Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar ben buyuye inaririm neden:
,,cunku buyu yapan insanlar toplumumuzda var,
ve yaptiklari buyuyle insanlara zarar veriyorlar buda bir gercek amaaaa
her kisiye buyu yapilirmi? yapilmazzzz. eger bir kisi 5 vakit namaz kilarsa, evinde senede bir kez hatim indirilirse, her gun kurani kerimin bir sayfasini acip bir satir bile okuyorsa, evinin duvarlarinda,
resim yerine ALLAH c.c, ayetler, sureler,dualara yer veriliyorsa, fitne fesat art niyetten uzak ise bu kimse ISTE bu kisiye BUYü islemez
basimdan benimde bir olay gecti anlatayim:
6 aylik yeni evliyim allaha sukur maddi durumumuz iyi, bir gun esim oturma odasindaydi, benim banyoda havalandirma var
ve ben her banyoya girisimde havalandirmada gozum kalirdi ama yuksek diye bi turlu gozum yemezdi cikip bakmaya, bi gun banyoyu temizlerken birde ne goruyim ,,CEVIZ" vardi kenara koyulmus gibi, korktum hemen esimi cagirdim oda aldi onu, cevizin bir tarafi oyulmus, internette baktim ceviz buyusu nedir ,,kari koca arasini bozmak icin yapilirmis" ki ben 6 aylik evli olmama ragmen cok sorunlar yasiyoduk . son zamanlar hatta bizde nazar olabilir diye dusunmustuk, neyse cevizi hocaya gosterdik hoca bunun buyu oldugu fikrinde deyildi1 hafta evde yalniz yatamadim:-( bir arkadasimdan cok suphelendim hatta dusundumki gidiyimnkapilarinin onune cevizi koyiyim eger oysa bir sekilde tepkisindem anlardim, ama kiyamadim gunahini almak istemedim ve bu konu kapandi gitti
o sarı olan domuz yağı sarı ve çıkmayan bi lekedir sirkeli suyla yıkamalıydın
o sarı olan domuz yağı sarı ve çıkmayan bi lekedir sirkeli suyla yıkamalıydın
Çok korktumEşimde çöpe atmıştı zaten el sürmek istemedim hemen evden uzaklaştırdım sadece.Annem bol bol Ayetel kürsi oku dedi,benimde adam gibi bildiğim bikaç duadan bridir,okudum okuyorumda şimdi ara ara.Ya yani günahını almak istemiyorum kimsenin ama hiç normal değildi....Ben temiz hatta titiz sayılabilecek bir kızım,dolabımdan öyle şeyler çıkamaz yani,üstelik eşimin de bir fikri yok nerden gelmiş nasıl olmnuş diye...
Birde ne sarısı nasıl bir sarı,nasıl olur böyle bişey insan fikir bile yürütemiyor okadar abes...Hani şu sürülmüştür dersin bu olmuştur dersin...o kadar absürd...Bilemiyorum,eğer umduğum kişilerden geldiysede Allah affetmesin diyorum,bende affetmiyorum!
büyü ile ilgili konular yasak diye biliyorum. kapanabilir konu kızlar...