• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buzdolabı gibi koca

Valla olabilir çünkü erkek arkadaşlarıyla gayet güler yüzlü oluo o somurtkan adam gidio gülüo filan bende hatta bu tür düşünüp ona sordum bana seni hergün görüyoeum ayda yılda bir gördüğüm kardeşime de mi surat yapayım dio
Sevmiyor galiba sizi :KK43:

2 mizde yaşıtız 27 ya cok konuşma felan dio böyle espiri yapınca filan aslında depresyondamı acaba böyle bi durum yaşayan varmıki
Eğer ilk günden beri böyle değilse depresyonda olması bir ihtimal tabiki iş stresi olabilir ekonomik kaygılar olabilir çünkü bizde böyle olunca eşim daha gergin oluyo

Mesela cocukları uyanınca sarılır öper oynar ben beni neden sevmiosun deyince cocukları mı kıskanıyorsun dio

Mesela cocukları uyanınca sarılır öper oynar ben beni neden sevmiosun deyince cocukları mı kıskanıyorsun dio
Ben yeni evliyim yani bir buçuk yıllık . Biz sevgisiz kalınca ister istemez biraz sitemkar daha sınırlı vs oluyoruz ama qsitem etmemiz de onların hiç hoşuna gitmiyo biz sitemkar sinirli oldukça onları daha çok itiyoruz . Siz bı deneyin sitem etmeden daha fazla tensel temas daha güler yüz vs vs davranin hatta imkânınız varsa sürprizler hazırlayın çocuklarınızı yakınlarda anneanne ya da babaanne varsa gönderin . Sizi tekrar eskisi gibi göreceği anlar olusturun

27mizinde ben de kadınlıgmı yaşamak istiyorum die konusuyorum bi gecede sen çalış dio sizce ben mi sıkıntılıyım

Allaalla bir tek o mu çalışıyormuş?
Hemen de bahane hazır ama artık yenmiyor bu numara uyandırayım..

Biz de akşama kadar çalışıp eve gidip bir de çocukla boğuşuyoruz. Birbirimize ilgiyi eksik etmiyoruz. Olduğu kadar tabi.
Biz kurulu robot muyuz?

Depresyondaysa çıkışı yine ailesinde bunu aynen söyle. Mutlu kadın mutlu aile demek..

Ciddi bir şekilde, mutsuzum ayrılalım deseniz tepkisi ne olur? Ama ciddi olduğunuzu gayet hissederse
Sakın sakın evlilikte en tehlikeli şeyler bunlar ya eş kişisi de buna tamam madem öyle bitsin derse bu sefer özür yalvardı yakar pişmanlık bi sürü şey .hiç öyle şeylere girmemek lazım boşanmayı ciddi bi şekilde dusunmedikce dillendirilmemeli bence

Ya kızlar herşeyi denedim ama hrp red etti sevmiyor musun deyince sacmalama dio boşanalım diemem cunku kabul ederse cocugum kücük

Ya kızlar herşeyi denedim ama hrp red etti sevmiyor musun deyince sacmalama dio boşanalım diemem cunku kabul ederse cocugum kücük
Sakın sakın öyle bişey söylemeyin . Doğan Cüceloğlu nun kitabında okumuştum boşanma kararı alan çiftlere evlilik terapisti masaj ödevi veriyomus çiftler birbirlerine olan temasları artınca boşanmaktan vazgeçmiş . Eğer işten yorgun geliyosa ona masaj yapmayı teklif edin o istediği kadar ilerlersiniz ama eğer esinizde bi ereksiyon sorunu varsa o yüzden de sizden uzak duruyor olabilir ve urologlar çok kolay cozebiliyor bu sorunu

Sakın sakın öyle bişey söylemeyin . Doğan Cüceloğlu nun kitabında okumuştum boşanma kararı alan çiftlere evlilik terapisti masaj ödevi veriyomus çiftler birbirlerine olan temasları artınca boşanmaktan vazgeçmiş . Eğer işten yorgun geliyosa ona masaj yapmayı teklif edin o istediği kadar ilerlersiniz ama eğer esinizde bi ereksiyon sorunu varsa o yüzden de sizden uzak duruyor olabilir ve urologlar çok kolay cozebiliyor bu sorunu
Canım o ilişkiyi sevmiyor dediği bu sırnaşmayı sevmiyorum dio ama cocuklarıyla boğuşur koklaşır öpüşür sonrada ban kıskanc anne der nealaka onlara davrandıgı gibi davranamazmı sizce

-Su öküzlükte birinci seçmek isteseler
bir türlü karar veremezler şu erkekler içimden.
- hepsi öküzlük kulvarında rakipsiz.
-Bi erkek kadını huzurlu tutamiyorsa kendi huzurundan olur er yada geç.bide kadına kusur bulurlar.
-hayvan desen alınır hakaret sayar.ama en basit mantık kuralini anlamazlar.
sevgi ilgi istiyorsan ilgili davranirsin.bu kadar basit
- hanimini hoş tutmayacaksan apartmam kapicisi ile mi cilveleseceksin.mantıksız şeyler yapip karilarinim hem mantıklı hem sevgi dolu olmalarini bekliyorlar.gerçi ben her türlü çaba sarfedip de bir erkeğe yaranan görmedim.
Ona onun gibi davranmayı denedin mi konu sahibi?tepkisi nasil?

A
-Su öküzlükte birinci seçmek isteseler
bir türlü karar veremezler şu erkekler içimden.
- hepsi öküzlük kulvarında rakipsiz.
-Bi erkek kadını huzurlu tutamiyorsa kendi huzurundan olur er yada geç.bide kadına kusur bulurlar.
-hayvan desen alınır hakaret sayar.ama en basit mantık kuralini anlamazlar.
sevgi ilgi istiyorsan ilgili davranirsin.bu kadar basit
- hanimini hoş tutmayacaksan apartmam kapicisi ile mi cilveleseceksin.mantıksız şeyler yapip karilarinim hem mantıklı hem sevgi dolu olmalarini bekliyorlar.gerçi ben her türlü çaba sarfedip de bir erkeğe yaranan görmedim.
Ona onun gibi davranmayı denedin mi konu sahibi?tepkisi nasil?
Evet bana tepkisi çatacak yer arıyorsun dedi mesela dikkatini çekmek için yalnız yemek yedim ama bu bile dikkatini çekmedi hadi cocuklar için birlikteyse ne yapacagım hiç iletişim kurmak istemiyor öyle yiyor içio cocukları sevio gidio ama ben neyapayım böyle devammı etmeliyim

Canım o ilişkiyi sevmiyor dediği bu sırnaşmayı sevmiyorum dio ama cocuklarıyla boğuşur koklaşır öpüşür sonrada ban kıskanc anne der nealaka onlara davrandıgı gibi davranamazmı sizce
Yaa işte eşim de öyle hatta ben çok sırnaşıyorum diye bana kedi gibisin der . Yalnız değilsiniz :))

A

Evet bana tepkisi çatacak yer arıyorsun dedi mesela dikkatini çekmek için yalnız yemek yedim ama bu bile dikkatini çekmedi hadi cocuklar için birlikteyse ne yapacagım hiç iletişim kurmak istemiyor öyle yiyor içio cocukları sevio gidio ama ben neyapayım böyle devammı etmeliyim
erkeklerin algilama kapasitesi 1-3-5ay arasinda değişiyor.kimisi de bir ömur sığır.işte öyle bi durum oluyor ki kimisine anlatsan rahat mi batti der özellikle kaynanalar. Yani cinsel organi farklı diye tapilmasi mi lazım erkek türüne
Insan olarak hep öküzlüklerine karşılık daha cok pis pis ve saygı mi görmeliler.bilemiyorum.illa bi yumuşak karnı olmalı o adamın.

Slm millet ya benim eşim nişanlıyken sürekli msj yazan ilgi alaka bimilyon insanken nedametsuratlı evlenince değişti hadi kavga gürültü dedim uyum zamanı olur böyle felan filan adam cocuklarımız oldu 2 tane ne güler yüz ne tatlı dil ne sarılma ne öpüşme ölecem ruhsuzluktan insanın hiç mi canı bi sarılmak istemez nişanlıyken hiç böyle değildi önceleri aynı yatakda farklı yorganda uyuyorsuk cocuklara zırt pırt kalkınca uyanıomus şimdileri gece gidio işe hiç beraber uyuyamıyoruz cok bunaldım valla kamyoncu karısı gibiyimadam var ama aslında yok böyle durumu nasıl aşmalı kendime bağlamalıyım ben yanaştıgımda hep bir bahanesi var gerdeğe girecek gelin gibi hep bir bahanen var diyorum hiç gücenmio bile akıl verin bana bi toplanın bakem
Slm millet ya benim eşim nişanlıyken sürekli msj yazan ilgi alaka bimilyon insanken nedametsuratlı evlenince değişti hadi kavga gürültü dedim uyum zamanı olur böyle felan filan adam cocuklarımız oldu 2 tane ne güler yüz ne tatlı dil ne sarılma ne öpüşme ölecem ruhsuzluktan insanın hiç mi canı bi sarılmak istemez nişanlıyken hiç böyle değildi önceleri aynı yatakda farklı yorganda uyuyorsuk cocuklara zırt pırt kalkınca uyanıomus şimdileri gece gidio işe hiç beraber uyuyamıyoruz cok bunaldım valla kamyoncu karısı gibiyimadam var ama aslında yok böyle durumu nasıl aşmalı kendime bağlamalıyım ben yanaştıgımda hep bir bahanesi var gerdeğe girecek gelin gibi hep bir bahanen var diyorum hiç gücenmio bile akıl verin bana bi toplanın bakem

Adamın işi ağır olmasa bile çalışma süresi uzunmuş arkadasım. Erkekler bi dönem bu moda giriyor bence iş durumunda bi sıkıntı varsa aklında o takıntı olabilir. Eşimin de kendi işi esnaf.. bi ara işler kötü gidiyo diye kafasına takmıştı oturduk dertleştik ne yapabiliriz mutsuzsuzum ku konuda falan demişti beraber atlattık o dönemi Allah'a şükür işler yoluna girdi morali düzeldi falan. Eşinizle bi sıkıntısı olup olmadığını konuşun bence içini dökemiyor olabilir.

Calisma saatleri insanin normal metabolik duzeninin tam tersi bu da deprseyon nedeni olabilir. Ama cocuklarla oynayip sizden uzak durmasi garip. Cok yorgun da olsa sarilip uyuyabilir. Iki cumle guzel soz soyleyebilir. Sizin es olarak hakli talepleriniz var ve koca olarak onun da bunlari asgaride olsa yerine getirmesi lazim. Psikolojisi bozuksa tedavi olabilir ve iş degistirebilir.

Back