Buzdolabı gibi koca

Yok tabiki öle olsa teli felan hep gizlerdi bu uyurken atıo önüme teli gidio istediğim gibi kurcalıom asdfsa
asdfg ne ya hey yavrum hey başka telefonu olamaz mı babamdan biliyorum almış başka telefon dükkanda duruyormuş ondan görüşüyormuş sevgilisiyle e normal telefonu hep ortada ona bakarsan

Gizli homoseksueldir. Gay yani. Bu adamlar evlenip cocuk gibi gorevleri yapinca kadindan uzaklasirlar. Hatta bi adam vardi haberlerde izledim evli iki cocuklu gece bekcisiyim deyip geceleri travestilik yapan. Ölüyor o kiyafetlerle aile sok! Sizinki de gece calisiyormus pek bi benzer geldi... malesef bu tarz insanlari hasta lanetli gunahkar gordugukuzden onlarda boyle gizli yasiyorlar fakat cinsellik dogustan olan bir durtudur ve asiri gucludur ustunu ortemezsiniz. Cok.acikli bir durum. Travesti olmasa bile size yanasamamasi bundan olabilir. Hatta belki kendisine bile itiraf edemedigi bir durumdur. Oyleyse de size gecmis olsun ama kizmayin bnce...

Isi yogun tamam ama birtek sizin esiniz yogun degil ki.
Isteyem adam 10 dk zaman ayirir karisina

Hayatindan biri olmadigi kesin gibi.
Hem cok yogun calisiyor hem de telefonu falan hep sizin elinizde vs.

O zaman sizi fazla sevmiyor
Monotonlasmis bir hayat.

Siz elinizden geleni yapin yine de
Ufak cocuklar da var evde.
Yalniz kalmaya calisin bakalim

Yani gayse anlayamam ki sürekli rüyalanıo mesela diyorum kimi görüosun hiç kimseyi dio bende mi rüyamda görmem lazım sen bi şekilderahatlıon deyince sacmalama dio genel lafı

benimki de sarılmaz ilişkiye girmez öpmez iltifat etmez. çocuk büyüyoruz beraber fiili bir evlilik yok. benim çabamla seks olıyodu.bu ay ben de çabalamıcam. umarım. böyle evlilik de oluyor mu oluyor işte.

ayol seninki 12 saat çalılıyomuş benimki işe de gitmez öyle pek. iki çocuğu bahane ediyo da. bence tamamen kalaslığından.

Tamam kullandıgım tabirler müstehcen ordan okuyunca bnde şimdi öyle düşündüm am ben ilgsni kast etmiştim üst kısmada yazdım

Biz evliliğin ilk yıllarında cok büyük kabgalar ettik birbirimize saygımız kalmamıştı galiba ondan sonra oldu sogudu öyle davranıo ne güzel size
Bizde çok kavga ettik ama saygıyı kaybettircek kelimeler kullanmadım ki ona rağmen hep suçlandım azmettim tekrar kazancam diye çok şükür şimdi herkese söyle angel olmasaydı çabalamasaydı bizim evlilik bitmişti onun sayesindd kurtuldu diye cuma suresini oku sana tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…