Göz Çevresi Bakımı buz+soda+limon=kıpkırmızı bir yüz

yagmur26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2007
89
1
günaydın kızlar forumdan okudum buz+soda+limon karışımının kırışıklıklara özellikle göz çevresi kırışıklığına iyi geldiğini ve dün akşam uyguladım limon ve sodayı karıştırıp buzlukta dondurup yüzüme uyguladım 10 dk sonra soğuk suyla yıkadım nemlendiricimi sürüp uyudum sabah uyandım bir de ne göreyim yüzümün bazı bölgeleri kıpkırmızı işe de gelmem lazım makyajımı yaptım ve işe geldim mecburen bu kırmızı yüzümle niye böyle oldu napıcam nasıl geçicekkk deneyipte böyle bir sonuçla karşılaşan varmı başka:eek:lmaz::eek:lmaz:

evet ben de zamanında limonlu bi maske yapıyodum kızarıyodu ama sabaha geçiyodu demek ki yüzüne çok ağır gelmiş ama merak etme geçer bişey olmaz

canım yaa elbet geçer ama limonu çok yoğun olduysa karışımın yüzün kaldırmamışştır.

Kusmuş baksana :2:

günaydın kızlar forumdan okudum buz+soda+limon karışımının kırışıklıklara özellikle göz çevresi kırışıklığına iyi geldiğini ve dün akşam uyguladım limon ve sodayı karıştırıp buzlukta dondurup yüzüme uyguladım 10 dk sonra soğuk suyla yıkadım nemlendiricimi sürüp uyudum sabah uyandım bir de ne göreyim yüzümün bazı bölgeleri kıpkırmızı işe de gelmem lazım makyajımı yaptım ve işe geldim mecburen bu kırmızı yüzümle niye böyle oldu napıcam nasıl geçicekkk deneyipte böyle bir sonuçla karşılaşan varmı başka:eek:lmaz::eek:lmaz:

cnm bende yaptım onu benmde ertesi günü yüzüm kıpkırmızı oldu fakat onunda ertesi günü yüzüm bembeyaz tertemiz oldu heralde etkisini gösterene kadar o kızarıklık :KK1:

X