Lazer Epilasyon Buz lazer (soprano ice )başladım

aynen. Videolarda izledim yüzde bayağı gezdiriyorlar. Bende ise hemen bitti. Seansları uzatmaksa maksat zamanla anlarım ve konuşurum artık. Mesela bıyık bölgeme o kadar az tuttu ki 5 günde kıllar geri geldi ve hiç dökülme olmadı. Kesip de geziyorum 1 aydır. Utanç verici böyle durmak o_O

buz lazer in internet sitesi var sitede bu makinanın hangi sehirde hangi merkezde var olduğu yazıyor, isterseniz kontrol edin oradan sahtemi, ya da yapan kişi acemi mi

buz lazer in internet sitesi var sitede bu makinanın hangi sehirde hangi merkezde var olduğu yazıyor, isterseniz kontrol edin oradan sahtemi, ya da yapan kişi acemi mi
Evet. Buz lazerle bizzat kkonuştum. Onlar tavsiye etti burayı. Makina orjinal. Ama görüşmeye gittiğimde doktorla değil yanında ki çalışanlarla görüştüm anlaştım. Yapan acemi galiba.

Bende bu sabah soprano ice ile tüm vucut ilk seansıma girdim. Tamamen acısız olmadığı bir gerçek. Kıl yapım yoğun ve kalın olduğu halde tüm vücut 45 dk kadar sürdü. buzlazerin listesinde bulunan biyer ama seans süresi kısa gibi geldi giden arkadaşlar sizin seans uzunluğunuz nasıldı acaba?

Bende bu sabah soprano ice ile tüm vucut ilk seansıma girdim. Tamamen acısız olmadığı bir gerçek. Kıl yapım yoğun ve kalın olduğu halde tüm vücut 45 dk kadar sürdü. buzlazerin listesinde bulunan biyer ama seans süresi kısa gibi geldi giden arkadaşlar sizin seans uzunluğunuz nasıldı acaba?
Bende 1. Seansa girdim . Tüm bacak + koltuk altı + genital + kol+ Göbek yaptırdım . 1.5 saat sürdü. Buz lazerin sitesinden bulduğum Ankara'da ki kliniğine gittim.

Sanırım süresi yapan kişinin el becerisine göre değişiyor. Ortama tüm vücut 30-50 dk arası diye biliyorum tüm vücut giden arkadaşlarımdan.

faydası nasıl peki kızlar. diod ndyag gibi mi yoksa ıpl tarzı agda gibi etkisi mi var?
acısız olması çok güzel bıktım agrıdan

ben çene göbek kolaltı 70 tl yaptırıyorum normalde 90 mış ama
benimki öğrenci indirimi oluyormuş

Soprano ice 15gğn sonra dökülmeye başlar 10gğnde tek yük dökülür 5günde dökülüyorsa o yalandır makine farklıdır

Soprano ice 15gğn sonra dökülmeye başlar 10gğnde tek yük dökülür 5günde dökülüyorsa o yalandır makine farklıdır
ilk seansta 5 günde döküldü sonraki seanslar 10 günü aşınca dökülmeye başladı
bilemiyorum belki gerçek değildir

4. seansımı 24 haziranda yaptırdım
10 gün sonrasından itibaren dökülmeler başladı
hala hiç tüy çıkmadı

Birsey sorucagim kızlar ;bu yeni bir sistem mi ?lazerle ne farkı var?yan etki durumu varmı ?lazerden sonra tekrar cikiyormu? Gebelikten sonra yaptırabilirm çok ihtiyacım var
En son sistem diod lazer. tek seanslik 1 islem degil. 10 15 sonra dokulmeler baslayacak. sonra cikacak tabi. Seanslara duzenli gidildiginde zamanla yok olacak

bende yaptırmayı düşünüyorum kızlar 6 seans kontrollerle 12 seansı buluyo 1600 tüm vucut sızce nasl fıyat:işsiz:

bende yaptırmayı düşünüyorum kızlar 6 seans kontrollerle 12 seansı buluyo 1600 tüm vucut sızce nasl fıyat:işsiz:
Eger tuylerin sert ve yogunsa alexandrite yaptir bence yuz bolgesi icin buz lazeri dusun. 1600 iyi fiyat 6 seans icin

Eger tuylerin sert ve yogunsa alexandrite yaptir bence yuz bolgesi icin buz lazeri dusun. 1600 iyi fiyat 6 seans icin
yüzüme maglesef alexandr uygulattım canım suan feci bı sekılde cıkmayan yerlere bıle sıcradı. acıkcası cesaret edemıyorum vucut ıcın de :olamaz:

yüzüme maglesef alexandr uygulattım canım suan feci bı sekılde cıkmayan yerlere bıle sıcradı. acıkcası cesaret edemıyorum vucut ıcın de :olamaz:
Yuz icin alexi onermiyorlar zaten ince tuyleri tetikledigi icin yuz ve boyun bolgesi icin diod. Vucut bolgesi icin alexandrite

Yuz icin alexi onermiyorlar zaten ince tuyleri tetikledigi icin yuz ve boyun bolgesi icin diod. Vucut bolgesi icin alexandrite
Yeni yıl kampanyaları oluyor mutlaka bıraz daha araştırıp öyle karar vermek en mantıklısı sanırım.:110:

Back