- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
Benim ne çok kalın ne çok ince normal bi cildim var iyi olan hangisiymiş canım
Bende beyaz tenliyim benimde damarlar gözüküyo hatta bazen seviniyorum acaba büyüyo mu diye ama büyümüyohamileliktede bazılarında göğüs büyürken damarlar belirginleşiyomuş diye arada umutlanıyodum
Elmasekerii o gönderdiğim şeyi görmen lazımdıı nere gittin bakim sen
Bende beyaz tenliyim benimde damarlar gözüküyo hatta bazen seviniyorum acaba büyüyo mu diye ama büyümüyohamileliktede bazılarında göğüs büyürken damarlar belirginleşiyomuş diye arada umutlanıyodum
Benim 93 cm
Oldugunda fay hatti gibi damarlarim cikmisti :))
Yumuşak ve yağlılar daha kolay büyürmüş canım
Kızlar top modellerin göğüs ölçülerine baktınız mı hiç? Hep 81-82 86 filan maksimum. Ama onlarınki süper görünüyo bizim niye öyle değilki((
Arkadaşlar yarın sabah ilk işim gidip dermokil krem almak sonra tekrardan şerbetçiotu kremimi hazırlicam ama bu sefer içine yağ koymicam,dermokil krem pahalı mı? 1sene sonunda sonuç ne olacak gerçekten çok merak ediyorum inşallah büyümüş olur ama bence büyücek ben inanıyorum o kadar araştırdım estetik yaptırın diyen doktorlar bile fitoöstrojen büyütür diyo bakalım tam 1sene hergün fitoöstrojen alcam sonuç inşallah sağlıklı bir şekilde büyüme olurda burda gelip müjdeyi veririm......
wowoo senin programında neler var canım fitoöstrojen derken neleri kullanmayı düşünüyosun tam olarak?
Kizlar ben bir ay boyunca her aksam soya sutu - diger ay pekmez polen yicem. Hurma yiyorum aklima geldikce. Keten tohumu hergun mutlaka yiyorum. Adacayi ve rezene karisik cayimi iciyorum. Ve mutlaka masaj yapiyorum
Benimde öyle canım damarlar yeşil yeşil belliben bildim bileli o damarlar var yahatta bi tane de gözümün altında var kocaman bir c şeklinde... yağ yok ki cilt altı hemen damarla başlıyo
Benimde bağlantı koptu geri girdim yoktun burdan yazdım sonra bekledim biraz daha ama yoktun bende uyudum neyse bidahaki sefere gönderiyim o resmi benim açık sen müsait olunca gir tamam mıTatlim baglantida sorun olmus galiba reset attim pcye gene olmadi bende sporumu yaptim
Simdi tekrar girdim
Yoksun
Demekki büyürken cidden çıkıyomuş damarlar :))Benim 93 cm
Oldugunda fay hatti gibi damarlarim cikmisti :))
Yağlı cildin çok avantajı var en önemlileri çatlağın ve kırışığın olmaz benim çok fena kalçam çatladı mesela cildim kuru diyeHayatımda ilk kez yağlı cildim olmasına sevinicem galiba haha
Kizlar ben bir ay boyunca her aksam soya sutu - diger ay pekmez polen yicem. Hurma yiyorum aklima geldikce. Keten tohumu hergun mutlaka yiyorum. Adacayi ve rezene karisik cayimi iciyorum. Ve mutlaka masaj yapiyorum
wowoo senin programında neler var canım fitoöstrojen derken neleri kullanmayı düşünüyosun tam olarak?
Kizlar bu ginseng(macun seklinde) 3 gecedir kullaniyorum
1.si surusu cok zor oluyor ve zaten icerisinde cok yok bi kutu 10 gun falan gider
2.si sabah kalktiginda o yapis yapis kalanlari folyodan temizlemek zor oluyo
Soyle yapiyorum ski ski folyoyla sarmak yerine bi esarbimin ortasina gogus boyutumda folyoyu kesip kenarlarindan tutturdum ve arkadan bagliyorum rahat oluyor
Etkilere gelirsek 3. Gece oldu yapali gogus hatlarimda ciddi bi belirme var ve adetim bitmesine ragmen daha da guzel bi dolgunluk hissediyorum
Yardim istedigim konuya gelince o macunu biraz daha akiskan hale nasil getirebilirim? Kremle karistirmak istemiyorum sabaha kadar kimyasalla kalmak kaygilandiriyor beni bu yonteme devam edicem bi sure
Giseng harika bisey ben gecen yillarda denemistim. Hatta tarifimde ayva cekirdegi vardi onun jelini cikarip karisima katiyordum. Etkisi vardi ama cok pahali diye duzenli yapamamistim.
Hatta bak yaptigim tarif buydu
GÖĞÜS BÜYÜTMEK İÇİN DOĞAL ESTETİK
1 ayvanın çekirdeklerinin jölesi
1 yaprak aloe vera jeli
2 kahve fincanı ginseng
1 yumurtanın akı
2 çorba kaşığı tuzlu su Ayva çekirdeklerini bir kahve fincanı suda beş dakika kaynatın, 30 dakika bekletin, jöle gibi olur. Çekirdeklerini süzün. Sıvısına bir yaprak aloe vera jeli katın. Yumurta akını karıştırarak ilave edin. Tuzlu suyu da ekleyin. Ginsengi yavaş yavaş karıştırarak katın. Önce herhangi bir yağla göğsünüze masaj yapın. Daha sonra tülbendin içine elde ettiğiniz bu karışımı yerleştirin. Sutyeninizin içine koyun. En az altı saat kalması lazım. Bu karışım göğüslerinizi besler ve büyütür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?