Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

şerbetçi otunu krem şeklinde mi uyguladın? hiç mi gelişme kaşıntı yoktu?

evet krem şeklinde uyguladım etkisi oldu sabahları aşırı kaşıntı oluyodu bide hafif şişlik ama 1 sene kullanmama rağmen daha fazlası olmadı bende bıraktım oyüzden bide yatak banyo heryer batıyodu hep dökülüyodu kokusuda çirkin demlenince bıraktım oyüzden

peki o kremle birlikte adaçayı içtin mi bir de yaşın kaç? acaba etkisi yok mu yaa... bende hayatımda hiç olmadığı kadar dolgunluk var şuanda sanırım bu krem adaçayı ve küçten kaynaklı

Canım 3haftada östrojen seviyen 20den 200e fırlamaz vücudun kesin spordan dolayı ağrımıştır yada başka bişeydir östrojenden olsa bi yerin ara ara ağrı yapar öyle bütün vücudunda o şekilde bi ağrı bence spordan dolayı olmuştur,bak istersen ölçtür östrojenini göreceksin 3haftada senin düşündüğün gibi bi artış olması imkansız,istersen öyle yap 1gün süt 1gün çay,ben hepsini hergün yapmaya devam ediyorum canım

Kizlar ya bu serbetciotu kremini yapiyoruz ya dermokille yapmak cok canimi sıkıyo sonucta kimyssal ve sabaha kadar gogsumuzde kalıyor ileride basimiza is acacak. Farklı sekılde otun yapısmasını neyle saglayabiliriz yada kendimiz krem yapabilirmiyiz

Şerbetçiotu kremini kaç gündür yapıyosun canım ve kaç cm büyüdü göğüslerin? Sende bayadır buralardasın uğraşıyosun

canım ben de 2 ay kadar narlı hurmalı kürü uyguladım bayağı gelişme gösterdi, 83 olan ölçüm şu an87,5 ama gene de çok küçükler çay içiyorum ara verdim masaj falan da yapmıyorum. tekrar başlamak için biraz vücudumu rahatlatayım dedim. öyle canlarım. Allahım ne olur bize 95 lik memeler ver:) duaların kabul olacağı ana denk getirirsek yırttık demektir:)

Kızlar 2 gün girmedim neler konuşmuşsunuz öyle resmen moralim bozuldu şerbetçi otu kremim bisuru oldu yazık etmek istemiyorum devam edebildiğim kadar edicem ben. Keten tohumu da içiyorum. Soya sütü de alıcam ama ben östrojen seviyemi bilmiyorum göğüslerim 81 ken kalçam 91! Östrojenle popişler iyice büyümesin? Kilom 46 boyum 163 baya minyonum yani ama kilo alsam kalçama gidiyo napcam bilmiyorum bi de hergün güzel göğüslü modellerin resmine bakıyorum sapık gibi!! Hani gözümde canlanırsa belki benim de olur secret yaparım diye. Aklıma da başka yöntem gelmiyo açıkçası ben de silikon çok istiyorum evlenmeden önce, benimde erkek arkadaşım büyük göğüs takıntılı her erkek gibi ama silikon konusunu hiç açamadım. Böyle 81-83 civarlarında giderse seneye yaptırcam bu ne ya bıktım ben de sutyenlerden çıkarınca piskolojim bozuluyo buarada ben eve girer girmez çıkartırım, gece kremimi sürünce yarım atlet giyiyorum tekçe

Ben o kadar çok dua ettimki ama olmadı canım sadece nar ve hırma yiyerek mi 5buçuk cm büyüttün ne güzel ya 2ay aralıksız hergün mü yedin?

Aynen canım aynen...devam et sen gelişmeleri yaz mutlaka.buarada hepimiz aynı şeyi söylüyoruz kalçamız zaten geniş biraz daha büyümesin diyoruz demekki hepimizin vucut tipi genetik olarak aynı umarım değiştirebiliriz

Şerbetçiotu kremini kaç gündür yapıyosun canım ve kaç cm büyüdü göğüslerin? Sende bayadır buralardasın uğraşıyosun

Iste hep beraber basladık programa o zamandan berı yapıyorum arada 2 hafta yapmadım suan 79dayım 75le basladım daha fazla bır gelısme olmadı canim

Limon boyutunda memeler kavun boyutunda kalca olcak sey degıl ya benımde kalcam 91 ve ostrojen gıttıkce buyutecek

Kizlar merhaba hepiniz cok tatlisiniz herkesin cabasini gormek cok guzel. Benim tamamen eskiye donus oldu. 86 ile baslamistim suan 88 ama yok denecek kadar sonuk ve kucukler. Cok yogun su siralar hayatim. Sanirim pazartesi tam duzeni saglarim. Ne yiyecegim ne icecegim konusunu planlayip olcup tartmam lazim. Hepimiz cok ugrasiyoruz ins basarabiliriz. Ama bu bi gercekki en fazla bir beden buyukluk saglayabilirz.

Iste hep beraber basladık programa o zamandan berı yapıyorum arada 2 hafta yapmadım suan 79dayım 75le basladım daha fazla bır gelısme olmadı canim

Limon boyutunda memeler kavun boyutunda kalca olcak sey degıl ya benımde kalcam 91 ve ostrojen gıttıkce buyutecek

Benimde öyle canım kalçam göğsümden 15cm geniş yapımız böyle demekki yaptıklarımız işe yarasa bari

Canım senle benimki spordan dolayı küçüldü heralde ya sence? Şaka gibi büyütelim derken küçülttük iyi mi...ben devam ediyorum bakalım soya sütü ve rezeneye bide keten tohumu suyu mu sürsem göğsüme diye düşünüyorum bu programı 1sene bırakmicam umarım işe yarar...

Kizlar dun butun gun gogus kucultme topigindeydim. Nerde hata yaptigimizi bulmak adina altina ustine getirdim. Simdi oradaki sansli bayanlarin kocaman olan goguslerini kuculttukleri yollar su sekilde ;
1- yuruyus yapipi goguse yonelik egzersiz yapmak, gogus kaslarini calistirmak.
2- kilo vermek
3- gogse strech sarip terlemek ( biri ilk once talk pudrasi surup oyle sariyodu)
4- tunus baklasi
5- sutyenin sımsıkı olmasi!
6- limon surup masaj yapmak
7- dusta sicak su ve sabunla masaj

Aklimda kalanlar bunlar kizlar. Yani bunlari uygulayanlar hep kucultmus. Simdi ilk once hazir kista gelmisken desteksiz yada cok az destekli buyuk
Sutyen takalim. Bildigim ladariyla gogus onu doldurmak icin buyuyebiliyo Ben kendimi bildim bileli sutyenlerim hep cooook sikidir ustten portletip buyuk durdun diye Yatarken sutyen takmayalim. Gogus icin spor falan yapmayalim. Kalca ve gobek sorunu olablar sadece bolgesel egzersiz yapsin

Son düzenleme:

Canim spor kucultmeye calisanlar da yapiyo o yuzden bence spor yapma. Keten yagi al onu sur o zaman canim. Benim masaj yagimda keten yagi ve nar cekirdegi yagi var

Aynen canım öyle yapalım gece sütyensiz yatalım ama gündüz sütyenimi bol takamamda ama geceleri takmıyorum evdeykende büyük beden sütyenimi takıyorum göğüs sporunuda bıraktık

Canim spor kucultmeye calisanlar da yapiyo o yuzden bence spor yapma. Keten yagi al onu sur o zaman canim. Benim masaj yagimda keten yagi ve nar cekirdegi yagi var

Keten yağı değilde keten tohumu varya onu 1gün suda bekletince jolemsi oluyo o suyu süriyim diyorum evde bir sürü keten tohumu varya,yok sporu bıraktım zaten

Aynen canım öyle yapalım gece sütyensiz yatalım ama gündüz sütyenimi bol takamamda ama geceleri takmıyorum evdeykende büyük beden sütyenimi takıyorum göğüs sporunuda bıraktık
Ben simdi hemen askilarimi genislettim. Sirtida en bol kisma aldim. Kafayi yicem artik dusun dusun dusun cikamiyoruz isin icinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…