Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Neden öyle olduki acaba adetin, ama göğüslerinde dolgunluk ve ağrı süper büyüyor demekkii

Neden öyle olduki acaba adetin, ama göğüslerinde dolgunluk ve ağrı süper büyüyor demekkii

erken gelmesini telkin dinlememe bağladım çünkü tek yaptığım oydu. erken gelince de 3-4 gün sürüp biterdi. bu çaylara başlayınca arttı kanama. bir yerde okuduğuma göre adaçayı rezene gibi bitkiler rahmi temizliyormuş tıkalı kanalları falan açıyormuş. hatta hamile kalınca içmemek gerekiyormuş temizlediği için düşük tehlikesi varmış. demek ki bende de temizlik yapıyo şuanda ama korkuyorum biraz ya durmazsa kanama diye :44:

Ben bikaç yıl önce yine bu konuyla ilgili bilgi ararken küç adaçayı rezene ve ısırgan yağlardan ise çörek otu yağı üzerinde duruluyordu yılı tam hatırlayamadım ama 6 yıl kesin oldu sanırım üzerine olabilir tabi Ozaman lar bn bunların hepsini aldım fakat düzenli uygulamadım en fazla 1 hafta uyguladim 1 kaç gün önce tekrar arastirmaya başladım ve bu sefer gördüm kullanan arkadaşlar ilk defa buraya faydası olsada olmasada yorum yapıp bilgi vermiş ler öncelikle bunun için herkese tşkler bend sizlere güvenerek kapalı çarşıya gidip adaçayı ısırgan Hayıc tohumu rezene keten tozu kuc tozu çörek otu yağı ve çilek yağı aldım geldim adaçayı ni eskiden de tükettiğim için rahatlıkla içiyorum hayic tohumunu kaynatıp üstü kapalı dinlendirme sonrası süzüp içiyorum boğazı biraz yakıyor ve tadı çok kötü ama katlaniyoruz kuc u de yoğurt yada pek mezle bi şekilde yiyorum fakat isirgani daha hic icemedim rezene yi daha önce denemiş tim ve tadı okadar kötüydü ki onada cesaret bulamıyorum hele keten tohumunu yoğurtla denedim En felaketi o olsa gerek yedikce çoğalıyor sanki ama yağlarla her akşam masaj yapıyorum şize sormak istedigim ketenle kucu direk yiyip üstüne şu icsek faydası olurmu ve bana yanlış yaptığım yada başka şekilde yapsam daha iyi olur dediğiniz şeyler var mı lütfen birazcık yardım istiyorum yaş 22 kilo 51 ölçü 75 bile doymuyor psikolojim alt üst oldu

Kizlar erkek arkadasima silikon konusunu actim bugun. Iste ben spor yaptim goguslerim o yuzden kuculdu kesin bunu soyledim. Suan asla ama evlenince silikon konusunu tekrar konusabiliriz dedi. Kucuk ama sekli guzel ben boyle begeniyom falan dedi. En azindan o zqmana kadar belki biyur gerek kalmaz ugrasmaya devam :) bugun biraz dolgunluk basladi bende hala regl olamadim. Ama bi kac gundur yediklerim gercekten farkettirmeye basladi

çörek otu yağı bazı arkadaşlar göğüste tüylenme yaptığını söylemiş o yüzden onu hiç düşünmemiştim. bu yaptıkların güzel ama düzenli yapman gerekir. hergün yap bunları ve inancın azaldığında buraya gel :) hatta güzel gelişmeleri de bizimle paylaş.
ayrıca buz masajı yapmanı tavsiye ederim. her yapışımda çok güzel görünüyorlar uzun süreli bir etkisi olduğunu düşünmeye başladım.

o halde maratona tekrar hoşgeldin, eminim ki estetiğe gerek kalmayacak evlendikten sonra kocanla mutlu olduğunu gördükçe bu düşüncenden vazgeçiceksin :) arkadaşlar fitoöstrojenlerle ilgili makaleler okudum. aklımda kalanları size özetleyeyim. en çok ve en etkili fitoöstojenler soya fasülyesinde var. keten tohumu hurma nar adaçayı bunlarda da var. ama biraz daha az. genel olarak östojen benzeri etkileri var ama bazen antiöstojen olabiliyorlarmış. dişilik özelliklerini arttırıyorlarmış. meme kanallarında sıvı tutulumunu arttırıyorlarmış ve doğal olarak hacmi. tabii östrojen gibi davrandıkları için yağlanmayı da arttırıyolar. henüz bir overdoz yani fazla fitoöstrojenden zehirlenme vakasına rastlamamışlar. ama uzun süreli çok yüksek dozda fitoöstojen alımıyla kısırlık olacağını düşünüyorlarmış ama ellerinde bununla ilgili yapılmış bir çalışma yok kanıt yok yani. ayrıca sürekli soya tüketen uzakdoğulu insanlar batılı insanlara oranla çok daha sağlıklı. kanser oranları daha düşük ve menopoz etkileri çok daha az. rahat geçiriyorlarmış menopozu.

yaaaaniiiii özetle doğru yoldayız!!! ama çok da abartmamak lazım :)

çörekotu yağı karışık saç bakım yağlarında bulunuyor yani tüylenme yapması normal gibi geldi bana bunun dışında miğdem bu çayları kabul etmekte zorlanıyor gibi ama bırakmak yok devam bu pis kokulu şeylere

aynen :) tadlarını önemsemiyorum aslında severek içiyorum çok kutsal bir amaca hizmet ettikleri için ama midem yeter artık diyor sanki şişiyor

aynen :) tadlarını önemsemiyorum aslında severek içiyorum çok kutsal bir amaca hizmet ettikleri için ama midem yeter artık diyor sanki şişiyor

aynen zaten onu düşünerek içiyorum yoksa gitmez başka türlü sıkıyolar ama etki etmesi çok yavaş biraz hızlansa daha istekli olurum sonuçta ilkkez bunlar için uğraşıyorum

cesurca bi açıklama olmuş erkek arkadaşınızın yorumuda size destek olmuş ne güzel.küçük ama şekli güzel derken sorumu mazur görün sizin ölçüleriniz kaçtı?

bencede cesur bi açıklama olmuş ama sonuçta niyetiniz ciddiymiş hayırlısı olsun :)) ama bu tür yapay şeylere şahsen ben karşıyım sonuçta bir sürü riski var bence bütün yöntemleri tüket canım baktın olmuyor o zaman düşünürsün tekrar ama iyice düşün derim

Bence yanlış bişey yapmıyorsun aynen devam et ama bidaha 1haftada bırakma bizlerin sorunumuz zaten çabuk pes etmek ve düzenli kullanmamak,düzenli kullanırsak büyüteceğimize inanıyorum ben :)

Rahmi temizliyorsa iyi ya işte :) bence hemen panik olma eğer bisüre daha farklılık gözüne çarparsa doktora git eğer bişey varsa ki umarım yoktur onu çözersin ciddi bişey olmadan,bişey yoksada kafan rahatlamış olur :)

Kizlar ben 3 yildir ugrasiyorum ama elde ettigim tek sonuc masaj sayesinde guzel sekle kavusmak oldu. En son ostrojenimi arttirdim fakat selulit olusumu yapti popom buyudu yaglandim. Memede biraz sismisti ama tekrar kuculdu digerleri
De bana hediye kaldi silikondam kanser olani duymadim ama hormonlarla oynarsak ve yanlis bisi yaparsak bizim kanser olacagimiz ne yazikki gercek cok dikkatli olmali test yaptirmaliyiz surekli. Benim alttan 73 ustten suanda 88 cm. baskalari bu olculere cok iyi diyo ama benim memem yok. Hata nerde bilmiyorum. Bir ara 93 cm yi gormustum
Ne yazikki kalici olmadi.

Aynen devamm :) maşallah erkek arkadaşına seni her halinle seviyo valla her erkek böyle değil :)

Kizlar yogurtla karistirinca resmen icim kalkiyo ye ye bitmiyo. Ya
Meyveli yogurt kullanin ya da ben su anda hic biseyle karistirmayip suyla yutuyom en kolayi bu oldu. Tadi dovulmus cevizi andiriyor

Aynen devamm :) maşallah erkek arkadaşına seni her halinle seviyo valla her erkek böyle değil :)
Herkes mukemmel degil ki. Hem kucuk olmasi benim sucum degil. Kendimi hep eksik hissediyorum ama dogrusu bu yani. Evet ya aslinda onun sayesinde kompleksimi atsam diyirum ama ben kendim bile nefret ediyorum kucuk gogusten
((

Kizlar yogurtla karistirinca resmen icim kalkiyo ye ye bitmiyo. Ya
Meyveli yogurt kullanin ya da ben su anda hic biseyle karistirmayip suyla yutuyom en kolayi bu oldu. Tadi dovulmus cevizi andiriyor

Evet yoğurda koyunca ye ye bitmiyo :)) ben bağırsaklara bi çözüm bulsam tekrar yerim ama yiyemiyorum kaldı o kadar keten tohumu eskiden müshil ilacı olarak kullanılıyomuş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…