• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Buz lazer (soprano ice )başladım

Bence lazeri daha iyi arastirin uygunmu diye.fiyatta tabi cok onemli ama ucuz bitne garantili vs yerlerden de cekinin yani
Doğru söylüyorsun canım da ınsan verdigi paranın karsılıgını görmek istıyor halıyle . bakalım hayırlısı fbm klınıkle görüşcem bır de bakalım orası ne dıyecek .

Doğru söylüyorsun canım da ınsan verdigi paranın karsılıgını görmek istıyor halıyle . bakalım hayırlısı fbm klınıkle görüşcem bır de bakalım orası ne dıyecek .
Dozlara dikkat et joule yani dusuk yapmasinlar. Sunu unutma acisiz epilasyon etkisiz epilasyondur

Bende ayni durumdayim inan ki yuzumu bi gorsen. Benim gobek cizgisi ayak parmagi ustu aklina gelebilecek her yerde var yani.
Benım de farksız degıl canım olmıcak yerlerdeler .philips lumea saçmalıgını da kullandım maglesef yeterı kadar arastırmadıgım için almış bulundum bildiğin oraya buraya kıl döküyorsun sonra yerıne yenılerı gerı gelıyor ahhh ahh neler cekıyoruz :KK14:

Benım de farksız degıl canım olmıcak yerlerdeler .philips lumea saçmalıgını da kullandım maglesef yeterı kadar arastırmadıgım için almış bulundum bildiğin oraya buraya kıl döküyorsun sonra yerıne yenılerı gerı gelıyor ahhh ahh neler cekıyoruz :KK14:
Azz evvel ben birinden laf yedim ya lumeayi kotuluyormusum diye. Benim guzellik merkezim yok kotuleyim dedim

Azz evvel ben birinden laf yedim ya lumeayi kotuluyormusum diye. Benim guzellik merkezim yok kotuleyim dedim
Saçmalık vallahi canım ben bızzat kullandım kullanan arkadaşlarım da var gereksiz yane yerine yenileri geldıkten sonra dökülmesini beklemektense ağdaya git daha ıyı en azından tüy dökmezsin etrafa ahaha..Kim ne dıyorsa da kendisi faydalı bulmuş sanırım artık nasıl faydalı bulabilmişse .

Saçmalık vallahi canım ben bızzat kullandım kullanan arkadaşlarım da var gereksiz yane yerine yenileri geldıkten sonra dökülmesini beklemektense ağdaya git daha ıyı en azından tüy dökmezsin etrafa ahaha..Kim ne dıyorsa da kendisi faydalı bulmuş sanırım artık nasıl faydalı bulabilmişse .
Yaptigi surece faydali bulur. Iste ben bunu anlatamiyorum. 5 6 ay ara versin tuylerin hepsi geri geldiginde benim ne demek istedigimi cok iyi anlar

Lumedan ben de hic memnun kalmadim
4-5ay kullandim yari yariya zor doktu
Ve hep jilet yapmak zorunda kaliyosun
Asla tertemiz olmuyodu bacaklarim

1000tl verdim o alete
Ve bikac ay kullanilmazsa geri geliyo dökülen tuyler

1000tl verdim o alete
Herkes onu kalici lazer yapacak saniyor iste

Herkes onu kalici lazer yapacak saniyor iste

Bence bin lira daha verip normal lazer yapmak daha mantikli

Zaten yapmaya cok useniyodum ben evde insan bikiyo
Vaadettikleri gibi 2 ayda dokulme filan da olmuyo hep jilete devam ediliyo
Agda yapsam daha temiz gezerdim

Guzellik salonundaki ipl bile daha mantikli en azindan daha cabuk doker daha gucludur
Azpara degilki 1000lira cop oluyo ise yaramayinca

Bence bin lira daha verip normal lazer yapmak daha mantikli

Zaten yapmaya cok useniyodum ben evde insan bikiyo
Vaadettikleri gibi 2 ayda dokulme filan da olmuyo hep jilete devam ediliyo
Agda yapsam daha temiz gezerdim

Guzellik salonundaki ipl bile daha mantikli en azindan daha cabuk doker daha gucludur
Azpara degilki 1000lira cop oluyo ise yaramayinca
Bu aletlerde ipl iste. Ama bilmeden kalici lazer yapacak diye aliyorlar

1000tl verdim o alete
aynen canıım sen yeni aldın sanırım uygun almışsın ben 1600 ama taksitliydi oldu alalı bayagı duruyo öylece yazık yane verılen paraya :110:..

Buz lazeri yuz bolgesi icin yaptiriyorum 125tl dedi 100 tl ye anlastim. Seans basi anlastim. Faydasini gormezsem birakicam. Paket mantikli gelmedi
iyi anlaşmışsın canım. fbm klınık le konuscam dedım ya bu gün aradım komple vucut 6 seans paket sordum 1800 dedı oda nakit olursa 4 adet cıhazları varmış tüy tipine uygun olanı ile yapıyoruz görmemız gerekıyo dedı burası daha cok içime yattı bilemedim ki :110:

iyi anlaşmışsın canım. fbm klınık le konuscam dedım ya bu gün aradım komple vucut 6 seans paket sordum 1800 dedı oda nakit olursa 4 adet cıhazları varmış tüy tipine uygun olanı ile yapıyoruz görmemız gerekıyo dedı burası daha cok içime yattı bilemedim ki :110:
Tum vucut genital tum bacak koltuk alti popo arasi gobek cizgisi 8 seans 2100 tl anlastim. Alexandrite epicare. Bence vucut bolgesi icin alex tercih edin. Tuyleriniz cok inceyse buz lazer yaptirin

Tum vucut genital tum bacak koltuk alti popo arasi gobek cizgisi 8 seans 2100 tl anlastim. Alexandrite epicare. Bence vucut bolgesi icin alex tercih edin. Tuyleriniz cok inceyse buz lazer yaptirin
Paket seanslar nakit genelde. Taksite baglarsaniz fiyati yukseltiyorlar. Bende nakit odedim.

Back