• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Buz lazer (soprano ice )başladım

Elosta uc cihazda var ama. Nereye giderseniz gidin. Seanslari paket halinde alirsaniz ayni cihazla baslayip ayni cihazla bitiriyorlar iste
Ben illada elos u secinde demiyorum. Bende cok arastirdim merkezde olmasi ve temiz olmasi beni cezbetti. Salas bir yer degil. Benimde 2.nci seans bitti sonucu 3 4.ncu seanstan sonra gormeye basliycaz bakalim

Ben illada elos u secinde demiyorum. Bende cok arastirdim merkezde olmasi ve temiz olmasi beni cezbetti. Salas bir yer degil. Benimde 2.nci seans bitti sonucu 3 4.ncu seanstan sonra gormeye basliycaz bakalim

Elosu ben de begendim temiz elit biyer
Ama haftasonu 6 seansa dusmesi biraz kotu oldu benim icin bi de gidip sonuc alan birini tanimiyorum

Diger iki merkezde sonuc alan tanidiklarim var o da biraz kafami karistiriyo
Arrik arkadaslarimla ortak karar verip birine baslicaz

Bu arada alex cihazlarinin da orjinal olup olmadigi anlasiliyor mu

Buz lazere baktigimiz tarzda bi site var mi biliyo musunuz

Elosu ben de begendim temiz elit biyer
Ama haftasonu 6 seansa dusmesi biraz kotu oldu benim icin bi de gidip sonuc alan birini tanimiyorum

Diger iki merkezde sonuc alan tanidiklarim var o da biraz kafami karistiriyo
Arrik arkadaslarimla ortak karar verip birine baslicaz

Bu arada alex cihazlarinin da orjinal olup olmadigi anlasiliyor mu

Buz lazere baktigimiz tarzda bi site var mi biliyo musunuz
Yokta. Makinenin ustunde yaziyor marka model firma adi birde sahibi profesor cakma cihaz alipta adini lekeleyecegini hic sanmiyorum. Is cikisi randevu alip hafta arasi gitseniz olmazmi. Bu killarin bitmesi yasiniz tuy yapiniz hormonlarla alakali. Yuzume lazer yaptirdigim yerde soylediler. 35 yasini asmis dogum yapmis bayanlarda daha olumlu sonuc aliniyor dedi

Yokta. Makinenin ustunde yaziyor marka model firma adi birde sahibi profesor cakma cihaz alipta adini lekeleyecegini hic sanmiyorum. Is cikisi randevu alip hafta arasi gitseniz olmazmi. Bu killarin bitmesi yasiniz tuy yapiniz hormonlarla alakali. Yuzume lazer yaptirdigim yerde soylediler. 35 yasini asmis dogum yapmis bayanlarda daha olumlu sonuc aliniyor dedi

Evet onu bana da soylediler
Ben 26 yasindayim
En iyi sonucu almaya calisicam artik
Tek korkum ek seans aldirmak icin dusuk dozda yapmalari
Ins daha fazla para dokmeden sonuc alirim

Zaten 2 seansi heba etmek istemiyorum ayni fiyat sonucta
Daylighti dusunmemin tek sebebi yuze yaptirma konusunda kararsiz olmam cunku bizim kizlar yuz de istiyolar o yuzden karar veremedik bi turlu

Evet onu bana da soylediler
Ben 26 yasindayim
En iyi sonucu almaya calisicam artik
Tek korkum ek seans aldirmak icin dusuk dozda yapmalari
Ins daha fazla para dokmeden sonuc alirim

Zaten 2 seansi heba etmek istemiyorum ayni fiyat sonucta
Daylighti dusunmemin tek sebebi yuze yaptirma konusunda kararsiz olmam cunku bizim kizlar yuz de istiyolar o yuzden karar veremedik bi turlu
Benimde korkum ayni iste. Ama yapacak bisi yok. Benimde bikini koltuk alti ve bacak acimiyor uyuz oluyorum. Biridr bana dedi ki acisiz epilasyon etkisiz epilasyondur diye. Kafama takildi. 3.ncu seansa girdigimde soyluycem bayana dozu biraz yukseltmesini bakalim nolacak. Genital bayagi acidi. Yuz bolgesindede biyik kismi cok acidi

Benimde korkum ayni iste. Ama yapacak bisi yok. Benimde bikini koltuk alti ve bacak acimiyor uyuz oluyorum. Biridr bana dedi ki acisiz epilasyon etkisiz epilasyondur diye. Kafama takildi. 3.ncu seansa girdigimde soyluycem bayana dozu biraz yukseltmesini bakalim nolacak. Genital bayagi acidi. Yuz bolgesindede biyik kismi cok acidi

Biyiga da mi alex yapiyolar

Yani cok dusuk ayarda olursa da sonuc alma suresi uzar
Ben de ondan korkuyorum
Cunku az para degil 2400vericem
Bi de bitmezse bin lira daha isterler ek seansa en az

Biyiga da alex yapiyolar
Yani cok dusuk ayarda olursa da sonuc alma suresi uzar
Ben de ondan korkuyorum
Cunku az para degil 2400vericem
Bi de bitmezse bin lira daha isterler ek seansa en az
Yuzunuze lutfen alex yaptirmayin. Ben yuz bolgesi icin elpidaya gidiyorum buzlazere

Back