- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
Tenim bugday tuyler sert ince kalin karisik. Kas cevresi olmuyor. Kas ortasina ayri ucret aliniyor sanirim. Benim yuz bolgesi yanaklar biyik cene cene alti favoriler boynumda bir kac yerTen renginiz tüy renginiz ve yapısı nasıl bide kaş çevresi nasıl oluyor yani kaş ortası vs ince yerlere giriliyor mu yoksa riskli olduğu için kaba kapsamlı mı yapılıyor..
Anladım çok teşekkür ederim :)Tenim bugday tuyler sert ince kalin karisik. Kas cevresi olmuyor. Kas ortasina ayri ucret aliniyor sanirim. Benim yuz bolgesi yanaklar biyik cene cene alti favoriler boynumda bir kac yer
Adetliyken vucut hassas oluyormus agri sizi daha cok hissedersin dedi doktor bana. Onun disinda iyi zamani kotu zamani yok dedi. Bende adete 3 gun kala gidicem adetin baslayip bitmesini ustundende 1 hafta gecmesini beklersem lazer duzenim bozulacakEn doğru lazer seans araları hakkında bilgisi olan varmı adetten bir hafta sonra yapılmalı dye biliyorum bende öyle yapıyrm doğrusu bumu acaba
Neden buz lazer. Daha once ne yaptirdinizBeni bilenler vardır belki uzun zamandır yazmıyordum çünkü geçen ilkbahardan sonra hiç lazer yaptırmadım. Tüm vücuta karar verdim ama yapanların yorumunu okuyunca açıkcası moralim bozuldu. Etkisini gören yok mu ??
100 verdim makina adı soprano arkdsmın tanıdığı, bilmiyorum ki nasıl oluyor ilk defa gittimOrda süresi var o süre bitene kadar yapılması gerekiyor. Ne kadar verdiniz iki bölge için
evet güzellik merkezi her seansı 100 olarak anlaştık martın 18i tkrr gideceğim , 20 günde bir yapacak çünkü 8.ayda evleniyorum o zamana kadar bitmesini istedimUygun fiyata yapmışsınız. Güzelik merkezinde mi yaptirdiniz gerçek buz lazer soprano ice