büyüye inanır mısınız?

marselya

Guru
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
174
69
318
Dün çok enteresan birşey oldu...Ben büyü vs gibi şeylerle hiç karşılaşmadım bilmem etmem ama duyumlarım falan düşündürdü ne yalan söyliyim...Dün sabah eşimle kahvaltı hazırlıyorduk çöpün içine bakınca sapsarı(fakat bildiğiniz sarı ve ne olduğu sahiden belli olmayacak şekilde) bir atlet gördüm.Eşime sordum,dolabımda buldum çöpe attım dedi.Bende nasıl olur ,dolabından böyle bişey nasıl çıkar,bişey mi yaptın bir yere mi sürdün diye sordum yok diyor..bilmiyorum diyır..Ve dolapta o şekilde olan tek şey oydu...Çok garipsedim..Büyü falan olmasın bu hep böyle duyardık dedim,eşim kızdı ünüversite mezunu insanlar böyle şeyler düşünmez diye..Bende inanmam ama insanın aklına gelmiyor diil(ki eşimin ailesiyle ilgili bir başlık açmıştım garip insanlardır ama büyü yapacak kadarda fena olurlarmı bilemiyorum kimsenin günahını almak olmaz böyle şeylerde) çünkü çooooook garip sapsarı ve heryeri sapsarı üzerine işenmiş gibi ama onun daha sarısı leş bir sarı.Daha garibi eşim sorgulamadı bile bu ne nasıl geldi dolabıma diye..Koyuvermiş çöpe...Hani ben temizlik konusunda dikkatli bir bayanımdır öyle kirlileride atmam dolaba,fakat atacak olsanız dahi böyle pis bir sarı olması birşeyin mümkün değil..anlamadım..Biraz da korktum...Çok cahilce biliyorum ama büyü falan geldi aklıma...Siz ne diyorsunuz?Bir de ne yapsam acaba ya bişey söyleyin bana öneri falan korktum ben..

inanırım da eşleri inandırmak sorun :)
Evet öylesine aklımın ucundan geçmiş olması bile beni bayağı bir kınamasına sebep oldu.Ama sahiden anormaldi...Benimde aklıma gelmez böyle şeyler ama çok garipti şimdi dolabını bilşe açmak istemiyorum

ben büyüye inanıyorum,çevremde de şahit oldum .bence kafanda soru işareti bırakıcağına al o atleti oturduğun yerde deniz falan varsa oraya at.ben bu şekilde büyü varsa bozulucağını duymuştum.ailesi evinize girip çıkıyormu gelen gidene kimler var bi düşün cnm

Aynen arkadaşım katılıyorum sana.. Benim çevremdede örnekleri var ve gerçekten korkutucu.. Allah yapanında yaptıranında belasını versin inşallah

o atleti sakın çöpe atmayın, yakın ve yakarken de dua okuyun. ve bana büyü gibi geldi çünkü annem in bir arkadaşı baya bu işlerle kafayı bozmuştu. beni bile götürmüşlerdi. böyle şeylerde büyüyü yapan kişi büyü yapılacak kişinin iç çamaşırını istermiş.

valla bugün evime gelenlerden biri küçük taşlı bir süs bıraktı. sende dursun diye ne yalan söyleyeyim ilk aklıma gelen bu oldu:) allah korusun

büyü var ancak Allah büyü yapanı da yaptıranı da lanetlemiştir.konu sahibi arkadaşım bir arkadaşın dediği gibi yakmanda fayda var.bu zamanda kimin ne olduğu belli olmuyor.sık sık felak ve nas surelerini ayetel kürsi yi oku.Rabbim kötü insanların şerrinden korusun .

büyü tabiki vardır ve de haktır yani büyü yapan kişi yaptığı insanın hakkını almış olur ki bu da kul hakkına girer. bol bol nas felak oku bol salevat getir ve de aklına geldikçe de la havle ve la kuvvete ... diye devam eden dua var onu oku. eğer büyünün gerçekten olup olmadığını merask eden arkadaşlar varsa Kurandan Yunus Suresi 81. ayetini okusunlar...

inanıyorum
Kur'an'da geçiyor çünkü büyü
ama yapmak ve yaptırmak çok büyük günah..

büyüye inanırsan var, inanmazsan yok...

misal bulduğun büyü aparatını iplemezsen, kaldırıp çöpe bu ne yaaa rahatlığıyla atarsan, o da seni iplemez...
amanın biri büyü yapmış ne olacak şimdi neler gelecek başıma dersen nefesi en kuvvetli hoca bile kurtaramaz seni

şartlanma olayı, inanma meselesi, biliyorum bu büyü beni hasta edecek dersen bil ki o andan itibaren hastasın... gibi....

keşke o kadar kolay olsa pınarcım....

kizlar ben buyuye inaririm neden:
,,cunku buyu yapan insanlar toplumumuzda var,
ve yaptiklari buyuyle insanlara zarar veriyorlar buda bir gercek amaaaa
her kisiye buyu yapilirmi? yapilmazzzz. eger bir kisi 5 vakit namaz kilarsa, evinde senede bir kez hatim indirilirse, her gun kurani kerimin bir sayfasini acip bir satir bile okuyorsa, evinin duvarlarinda,
resim yerine ALLAH c.c, ayetler, sureler,dualara yer veriliyorsa, fitne fesat art niyetten uzak ise bu kimse ISTE bu kisiye BUYü islemez

basimdan benimde bir olay gecti anlatayim:

6 aylik yeni evliyim allaha sukur maddi durumumuz iyi, bir gun esim oturma odasindaydi, benim banyoda havalandirma var
ve ben her banyoya girisimde havalandirmada gozum kalirdi ama yuksek diye bi turlu gozum yemezdi cikip bakmaya, bi gun banyoyu temizlerken birde ne goruyim ,,CEVIZ" vardi kenara koyulmus gibi, korktum hemen esimi cagirdim oda aldi onu, cevizin bir tarafi oyulmus, internette baktim ceviz buyusu nedir ,,kari koca arasini bozmak icin yapilirmis" ki ben 6 aylik evli olmama ragmen cok sorunlar yasiyoduk . son zamanlar hatta bizde nazar olabilir diye dusunmustuk, neyse cevizi hocaya gosterdik hoca bunun buyu oldugu fikrinde deyildi 1 hafta evde yalniz yatamadim:-( bir arkadasimdan cok suphelendim hatta dusundumki gidiyimnkapilarinin onune cevizi koyiyim eger oysa bir sekilde tepkisindem anlardim, ama kiyamadim gunahini almak istemedim ve bu konu kapandi gitti

o sarı olan domuz yağı sarı ve çıkmayan bi lekedir sirkeli suyla yıkamalıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…