- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
kızlar göğüslerimde ağrı hissediyorum ve hiç olmadıkları kadar dolgunlar... bunlar güzel işaretler ama şöyle de bir sorunum var. bu çaylara küçe kreme başladığımda adetimin ilk günüydü ve çok az kanamam oluyodu. az oluyodu çünkü normal zamanda başlamadı bir hafta erken olmuştum. şimdi giderek artıyo ve devam ediyo bu kanama azalacağı yerde..:44:
Neden öyle olduki acaba adetin, ama göğüslerinde dolgunluk ve ağrı süper büyüyor demekkii
Ben bikaç yıl önce yine bu konuyla ilgili bilgi ararken küç adaçayı rezene ve ısırgan yağlardan ise çörek otu yağı üzerinde duruluyordu yılı tam hatırlayamadım ama 6 yıl kesin oldu sanırım üzerine olabilir tabi Ozaman lar bn bunların hepsini aldım fakat düzenli uygulamadım en fazla 1 hafta uyguladim 1 kaç gün önce tekrar arastirmaya başladım ve bu sefer gördüm kullanan arkadaşlar ilk defa buraya faydası olsada olmasada yorum yapıp bilgi vermiş ler öncelikle bunun için herkese tşkler bend sizlere güvenerek kapalı çarşıya gidip adaçayı ısırgan Hayıc tohumu rezene keten tozu kuc tozu çörek otu yağı ve çilek yağı aldım geldim adaçayı ni eskiden de tükettiğim için rahatlıkla içiyorum hayic tohumunu kaynatıp üstü kapalı dinlendirme sonrası süzüp içiyorum boğazı biraz yakıyor ve tadı çok kötü ama katlaniyoruz kuc u de yoğurt yada pek mezle bi şekilde yiyorum fakat isirgani daha hic icemedim rezene yi daha önce denemiş tim ve tadı okadar kötüydü ki onada cesaret bulamıyorum hele keten tohumunu yoğurtla denedim En felaketi o olsa gerek yedikce çoğalıyor sanki ama yağlarla her akşam masaj yapıyorum şize sormak istedigim ketenle kucu direk yiyip üstüne şu icsek faydası olurmu ve bana yanlış yaptığım yada başka şekilde yapsam daha iyi olur dediğiniz şeyler var mı lütfen birazcık yardım istiyorum yaş 22 kilo 51 ölçü 75 bile doymuyor psikolojim alt üst oldu
Kizlar erkek arkadasima silikon konusunu actim bugun. Iste ben spor yaptim goguslerim o yuzden kuculdu kesin bunu soyledim. Suan asla ama evlenince silikon konusunu tekrar konusabiliriz dedi. Kucuk ama sekli guzel ben boyle begeniyom falan dedi. En azindan o zqmana kadar belki biyur gerek kalmaz ugrasmaya devam :) bugun biraz dolgunluk basladi bende hala regl olamadim. Ama bi kac gundur yediklerim gercekten farkettirmeye basladi
çörekotu yağı karışık saç bakım yağlarında bulunuyor yani tüylenme yapması normal gibi geldi bana bunun dışında miğdem bu çayları kabul etmekte zorlanıyor gibi ama bırakmak yok devam bu pis kokulu şeylere
aynen :) tadlarını önemsemiyorum aslında severek içiyorum çok kutsal bir amaca hizmet ettikleri için ama midem yeter artık diyor sanki şişiyor
Kizlar erkek arkadasima silikon konusunu actim bugun. Iste ben spor yaptim goguslerim o yuzden kuculdu kesin bunu soyledim. Suan asla ama evlenince silikon konusunu tekrar konusabiliriz dedi. Kucuk ama sekli guzel ben boyle begeniyom falan dedi. En azindan o zqmana kadar belki biyur gerek kalmaz ugrasmaya devam :) bugun biraz dolgunluk basladi bende hala regl olamadim. Ama bi kac gundur yediklerim gercekten farkettirmeye basladi
Ben bikaç yıl önce yine bu konuyla ilgili bilgi ararken küç adaçayı rezene ve ısırgan yağlardan ise çörek otu yağı üzerinde duruluyordu yılı tam hatırlayamadım ama 6 yıl kesin oldu sanırım üzerine olabilir tabi Ozaman lar bn bunların hepsini aldım fakat düzenli uygulamadım en fazla 1 hafta uyguladim 1 kaç gün önce tekrar arastirmaya başladım ve bu sefer gördüm kullanan arkadaşlar ilk defa buraya faydası olsada olmasada yorum yapıp bilgi vermiş ler öncelikle bunun için herkese tşkler bend sizlere güvenerek kapalı çarşıya gidip adaçayı ısırgan Hayıc tohumu rezene keten tozu kuc tozu çörek otu yağı ve çilek yağı aldım geldim adaçayı ni eskiden de tükettiğim için rahatlıkla içiyorum hayic tohumunu kaynatıp üstü kapalı dinlendirme sonrası süzüp içiyorum boğazı biraz yakıyor ve tadı çok kötü ama katlaniyoruz kuc u de yoğurt yada pek mezle bi şekilde yiyorum fakat isirgani daha hic icemedim rezene yi daha önce denemiş tim ve tadı okadar kötüydü ki onada cesaret bulamıyorum hele keten tohumunu yoğurtla denedim En felaketi o olsa gerek yedikce çoğalıyor sanki ama yağlarla her akşam masaj yapıyorum şize sormak istedigim ketenle kucu direk yiyip üstüne şu icsek faydası olurmu ve bana yanlış yaptığım yada başka şekilde yapsam daha iyi olur dediğiniz şeyler var mı lütfen birazcık yardım istiyorum yaş 22 kilo 51 ölçü 75 bile doymuyor psikolojim alt üst oldu
Kızlar keten tohumunu nasıl tüketiyosunuz?
erken gelmesini telkin dinlememe bağladım çünkü tek yaptığım oydu. erken gelince de 3-4 gün sürüp biterdi. bu çaylara başlayınca arttı kanama. bir yerde okuduğuma göre adaçayı rezene gibi bitkiler rahmi temizliyormuş tıkalı kanalları falan açıyormuş. hatta hamile kalınca içmemek gerekiyormuş temizlediği için düşük tehlikesi varmış. demek ki bende de temizlik yapıyo şuanda ama korkuyorum biraz ya durmazsa kanama diye :44:
Ben kahve değirmeninde öğütüp 1kase yoğurda 1yemek kaşığı yada 1tatlı kaşığı koyuyordum bide tadı güzel olsun diye 1tatlı kaşığı şeker atıp karıştırıp yiyordum canım
Herkes mukemmel degil ki. Hem kucuk olmasi benim sucum degil. Kendimi hep eksik hissediyorum ama dogrusu bu yani. Evet ya aslinda onun sayesinde kompleksimi atsam diyirum ama ben kendim bile nefret ediyorum kucuk gogustenAynen devamm :) maşallah erkek arkadaşına seni her halinle seviyo valla her erkek böyle değil :)
Kizlar yogurtla karistirinca resmen icim kalkiyo ye ye bitmiyo. Ya
Meyveli yogurt kullanin ya da ben su anda hic biseyle karistirmayip suyla yutuyom en kolayi bu oldu. Tadi dovulmus cevizi andiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?