canım evinize 2nizden başka girip çıkandan haberiniz yok mu?çekemeyeniniz filan?
Evet öylesine aklımın ucundan geçmiş olması bile beni bayağı bir kınamasına sebep oldu.Ama sahiden anormaldi...Benimde aklıma gelmez böyle şeyler ama çok garipti şimdi dolabını bilşe açmak istemiyoruminanırım da eşleri inandırmak sorun :)
Dün çok enteresan birşey oldu...Ben büyü vs gibi şeylerle hiç karşılaşmadım bilmem etmem ama duyumlarım falan düşündürdü ne yalan söyliyim...Dün sabah eşimle kahvaltı hazırlıyorduk çöpün içine bakınca sapsarı(fakat bildiğiniz sarı ve ne olduğu sahiden belli olmayacak şekilde) bir atlet gördüm.Eşime sordum,dolabımda buldum çöpe attım dedi.Bende nasıl olur ,dolabından böyle bişey nasıl çıkar,bişey mi yaptın bir yere mi sürdün diye sordum yok diyor..bilmiyorum diyır..Ve dolapta o şekilde olan tek şey oydu...Çok garipsedim..Büyü falan olmasın bu hep böyle duyardık dedim,eşim kızdı ünüversite mezunu insanlar böyle şeyler düşünmez diye..Bende inanmam ama insanın aklına gelmiyor diil(ki eşimin ailesiyle ilgili bir başlık açmıştım garip insanlardır ama büyü yapacak kadarda fena olurlarmı bilemiyorum kimsenin günahını almak olmaz böyle şeylerde) çünkü çooooook garip sapsarı ve heryeri sapsarı üzerine işenmiş gibi ama onun daha sarısı leş bir sarı.Daha garibi eşim sorgulamadı bile bu ne nasıl geldi dolabıma diye..Koyuvermiş çöpe...Hani ben temizlik konusunda dikkatli bir bayanımdır öyle kirlileride atmam dolaba,fakat atacak olsanız dahi böyle pis bir sarı olması birşeyin mümkün değil..anlamadım..Biraz da korktum...Çok cahilce biliyorum ama büyü falan geldi aklıma...Siz ne diyorsunuz?Bir de ne yapsam acaba ya bişey söyleyin bana öneri falan korktum ben..
ben büyüye inanıyorum,çevremde de şahit oldum .bence kafanda soru işareti bırakıcağına al o atleti oturduğun yerde deniz falan varsa oraya at.ben bu şekilde büyü varsa bozulucağını duymuştum.ailesi evinize girip çıkıyormu gelen gidene kimler var bi düşün cnm
büyüye inanırsan var, inanmazsan yok...
misal bulduğun büyü aparatını iplemezsen, kaldırıp çöpe bu ne yaaa rahatlığıyla atarsan, o da seni iplemez...
amanın biri büyü yapmış ne olacak şimdi neler gelecek başıma dersen nefesi en kuvvetli hoca bile kurtaramaz seni
şartlanma olayı, inanma meselesi, biliyorum bu büyü beni hasta edecek dersen bil ki o andan itibaren hastasın... gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?