- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
Oyle mi bilmiyodum jole gibi oldugunu. Valla keten tohumu biraz bozulan bisi falan ya dikkatli kullan. Babami aricam birazdan bakalim fabrikaya gidecek miKeten yağı değilde keten tohumu varya onu 1gün suda bekletince jolemsi oluyo o suyu süriyim diyorum evde bir sürü keten tohumu varya,yok sporu bıraktım zaten
Ben simdi hemen askilarimi genislettim. Sirtida en bol kisma aldim. Kafayi yicem artik dusun dusun dusun cikamiyoruz isin icinden.
Oyle mi bilmiyodum jole gibi oldugunu. Valla keten tohumu biraz bozulan bisi falan ya dikkatli kullan. Babami aricam birazdan bakalim fabrikaya gidecek mi
Soya sutunu birakinca eski haline doner mi acaba varmi bir sure kullanip sonra birakam?
Soya sutunu birakinca eski haline doner mi acaba varmi bir sure kullanip sonra birakam?
Kizlar ya hep okuyom arastiriyom bisiler hormonlari yukselterek buyutulen gogus daha somra gene kuculuyomus. Hayat boyu bunlari mi yicez???
Suan gogsum o kadar garipki butun yaglari erimis resmen. Bir ara ne kadar agirlasmisti hacimlenmisti offf allahim yaaa. Bide sol gogsumde ustte elime
Kocamn bi sertlik geliyo. Regl olcam olamadim da ondan galiba. Ben bi soyle regl olayimda kendime geleyim blu arada cozum ariyorum deli gibi
küçü ne kadar yutmam gerekir? bir de benim göğsüm kaşınıp duruyo yaaşerbetçi kreminin ilk sürdüğümdeki deli kaşıntısı gitti ama göğsümün üzerinde bir kaşıntı tüm gün dolanıyo :18:
Bence o kaşıntı kötü bişey değildir canım o krem otlar onlar cildine sürtünüyo sonuçta kaşıntı doğal korkma:)
yaaa çok kötü bişey oldu bir ay yetsin diye çok yaptığım şerbetçi otu kremi çok kötü kokmaya başladı!!! üzerinde yeşil su birikmiş ayrıcabunu bu gece sürmeyeyim ya niye hemen bozulduuuuu tekrar ot ve krem almam gerekicek ve programım aksayacak
Sende mi dolaba koysan canım demekki dışarda bozuluyor,küçük bi poşete koyup dolapta sakla bidahaki öyle olmasın bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?