Lazer Epilasyon Buz Lazer Epilasyon Yaptıranlar ?

Ten renginiz tüy renginiz ve yapısı nasıl bide kaş çevresi nasıl oluyor yani kaş ortası vs ince yerlere giriliyor mu yoksa riskli olduğu için kaba kapsamlı mı yapılıyor..
Tenim bugday tuyler sert ince kalin karisik. Kas cevresi olmuyor. Kas ortasina ayri ucret aliniyor sanirim. Benim yuz bolgesi yanaklar biyik cene cene alti favoriler boynumda bir kac yer

En doğru lazer seans araları hakkında bilgisi olan varmı adetten bir hafta sonra yapılmalı dye biliyorum bende öyle yapıyrm doğrusu bumu acaba

En doğru lazer seans araları hakkında bilgisi olan varmı adetten bir hafta sonra yapılmalı dye biliyorum bende öyle yapıyrm doğrusu bumu acaba
Adetliyken vucut hassas oluyormus agri sizi daha cok hissedersin dedi doktor bana. Onun disinda iyi zamani kotu zamani yok dedi. Bende adete 3 gun kala gidicem adetin baslayip bitmesini ustundende 1 hafta gecmesini beklersem lazer duzenim bozulacak

Beni bilenler vardır belki uzun zamandır yazmıyordum çünkü geçen ilkbahardan sonra hiç lazer yaptırmadım. Tüm vücuta karar verdim ama yapanların yorumunu okuyunca açıkcası moralim bozuldu. Etkisini gören yok mu ??

Neden buz lazer. Daha once ne yaptirdiniz

Neden derken ??
Benımkı uzun hıkaye :) sayfanın başlarında neler yaptığımı zaman zaman yazdım.
En son buz lazere başladım.

Yüz ve boyun için gidiyordum bıraktım tek tük çıktı memnun kaldım maddı sıkıntılar nedeniyle devam edemedim tüm vücuta karar verdim bu yönde olumlu yorumlar var mı merak ediyorum.

Merhaba arkadaşlar ben de bu cumartesi başlayacağım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bakalım nasıl olacak. Buz lazer iyi dedi kendisi de yaptırdı ve kendi güzellik salonunda çalışıyordu daha önce.

ben bugün yaptırdım çok acıdı normal olan nasıldır hiç bilmiyorum , ama en yüksek atışı yaptılar

Uygun fiyata yapmışsınız. Güzelik merkezinde mi yaptirdiniz gerçek buz lazer soprano ice
evet güzellik merkezi her seansı 100 olarak anlaştık martın 18i tkrr gideceğim , 20 günde bir yapacak çünkü 8.ayda evleniyorum o zamana kadar bitmesini istedim

Kontrolleriniz ücretsiz mi peki madem bende güzelik merkezinde yaptırıyorum makinlari soprano ice orjinal cihaz iki senas imi başka yerde yaptırdım başka cihazlarla bir seansimi da soprano ice ile yaptım dökülme ler iyi benimki de memnunum şimdilik ☺

Ben dun 3. Seansimi yaptrdim 29 la calisti baya cnm yandi ozellikle bazi bolgelerde ama aklima takilan bsy oldu lazer bitiminde ustumu giyiyodum lazer yapan kiside makineyi kapatiyodu makineyi kapatirken ekranda sanki Ipl yazisi gozume carpti sonra kapandi makine tabi icim icimi yedi yaziyi gorunce yapan kisiye sordum bu Iplmi hayr dedi diod utuleme dedi fda onayli insaallah oyledr ama Ipl sayfasinda okudugum kadaryla fazla aci hissedilmiyo benim canm cok yaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…