reklamlar. az once baska bi baslikta da konusuluyomus. ordada soyledim. co begeniyorum ama mekan sorunum yuzunden alamiyorum. mutfagin kucuk degilse bakabilirsin. ayrica su gibi durununda saydigi tum ozellikler mevcut onda yanlis bilmiyorsam.

sebzelerin tazeliklerini uzun sure korumalarini saglayan dolaplar varmis. iyi bi ozellik olabilir.yemek kokularini da karistirmasin birbirine.

bir suru yeni teknoloji urunu sistem varken piyasada secim cok zor gercekten. bende alirken uzun arastirmalar yapmistim. servis sorunu olmamasi gerekli cunku senelerce kullaniliyor, yedek parca ulasimi kolay olmali.

iste mesele hangi sistemin size uygun oldugunu bulmak. bence en iyi cozum eski dolapta yasadigin sorunlari dusunup bunlarla ilgili cozum uretebilmis bi markayi ve modelini secebilmek.

iste mesele hangi sistemin size uygun oldugunu bulmak. bence en iyi cozum eski dolapta yasadigin sorunlari dusunup bunlarla ilgili cozum uretebilmis bi markayi ve modelini secebilmek.

secilebilir tabii. internet elimizin altinda. cok zor olmamali. zaten belli kriterleri belirledikten sonra ihtiyac dogrultusunda gerisi cok buyuk mesele degil. kolay gelsin yinede.

geniş olması şart tabii koyacağınız yere sığabilecek en geniş buzdolabı
dondurucusu da çok küçük olmasın
ben buz kalbı döndürünce buzlar düşen model olsun istemiştim:)
ne kadar geniş almışsak da bazen yetmiyor evimizi değiştirir ve daha geniş bir eve geçersek bir de tezgah altı dolap almayı düşünüyorum ben ve bir de tezgah altı dondurucu

ayrıca kapılarının yönü değiştirilebilir olursa iyi olur
A sınıfı olsun,elektriği az harcasın bir de
sonra renk ve modeline bakarsın:)

bencede elektrigin az harcanmasi onemli. ayrica cesitli koruma sistemleri var. zamanla aklina geliyor insanin.

genis yerim olsa alicagim dolap belli aslinda benim. ama buzdolabi icin yerim kucuk malesef. hem dondurucu hem sogutucu olarak kullanilabilen bir bolumu ver ki 77 lt hic az degil.. buzlari dondurunce dusuyor:) ama yerim yok yerom yok yerim yok

daha baska fikir vericek yok mu?
hepsini not ediyorum tek tek. onem sirasina koyuyorum. ise yariyor fikirler:)

gumus rengi dolaplar guzel gorunuyor. parmak izi yapmayanlar var artik. hele onlar tercih edilirse super. temizligi beyaz dolaba gore cok rahat cunku.

bende gumus rengi kullaniyorum. ama malesef parmak izi yapiyor. siliyorsunuz tertemiz. mis gibi oluyor. su almak isin dolabi aciyorsunuz bi kapaniyor parmak izi olmus. hele birde cocuklu misafir geldiyse tamam. sanki aylardir silinmemis gibi.

parmak izi sorunu cok fena gercekten. gumus rengi kullanan ve ilk ciktigi donemde alan butun tanidiklarim cok sikayetci.

ozellikle calisirken cikardigi ses seviyesinin dusuk olmasina dikkat et

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…