Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 15 gün düzenli msj yaptım gerçekten fark ediliyo ama msj bırakılınca tekrar geriye dönülüyo
göğüs bandı falan geç onları tatlım hiç bi işe yaramıyorlar benim göğüsler de aynen seninki gibiydi. yaptığım bu şeylerle yavaş yavaş dolgunlaşmaya başladı. tabi bi anda mucize beklemek yanlış. sabır gerektiren şeyler bunlar. şimdi adaçayı aldım her gün 2-3 bardak içiyorum. bi de küç alıcam ona da başlicam. zamanla büyücekler iyice inanıyorummm ama öyle kısa sürede irileşmez tekrar söylüyorum sabırlı olmak gerek yavaş yavaş büyüsünler sağlıklı büyüsünler demi ama
adaçayını bende çok içiyorum ama küç neki yağ falanmı buaralar adını çok duyar oldum.nerde bulabılırım ellersen büyür falan dediler mıncıklaya mıncıklaya bi hal oluyorum
bende internetten göğüs bandı falan kullandım bir sürü para verdim ama hiç bir işe yaramadı hala ufacıklar :18:
hurmayla kalıcımı buyuyorlar peki yardım edin ya biri anya'ya diğeri konya'ya bakıyor dedıklerı benımkıler aradan tır geccek
17 yaşındayım ve çok zayıfım 75 B zor giyiyorum acaba ilerde ve ya kilo alrsam büyür mü bilmem. Masaj yapıyorum arada ve yatmadan önce adaçayı içiyorum sanki biraz büyüdüler gibi ama bana öyle gelmiş olabilir off çok stres yaptm herkesn göğsne bakıp kıyas yapıorm kendiminkyle.. Net sonuçlar alan vrsa ltfen yazsn
o ne ya öyle korku filmi gibi