- 27 Ağustos 2018
- 146
- 94
- 13
- Konu Sahibi Suskunzeyno
-
12 saat gece hergünAdamın ruhu çekilmiş çok mu çalışıyor ki
İyide herkes çalışıyor , kusura bakma ama bence eşin seni sevmiyor ve istemiyor27mizinde ben de kadınlıgmı yaşamak istiyorum die konusuyorum bi gecede sen çalış dio sizce ben mi sıkıntılıyım
Bence işi ağır geliyor eşinize, iş hayatındaki mutsuzluk illa ki özel hayata da yansıyor.27mizinde ben de kadınlıgmı yaşamak istiyorum die konusuyorum bi gecede sen çalış dio sizce ben mi sıkıntılıyım
24 saat acık bi markette kasiyerMeslegi ne peki?
Sevdiğini söylemiyor artık sizce ne yapmalı peki 2 cocuk var karşıma düzgün alıp konustum ciddie almadım şaka yollu söylüyorum kaşınıosun dioİyide herkes çalışıyor , kusura bakma ama bence eşin seni sevmiyor ve istemiyor
Adam ölüyor siz neyin derdindediniz12 saat gece hergün
İzni yokmu hiç haftada bir iki falan ,yani sevdiğini söylemezde belli eder bazılarıSevdiğini söylemiyor artık sizce ne yapmalı peki 2 cocuk var karşıma düzgün alıp konustum ciddie almadım şaka yollu söylüyorum kaşınıosun dio
İzni şöyle sabah işten gelir o gece dinlenir ertesi gün arkadaşı izin yapacagı için onun yerinede çalışır o gün 24 saat çalışıyor sabah gelir yine uyur akşam 6 ya kadar 7 de geri işe giderİzni yokmu hiç haftada bir iki falan ,yani sevdiğini söylemezde belli eder bazıları
Cinsi münasebet olmasa bile tensel teması hiç kesmeyin o yapmasa bile siz devam edin. Ne zamandan beri böyle kaç yaşında eşiniz cunk bi rahatsızlığı olabilir ya da erkeklerinde de bazı dönemleri oluyo . Benim eşim de suratsız diyemem ama pek espiri yapmaz vs yani o daha ciddi ben evde espiriler gülücükler vs siz evin neşesi olun .Slm millet ya benim eşim nişanlıyken sürekli msj yazan ilgi alaka bimilyon insanken nedametsuratlı evlenince değişti hadi kavga gürültü dedim uyum zamanı olur böyle felan filan adam cocuklarımız oldu 2 tane ne güler yüz ne tatlı dil ne sarılma ne öpüşme ölecem ruhsuzluktan insanın hiç mi canı bi sarılmak istemez nişanlıyken hiç böyle değildi önceleri aynı yatakda farklı yorganda uyuyorsuk cocuklara zırt pırt kalkınca uyanıomus şimdileri gece gidio işe hiç beraber uyuyamıyoruz cok bunaldım valla kamyoncu karısı gibiyimadam var ama aslında yok böyle durumu nasıl aşmalı kendime bağlamalıyım ben yanaştıgımda hep bir bahanesi var gerdeğe girecek gelin gibi hep bir bahanen var diyorum hiç gücenmio bile akıl verin bana bi toplanın bakem
Ee aldatma Yok iş yükü tmm ama adam öncedende böyleyse madem tek seçenek sevmiyor oluyor yaniAma kızlar bu işe gireli 6 ay oldu bundan öncede böyleydi tabi işe gireli bende biraz fazla yalnız kaldıö
2 mizde yaşıtız 27 ya cok konuşma felan dio böyle espiri yapınca filan aslında depresyondamı acaba böyle bi durum yaşayan varmıkiCinsi münasebet olmasa bile tensel teması hiç kesmeyin o yapmasa bile siz devam edin. Ne zamandan beri böyle kaç yaşında eşiniz cunk bi rahatsızlığı olabilir ya da erkeklerinde de bazı dönemleri oluyo . Benim eşim de suratsız diyemem ama pek espiri yapmaz vs yani o daha ciddi ben evde espiriler gülücükler vs siz evin neşesi olun .
Ama nişanlıyken ben sürekli ayrılmak isterdim o ağlardı felan sonra aileleri ikna edende oydu zoraki evlenmedim ama nie böyleEe aldatma Yok iş yükü tmm ama adam öncedende böyleyse madem tek seçenek sevmiyor oluyor yani
Ağlıyordu bide değişik, peki sizce başka cinsel tercihleri olabilirmiAma nişanlıyken ben sürekli ayrılmak isterdim o ağlardı felan sonra aileleri ikna edende oydu zoraki evlenmedim ama nie böyle
Konuşsa konuşmuoki sebebsiz suratsızEşiniz işi nasıl çok yoruluyor olabilir mi belki isteksiz bir dönemidir herşey olabilir bir kadın bu durumda olsa hep iyi tarafından bakarız ama erkek olunca hemen damgalamaya çok meraklıyız biz kadınlar. sorunun derinine inin derim belki bir sıkıntısı vardır
Sanki herkesin kocası her gün seni seviyorum diyor yada kadınlar diyor mu.insanın sevdiğini sadece sözlerinden anlayamazsınız ki çoğu bunu davranış ve hareketleriyle belli eder ben de çok nadir derim mesela ama bu asla eşimi az seviyorum anlamına gelmiyorSevdiğini söylemiyor artık sizce ne yapmalı peki 2 cocuk var karşıma düzgün alıp konustum ciddie almadım şaka yollu söylüyorum kaşınıosun dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?