• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Buz lazer (soprano ice )başladım

Paket seanslar nakit genelde. Taksite baglarsaniz fiyati yukseltiyorlar. Bende nakit odedim.
Tüylerim ince yoğun ama sıyah renkte sonuç alırım gibi gelıyor umarım öyle olur . Bu arada yüz için hemn sonuc bekleme en zor bölgelerden birisiymiş onuda sordum en az sonuc alınan yer yüz dediler . sabırlı olmak gerek .

Paket seanslar nakit genelde. Taksite baglarsaniz fiyati yukseltiyorlar. Bende nakit odedim.
Ben de nakit ve paket düşünüyorum ama henüz içim rahat etmedi yüz yüze de bi görüşeyim . sorucam vucut için hangi makineyi uygun görecekler ben buz lazer daha ıyı olur vucut için diye düşünmüştüm ?

Tum vucut genital tum bacak koltuk alti popo arasi gobek cizgisi 8 seans 2100 tl anlastim. Alexandrite epicare. Bence vucut bolgesi icin alex tercih edin. Tuyleriniz cok inceyse buz lazer yaptirin

Ben de ayni yere sordum elosa 2390 lira dediler ayni bolgelere

Biyere daha gittim 2500 6 seans iyi bi merkeze benziyordu gorebildigi heryere yapariz dedi yuz dahil

Hangisi mantikli bilemedim
6 seansta biter mi acaba

Biyere daha gittim 2500 6 seans iyi bi merkeze benziyordu gorebildigi heryere yapariz dedi yuz dahil

6 seansta biter mi acaba
Ben 8 seans aldigimda kampanya vardi. Belkide 6 seans yeterli gelir size

6 seansta biter mi acaba
Ben yuz bolgesi icin elpidada buz lazere basladim. Elos vucut bolgesi icin

Ben 8 seans aldigimda kampanya vardi. Belkide 6 seans yeterli gelir size

8 seans haftaici 2390dedi

Diğer merkez de tunalida daylight
Kadin cok emin konusuyodu ama bilemem nasil hem fiyati yuksek hem seans az

Yuze ndyag yapariz karartilar gider dedi
Bende pek tuy yok yuzde biyik icin istiyorum

Helena diye bir polikilinik var karsisinda 3 seans 1000 tl dedi 4e bile gerek kalmiyo cogu zaman dedi

Cok kafam karisti 3seansta bitiririm diyen ilk bu bayan oldu denesemmi bilemedim

8 seans haftaici 2390dedi

Diğer merkez de tunalida daylight
Kadin cok emin konusuyodu ama bilemem nasil hem fiyati yuksek hem seans az

Yuze ndyag yapariz karartilar gider dedi
Bende pek tuy yok yuzde biyik icin istiyorum

Helena diye bir polikilinik var karsisinda 3 seans 1000 tl dedi 4e bile gerek kalmiyo cogu zaman dedi

Cok kafam karisti 3seansta bitiririm diyen ilk bu bayan oldu denesemmi bilemedim
Sizin tuy mu kil mi. Kil gibi siyah sert ise iyi sonuc alirsiniz. Tuyleriniz ince ise zor. Ben 3 seansta bitireceklerine hayatta inanmiyorum. Cok arastirdim bu konuyu. Bana da 3.ncu seanstan sonra etkisini gosterir dediler. Biyik bolgesine nd yag veya diod yaptirabilirsiniz. Bitme garantili veya bitene kadar su fiyat denen yerlere sakin kanmayin.

Ben de nakit ve paket düşünüyorum ama henüz içim rahat etmedi yüz yüze de bi görüşeyim . sorucam vucut için hangi makineyi uygun görecekler ben buz lazer daha ıyı olur vucut için diye düşünmüştüm ?
Boynunuzdan altini alex yaptirin. Yuz bolgesi icinde nd yag veya buz lazer diod yaptirin

Sizin tuy mu kil mi. Kil gibi siyah sert ise iyi sonuc alirsiniz. Tuyleriniz ince ise zor. Ben 3 seansta bitireceklerine hayatta inanmiyorum. Cok arastirdim bu konuyu. Bana da 3.ncu seanstan sonra etkisini gosterir dediler. Biyik bolgesine nd yag veya diod yaptirabilirsiniz. Bitme garantili veya bitene kadar su fiyat denen yerlere sakin kanmayin.

Koltuk alti genital altbacak sert kil
Tam lazerlik dediler
Ust bacagin bi kismi sert kil cogunlugu ince tuy gibi
Orda cok iyi sonuc alinmayabilir dediler

Koluma da olmaz diyorlar bel ve gobege de
Ama 2500diten yer yine de atis yapacak 3 seans alet gormezse birakacak

3 seans bana da gercekci gelmedi
Cok yuksek ayarda yapsa da olmaz gibime geliyo guvenemedim pek

Tam lazerlik dediler

Hayatta 3 seansta bitmez buna inanmayin. Benim 2 seans bitti fark var tabi ama estetisyen bana 3.ncu seanstan sonra goreceksin farki dedi. Boynunuzdan altini alexandrite lazerden baska lazerle sakin yaptirmayin faydasini goremezsiniz

Hayatta 3 seansta bitmez buna inanmayin. Benim 2 seans bitti fark var tabi ama estetisyen bana 3.ncu seanstan sonra goreceksin farki dedi. Boynunuzdan altini alexandrite lazerden baska lazerle sakin yaptirmayin faydasini goremezsiniz

Kontrol seanslari gerekli mi peki
Bi bilginiz var mi

Elos bana kontrol seanssi yok dedi
Dayligth her ay olacak dedi ama gerek kalmayabilir de dedi

Neye gore oluyo anlamadim

Kontrol seanslari gerekli mi peki
Bi bilginiz var mi

Elos bana kontrol seanssi yok dedi
Dayligth her ay olacak dedi ama gerek kalmayabilir de dedi

Neye gore oluyo anlamadim
daylight size cok iddiali konusmus. Bana inandirici gelmedi ama. Paket seanslarda kontrol olmuyor cogu yerde. Bunu bende sordum tuyun cikis duzeninide bozuyormus galiba. Aslinda olsa iyide olur. Ama duzgunce her yere tuttuktan sonra gerek kalmaz. Kontrol seansi demek gozden kacanlari temizlemek icin zaten.

Tam lazerlik dediler

ucuz yerden ve az seansta biter diyen yerlerden uzak durun bence. Bana bile tuylerin %70 75 biter. Kalanlarda ayva tuyu seklinde cikar dediler

daylight size cok iddiali konusmus. Bana inandirici gelmedi ama. Paket seanslarda kontrol olmuyor cogu yerde. Bunu bende sordum tuyun cikis duzeninide bozuyormus galiba. Aslinda olsa iyide olur. Ama duzgunce her yere tuttuktan sonra gerek kalmaz. Kontrol seansi demek gozden kacanlari temizlemek icin zaten.

Ben 4 -5 yere gittim biri her seanstan sonra dedi
Biri 6 seans 6 kontrol dedi
Biri 8seans 3 kontrol dedi

Elos hic kontrol yok dedi
Cok karisik isler cidden

Daylight iddiali konustu ama en fazla %80biter dedi
3 cihaz da var
Biri alex consure gibi birseydi
Avuc ici kadar temiz olmasini beklemeyin dedi
Ancak igneliye giderseniz hepsi biter dedi

Ben 4 -5 yere gittim biri her seanstan sonra dedi
Biri 6 seans 6 kontrol dedi
Biri 8seans 3 kontrol dedi

Elos hic kontrol yok dedi
Cok karisik isler cidden

Daylight iddiali konustu ana %80biter dedi
Avuc ici kadar temiz olmasini beklemeyin dedi
Ancak igneliye giderseniz hepsi biter dedi
Valla bende cok yer arastirdim. Temiz duzgun yer olsun istedim elos ta karar kildim. Oglumda elmasta sakal ustu yaptirdi. Cingene gibiler anne diyor duzen tertip hic bisi yok dedi

Valla bende cok yer arastirdim. Temiz duzgun yer olsun istedim elos ta karar kildim. Oglumda elmasta sakal ustu yaptirdi. Cingene gibiler anne diyor duzen tertip hic bisi yok dedi

Ben ikisi arasinda kaldim
O da daylight heryere yuze dahi atis yapacagi icin
Elos kesinlikle yuze yapmayiz dedi bana
yoksa 6seans az gibime geldi o paraya gore
Cihaz alex consure gibi birseydi
Diger iki cihazi bilmiyorum diyotun bi alt modeli ve ndyag var
Bi de nsc klinikvvar ama uzak diye elicem gibi orayı

Elos neden yuze yapmayiz dedi onu anlamadim

En onemlisi hangi markayla nerene yapacagi. Tek bir markayla hem vucuda hemde yuze yapilmaz. Alex dedigiyle vucuda yapilir. Diod nd yag dedigiyle yuze yapilir bu cok onemli. Alex ile yuz bolgesine yaptiranlar bin pisman cogaldi diyor hepsi. Diod nd yag ile vucuda yaptiranlarda bitmiyor diyor iste

En onemlisi hangi markayla nerene yapacagi. Tek bir markayla hem vucuda hemde yuze yapilmaz. Alex dedigiyle vucuda yapilir. Diod nd yag dedigiyle yuze yapilir bu cok onemli. Alex ile yuz bolgesine yaptiranlar bin pisman cogaldi diyor hepsi. Diod nd yag ile vucuda yaptiranlarda bitmiyor diyor iste

Daylight yuze sadece ndyag yaparim dedi
Vucuda ne yapacagini soylemedi tam
Ama alex diode karisik yapacak gibime geldi

Elostakiker alex yapicaz dediler
Hayirlisi bakalim ins sonuc alirim

Back