Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komple vucut desem abartmis olmam galiba benim gibi olanlar bilir benim heryerimde yumusak ama hafif siyahimsi tuyler var yani kol bacak sirt heryerde var kalin dgller yumusak ama belliler bende basta tum bacak ve tum kol dye konusmustum sonra sirtimdaki ve popomdaki tuyleride gosterdim sonuc alirmiym dye alirsn dediler bende tum bacak tum kol sirt ama tamami beldedahil popo ve genital bolge cevresini yaptrym yani en son halleri eh iste idare eder gibiydi kalan tuylerde fazla vardi ama dokulenlerde iyiydi son seasta kiz yuksek calistm guzel dokulcek dedi tuyleriniz ama bakalim nasl olcakMemnunmusunuz peki 3 senas yaptirmisiniz ve hangi bölgelere yaptiriyosunuz?
Evet heray gidildi icin ne kadar sonuc aliniyo pek anlaslmiyo ancak butun seanslar biteck aradan iki uc ay gececek ozamn sonuc cikcak ortaya ben o soyledgm bolgelere 2700 anlastk 8 seans sozlesmem icinde koltuk altida vardi o fiyatn ama yaptrmyrm koltuk altimiSeans aralarında bende memnunum ama önemli olan kalıcı sonuç almak bakalım artık görecez. Ne kadar para veriyorsunuz peki
Ben yuzume yaptrmiyorum aslinda fual kisimlarimda var yumusak tuyler ama cesaret edemedm lazer yaptrmaya param olsa fual bolgelere igneli yaptrrdm yuzunuzdeki tuyler dokulmuyomu dokulmesi lazm bence sonraki seans gidince dokulmedgni soyleyinde ona gore dereceyi ayarlasinlarYüzünü de yaptiriyomusun. Bu soprano ice kalıcı sonuc verir diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum senas aralarında bile yüzümdeki tüyler yerinde duruyor diğer bölgelerde dökülme ler iyi
Peki 6 haftadabir olunca adet zamanini nasl ayarlancak mesela 6. Hafta olduda adet gunune denk geldi ozamnn nasl oluyo adetliykende yapiliyomu verim alinirmiArkadaşlar öğrendiğim bir bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum.. sakın işlem aralarında iyi veya kötü tüylerinize müdahale etmeyin kıl döngüsü bozulduğu için seans düzeni bozulup verimi düşüyormuş..
birde seans araları kıl döngüsüne göre ayarlanmış bu makinanın (soprano ice alma buz lazer) kendi firmasının önerdiği seans aralığı 6 haftada birmiş.. daha önce yazmıştım ben çok memnunum ve seans aralıklarım 6 haftada 1.. birde makinanın satışında eğitimi veriliyor fakat makinanın en verimli şekilde dilini öğrenmek tecrübe meselesiymiş kullandıkça daha iyi öğreniliyormuş.. gittiğim yerde seans başına normalden daha fazla atış yapıyorlarmış.. firmanın önerdiği atış sayısıyla 8 seansta bitme olmadığı için kendine göre atış sayısını arttırmış kadın şimdi 8 seansta bitiyormuş..
Hayır özel günlerde lazer yapılmıyor zaten o günlerde ve sonrasındaki bir kaç gün aşırı hassasiyet olduğu için normalden fazla canınız yanabilir.. onu anlaştığınız yerle görüşüp düzenleme yapabilirsiniz.. eğer ki seansınız adet başına denk geliyorsa bi kaç gün erkene randevu alırsınız eğer seans adey sonuna denk geliyorsa temizlendikten sonra işleme gidersiniz.. o ayarlanır ciddi bi sorun olacağını sanmam..Peki 6 haftadabir olunca adet zamanini nasl ayarlancak mesela 6. Hafta olduda adet gunune denk geldi ozamnn nasl oluyo adetliykende yapiliyomu verim alinirmi
Alexandrite 2015 gittiğim hastanedeki makina ve aylık olarak 2 seans uygulama yapılıyor yani her ay 2 defa atış yapıyorlar ve çok memnunum iyi ki de değiştirmişim,