- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
Faydası var mıydı peki? bide bişey sorucam senin annen olsun diğer bütün bayan akrabalarının göğüsleri nasıl genetik faktörler önemli sonuçta
Ben uzun süre kullanmadığım için işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum,Annemin teyzemin ananemin vücutlarına göre küçük sadece benden kilolu oldukları için büyük gibi gözüküyor ama anneminde alt üst farkı 10cm, iki halamın çok küçük sadece bir halamın koskocaman malesef ona çekmemiş göğüslerim...ama genetiğe artık yapacak bişey yok çevresel faktörleri devreye sokarak yani yediklerimle vs büyütmeye çalışıcam
benim genetik olarak özelliklede halalarıma çeksem 100 bedenden büyük olurdu anne tarafımda halalarım falan bütün bayanların göğüsleri büyük en küçük annemin onunkide 85-90 beden ama tam hangisi bilmiyorumama teyzemin göğüsleri 90 beden ama kuzenimin küçük kız bendende 2 yaş büyük gerçi onkide 80 miş ama çok küçük duruyor bazen genetik etkili olmayabiliyor (bu arada beden dedikleim sütyen ölçüsü işte ben pek cm olaylarını bilmem )
Genetiğin herşeyle etkisi olduğu bilimsel bir gerçek ama çevresel faktörlerinde iklim,beslenmeninde vücuda etkisi olduğuda bilimsel bir gerçek tabiki genetik %75 civarıyken dış faktörler %25, bizde beslenmeyle elimizden geleni yapıcaz artık napalım 1sene sonunda inşallah büyümüş olurlar baya
sağlıklı beslen canım sonra özellikle masajı aksatma.. bu arada sen spor hareketleri ne yaptın masaj dışındamı
Masajı kremi sürerken yapıyordum krem emilince bırakıyodum uzun yapmıyodum, sporda ben bir spor mağazasından göğüs büyütme aleti almıştım onunla yapıyodum ama göğüslerim küçüldü bıraktım işte sporu tamamen, soya sütümü hiç aksatmamaya çalışıyorum onun dışında rezene içiyorum bide yarın kremi yapıcam tekrardan
küçülme kısmını anlayamadım nasıl olduğunu bende masaj yapıyorum bide duvara yaslanıp yüz şınav çekiyorum bide hayıt tohumunu sanada tavsiye ederim sonuçta eski haline geri dönersin 2 cm bile fark ediyormuş onu anladım burada bide tibet hareketlerinide öneririm dün galiba star life ta bile bu hareketlerden bahsedildi vücudun güzelleşir göğüslerin sıkılaşır dolgunlaşır dolgun olmadıktan sonra emin ol benimkiler küçük görünüyor
küçülme kısmını anlayamadım nasıl olduğunu bende masaj yapıyorum bide duvara yaslanıp yüz şınav çekiyorum bide hayıt tohumunu sanada tavsiye ederim sonuçta eski haline geri dönersin 2 cm bile fark ediyormuş onu anladım burada bide tibet hareketlerinide öneririm dün galiba star life ta bile bu hareketlerden bahsedildi vücudun güzelleşir göğüslerin sıkılaşır dolgunlaşır dolgun olmadıktan sonra emin ol benimkiler küçük görünüyor
Küçülme kısmıda bildiğin küçüldü yani o yağlardan mı spordan mı bilmiyorum ama ben ilk görerek farkettim gözle görülür bir küçülme oldu ikinci gün dayanamadım cidden küçüldü mü diye ölçtüm cm olarakta düştüğünü gördüm...
kızlar mezura aldım ölçülerim alt:69 üst:76
hayıt tohumundada östrojen varmış onunla ilgili herşeyi okudum aslında yediğimiz herşeyde var ayrıca çemen otunu biliyorsundur muhakkak valla kokuya katlan derim sana çok iyi şeyler yazıyolardı onunla ilgili zaten göğüs büyütücü olduğunu herkez biliyor bide aklıma şuan geldi bi kız hayıt tohumunu 50 kişiyle denemiş ve onaylamış diye biliyordum ama dediğim gibi kesinlikle kokuya katlan ve çemeni kullan kısa sürede sonuç alınıyormuş çünkü
benimde alt 71 üst 78 cm..yandan sanki yok gibi..işte biraz var sadece...bizim işimiz çokmu zor acaba ya motive etmeye çalışsamda kendimi bazen umutsuzluğa kapıldığım oluyor..ama denemeden pes etmek olmaz değilmi
benimde alt 71 üst 78 cm..yandan sanki yok gibi..işte biraz var sadece...bizim işimiz çokmu zor acaba ya motive etmeye çalışsamda kendimi bazen umutsuzluğa kapıldığım oluyor..ama denemeden pes etmek olmaz değilmi
sakın pes etme canım uzunca ve düzenli yaparsan kalıcı olur bu büyüklük ama sakın olumsuz düşünme pozitif düşün bu çok önemli
Çemeni kullanmayı düşünüyorum ama ben zaten terleyen biriyim bide aşırı koku yaparsa çok fena olur diye tatili bekliyorum çemeni denemek istiyorum ya umarım etki ederler böyle kalmak istemiyorum
Evet olmaz bak sakın pes etme burda birbirimize destek olucaz sende şuan kendine ne program yaptıysan bizle birlikte tam 1sene aralıksız kullan bunların etki etmesi için uzun süre lazım heryerde bu yazıyo kısa sürede mucizeler beklemek saçma olur ergenlikte bile araştırırsanız yazıyor göğüs gelişimi 4-5 senede tamamlanıyormuş bizimki 10günde daha zayıf etkili şeylerle nasıl büyüsün ama dimi...o yüzden sabırla vazgeçmeden hergün 1sene devam edicez işimiz gerçekten kolay değil çünkü cidden çok küçük göğüslerimiz ama sabredicez vazgeçmicez programı aksatmicaz başka çaremiz yokki...
haklısın canım,bu forum ve uzaktanda olsa bu destek bana iyi geliyor...
evet başka çaremiz yok....hergün hergün hergün sabah akşam deneyelimde aylar geçsin 1 yıl sonunda olmadı olmadı deriz.
Ama şimdi bunu demeye hakkım yok.hepimize sabır ve bol motivasyon diliyorum
ben kullanıyorum sabahları suyla yıka ve göğüslerine bol parfüm sık bende terliyorum hergün 3 km yol yürüyorum sıkıyosam terlemeyeyimbence onu tohumunuda muhakkak iç ayrıca kremine tozunuda ekle biraz ben başladım eğer şuana kadar yanlış ölçmediysem 1-2 haftalık bi sürede 2 cm büyütmüşüm ki yanında tibet hareketleride yaptım onunda 3. haftasındayım bi kadında bununla ilgili çok güzel şeyler yazmış muhakkak bunlara başla derim şiddetle tavsiyemdir pişman olmazsın o kadın 1 ayda büyütmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?