Buzdolabı gibi koca

İyide herkes çalışıyor , kusura bakma ama bence eşin seni sevmiyor ve istemiyor
Sevdiğini söylemiyor artık sizce ne yapmalı peki 2 cocuk var karşıma düzgün alıp konustum ciddie almadım şaka yollu söylüyorum kaşınıosun dio

İzni yokmu hiç haftada bir iki falan ,yani sevdiğini söylemezde belli eder bazıları
İzni şöyle sabah işten gelir o gece dinlenir ertesi gün arkadaşı izin yapacagı için onun yerinede çalışır o gün 24 saat çalışıyor sabah gelir yine uyur akşam 6 ya kadar 7 de geri işe gider

Ama kızlar bu işe gireli 6 ay oldu bundan öncede böyleydi tabi işe gireli bende biraz fazla yalnız kaldıö

Cinsi münasebet olmasa bile tensel teması hiç kesmeyin o yapmasa bile siz devam edin. Ne zamandan beri böyle kaç yaşında eşiniz cunk bi rahatsızlığı olabilir ya da erkeklerinde de bazı dönemleri oluyo . Benim eşim de suratsız diyemem ama pek espiri yapmaz vs yani o daha ciddi ben evde espiriler gülücükler vs siz evin neşesi olun .

2 mizde yaşıtız 27 ya cok konuşma felan dio böyle espiri yapınca filan aslında depresyondamı acaba böyle bi durum yaşayan varmıki

Ee aldatma Yok iş yükü tmm ama adam öncedende böyleyse madem tek seçenek sevmiyor oluyor yani
Ama nişanlıyken ben sürekli ayrılmak isterdim o ağlardı felan sonra aileleri ikna edende oydu zoraki evlenmedim ama nie böyle

Valla olabilir çünkü erkek arkadaşlarıyla gayet güler yüzlü oluo o somurtkan adam gidio gülüo filan bende hatta bu tür düşünüp ona sordum bana seni hergün görüyoeum ayda yılda bir gördüğüm kardeşime de mi surat yapayım dio

Eşiniz işi nasıl çok yoruluyor olabilir mi belki isteksiz bir dönemidir herşey olabilir bir kadın bu durumda olsa hep iyi tarafından bakarız ama erkek olunca hemen damgalamaya çok meraklıyız biz kadınlar. sorunun derinine inin derim belki bir sıkıntısı vardır

Konuşsa konuşmuoki sebebsiz suratsız

Sevdiğini söylemiyor artık sizce ne yapmalı peki 2 cocuk var karşıma düzgün alıp konustum ciddie almadım şaka yollu söylüyorum kaşınıosun dio
Sanki herkesin kocası her gün seni seviyorum diyor yada kadınlar diyor mu.insanın sevdiğini sadece sözlerinden anlayamazsınız ki çoğu bunu davranış ve hareketleriyle belli eder ben de çok nadir derim mesela ama bu asla eşimi az seviyorum anlamına gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…