- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
canım mesajın için teşekkürler fakat tüylenmeyle ilgili benim bi problemim var ztn tabi oda ayrıbir dert küçüklüğümden beri vücudumda tüyler var kıl şekinde değil ama rengi siyah olduğu için birde o kabusum benim göbeğimde ve bel kısmımda daha bi uzun ve belliler o durumda bi süre sonra lazer epilasyon düşünüyorum fakat göğüslerde doğal büyütmeden yanayım her zaman çörek oyu yağının tüy yaptığınıda düşünmüyorum arkadaşlarında dedikleri gb bünyeyle alakalıdır belkide kim bilir dediğin gb inancım azaldığında sürekli girip uzaktan takip ediyordum ama bu sefer bende yazmak istedim bilsende bir bilene danış demişler çok farklı fikirler çıkıyor burdan buz masajını bende denemiştim değdiği andan itibaren çok güzel birgörüntü alıyor tabi üşüdüğümde aldığı şekille birebir ama ben onun anlık olduğunu düşünüyodum yinede onuda denerim çayları ve masajı hiç aksatmıyorum ama dediğim gb keten tohumu ve küç yoğurtla dahada kötü hale geliyor yiyemez oldum acaba meyve suyunun içine katıp içsem etkisi olurmu yada suyla içsem:44:çörek otu yağı bazı arkadaşlar göğüste tüylenme yaptığını söylemiş o yüzden onu hiç düşünmemiştim. bu yaptıkların güzel ama düzenli yapman gerekir. hergün yap bunları ve inancın azaldığında buraya gel :) hatta güzel gelişmeleri de bizimle paylaş.
ayrıca buz masajı yapmanı tavsiye ederim. her yapışımda çok güzel görünüyorlar uzun süreli bir etkisi olduğunu düşünmeye başladım.
Ben kahve değirmeninde öğütüp 1kase yoğurda 1yemek kaşığı yada 1tatlı kaşığı koyuyordum bide tadı güzel olsun diye 1tatlı kaşığı şeker atıp karıştırıp yiyordum canım
Kizlar yogurtla karistirinca resmen icim kalkiyo ye ye bitmiyo. Ya
Meyveli yogurt kullanin ya da ben su anda hic biseyle karistirmayip suyla yutuyom en kolayi bu oldu. Tadi dovulmus cevizi andiriyor
Keten tohumu hic bir seyle etkisini yitirmez istersen yiyecegim yemegine at ister salatana ister yedigin makarnaya pilava. Aklina gelen herseyle kullanabilirisinmeyveli yoğurt ilginç bir buluş cnm ama bnde bundan korkuyorum ozamn etksni kaybeder ve yedğmzde boşa gderse ne olucak ama suyla içmek bile normal yoğurtla karıştırıp yemekten iyidir gb geliyor
Ouw sizin gerçekten büyütmeniz gerek WowoOOO sana çok şaşırdım senin özellikle büyütmen gerekmiş gerçekten aynıymışız ama göğüs ölçüne çok şaşırdım şok oldum hatta
canım senin ölçüne baktım burdan bu sitenin varmış öyle bişeyi senin 80a çıktı ama büyütmemiz gerek bu bi gerçek(
evet göğüs ucunun azcık yukarsından ölçtüm. Allah'tan kalça ve bacaklarım güzel geniş durmuyo yanlardan çok orantılı görünüyo. aslında göğüslerim de öyle görünüyo dışardan ama insanlar ne bilsin destekli sütyenin daniskasını kullanıyorum diye
canım şeker koyunca etkisi gidermi acaba ?
Arkadaşlar yarın sabah ilk işim gidip dermokil krem almak sonra tekrardan şerbetçiotu kremimi hazırlicam ama bu sefer içine yağ koymicam,dermokil krem pahalı mı? 1sene sonunda sonuç ne olacak gerçekten çok merak ediyorum inşallah büyümüş olur ama bence büyücek ben inanıyorum o kadar araştırdım estetik yaptırın diyen doktorlar bile fitoöstrojen büyütür diyo bakalım tam 1sene hergün fitoöstrojen alcam sonuç inşallah sağlıklı bir şekilde büyüme olurda burda gelip müjdeyi veririm......
Dermokil biraz pahalı yanlış bilmiyorsam... benim alt 73 üst de göğüs ucuyla 92-93 falan onun üstündense 88 olması lazım bu arada galiba 1, 5-2 cm büyümüş
Vayy senin aradaki fark 20cm eski halini düşünemiyorum bile :) of ben o duyguyu bile bilmiyorum resmen düz,o göğüs duygusunu bilmiyorum kadın gibi hissetmiyorum kendimi
dermokili bir eczaneden 7,5 tlye başka bir eczaneden de 5 tlye aldım.
Eski halini öyle güzeldi ki ahhh ah o günleri özledim yazlıkta akşamları geç saatlerde kız kıza oturduğumuz zamanlarda yarım atlet giyerdim bluzlerin içine kızlar dolgulu sütyen taktığımı sanırlardı( şimdi gene bluzumun içinde yarım atlet var yani 75 sanki göğüslerim bana göre küçük bunlar büyümesi lazım
dermokili bir eczaneden 7,5 tlye başka bir eczaneden de 5 tlye aldım.
Saol canım bende 5liraya bulurum umarım çünkü o kadar çok krem döktümki boşa para verip durdum bu sefer hem dökmicem hemde işe yaramasını umuyorum
Yok bi daha kilo alamam göğüslerimi kilo almadan eski haline döndürmem gerek zamanla beklerim ben yakında benimde kremim bitecek ama ben biyerde bişi görmüştüm Narlı kremmi alsam bi kız bloğunda yazmıştı
Bende nar ve kırmızı üzüm karışımlı krem vardı kocaman, bu karışımlara koya koya bitti krem ve çöpe gitti hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?