- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
bende ıstıyourumda ne yaptınız ne yapıyorsunuz anlamadım :S herkes bı sureklı benım soyle boyle demısne kullanıyonuz napıyonuzzz banada soyleyınde baslıyım
canım eski yazılanları oku herkesin dediği şey ben şerbetçi otunu kullanıyorum göğüslerim kaşınıyor sanki gerginleşti bikaç ay sonra kızlar eski haline döndü herkes bunları diyor ben bunları okumama rağmen bıkmadım usanmadım denedim ama yok çemenotu bende 1 saat fazla tuttum diye alerji yaptı size anlatamam ağlıcaktım korkudan bir anda yüzümde kabarcıklar oldu minik minik kollarım kardım tüm vücudum kıpkırmızı oldu doktora gittim diyemiyorumda çemenotunu kullandığımı erkekti onu sonra bıraktım zaten çok kötü kokuyodu ayaklı pastırma gibi oluyosunuz :)) hiç birinizin moralini bozmak istemem ama şerbetçi otuyla ve çemenotuyla zaman kaybetmeyin etkili bişey istiyosak çörek otu soya sütü ve adaçayı bunlar yeter bide masaj yaparsak emin olun daha fazla fayda görürüz çemenotunu zaten sakın denemeyin artık terleyince çok kötü kokuyosunuz uzun süre çıkmıyor vücuttan kokusu ben hayıt tohumunada bakıcam aktardan onada başlar size söylerim durumları
Canım ölçülerini yaz sonra bi program yap mesela ben soya sütü ve rezene içiyorum,spor ve şerbetçiotu kremi yapıyordum bıraktım bu ikisini
ben touch me gogus kremı aldım onu kullanıyorumda bıraktım 2 gundur surmuyorum tamam olcup yazarımda ne kullanıcagımı nelerın ıyı geldıgını bılmıyorum kı sız neler kullanıyosunuz baska meselaaaaa
Anladım canım umarım soya sütüyle büyütürüz, saçını uzatmışsın ya herşeyin çaresini bulmuşlar bunu niye bulamıyorlar ya umarım bunun çaresini biz buluruz
inşallah canım ama ben inanıyorum soya sütüyle büyüteceğimize.ama şu bir gerçek hiçbiri estetiğin yerini tutmuyor onca insan para verip yaptırıyor sonuçta kendimizi kandırmayalım büyük yuvarlak çekici göğüslerimiz bu şekilde olmaz ama en azından sütyensiz bile özgüvenimiz yüksek olabilir bunları uygularsak.Sizinde başınıza geliyomu bilmiyorum ama ben bişeyi takıntı haline getirince hiçbişey olmuyor bu durumu 3 senedir takıntı haline getirdim ve bir sonuç elde edemedim ama soya sütüne başlama nedenim sadece adet sancısından dolayıydı haberim bile yoktu bu daha etkili oldu.demek istediğim hergün kara kara ne yapcaz diye düşünmeden sonuçta biz böyleyiz ve üstüne ne katarsak kar hemen 80 leri 85 leri hayal edip yıkılmadan önce azda olsa etkilemesi için dua edip düzenli bir şekilde kullanalım Allah herkesin gönlüne göre veriyor ben eminim inanırsak ve yılmazsak istediğimiz sonuçları öyle yada böyle elde edicez
İnşallah canım haklısında bende baya taktım ben bişeye taktımmı takıyorum elde edene kadar sadece onu düşünüyorum şuan bu durum derslerimede zarar veriyor ama çok istiyorum ya çoktanda çok istiyorum çok moralim bozuluyor :'(
takma canım taktıkça daha fazla umutsuzlaşıyoruz dersinede çalış bunlarıda yap inşallah iyi sonuçlar elde edicez sakın umutsuzluğa kapılma yaptıklarımızın hiçbir yan etkisi yok baktık göğüse aman aman çok büyük faydası olmazsa da genel olarak vücuda çok yararı var o yüzden bence doğru yoldayız bu sefer
kızlar adaçayına fazla yüklendim galiba 2 aydır birer hafta öne geliyor reglim acaba östrojen mi yoksa mevsim geçişimi diye sormaya girmiştim ki şok oldum :S bu küçülmeler neden ya o kadar uğraştık,uğraştınız. Şu an bende bir küçülme yok ama büyümede yok dediğim gibi üzüm yağıyla masaj yapın ve ben masajdan sonra bikaç damla yağı sürüp streç folyoyla 2 saat kadar bekletiyorum.Soya sütüne gelince fazlası armut tipi büyüme nedeniymiş kalçalarda orantısız büyüme ve selülit. Vücutta olması gerekenden fazlası ise meme ve rahim kanserine sebep oluyormuş.Biz hem adaçayı rezene falanda kullandığımız için hepsi birlikte aşırı östrojen yüklemesi yapıyor onada dikkat edelim.Her ne kadar üst sınıra yaklaşmasak ve sonuçlar iyi çıksa da birden yükleniyoruz.Ben bu işin maydonozla falan olacağını düşünmüyorum çemeni zaten programıma bile katmam bir daha.Yine elde olanlarla devam ediyorum birde yaban mersini çayı var onunda göğse etkili olacağını düşünüyorum.
Elmasekeri özellikle sen herkesin moralini hep yüksek tutup hırslandırdın şimdi sende toparlamalısın ve şuraya kadar olan programı hep beraber oluşturduysak şimdiden sonrasını da hep beraber oluşturalım moral bozmak yok biz bu yola kararlı çıktık ve başarıcaz!!
Boza ve bira mayasını denesek 3-4 kişi birini 3-4 kişi diğerini bakalım hangi taraf hızlı sonuç alacak gibi bir şey yapabiliriz
Canım soya sütünün aşırısı onlara sebep oluyor biz 1bardak içiyoruz, 1bardak tavsiye ediliyor zaten günlük.evet o şekilde paylaşabiliriz hangisinin etkili olduğunu görmek için...
evet tatlım bende aşırıya kaçmamak gerektiği söylemek istedim aramıza yeni katılanlar için bende aynı şekilde uyguluyorum bunu özel harman malt biralar varya geçen gün şişeye bakıydumda arpa ve şerbetçiotu yazıyor ya kokmayacağımı bilsem her gece birayla masaj yapardım da dediğim gibi bira mayası farklı bişey galiba varmı bilgisi olan ?
hergün düzenli spor yapıp 1 kupa adaçayı içsek spordan sonra yağla masaj yapıp 1 2 saat bekletsek gecede soya sütümüzü içip boza-bira uygulamasını yapsak sanırım yormayan bir program olur.Ne dersiniz kızlar
evet tatlım bende aşırıya kaçmamak gerektiği söylemek istedim aramıza yeni katılanlar için bende aynı şekilde uyguluyorum bunu özel harman malt biralar varya geçen gün şişeye bakıydumda arpa ve şerbetçiotu yazıyor ya kokmayacağımı bilsem her gece birayla masaj yapardım da dediğim gibi bira mayası farklı bişey galiba varmı bilgisi olan ?
Ben sporu ve şerbetçiotu kremini bıraktım canım göğsüm küçüldü diye
ben bir yazı okumuştum Amerika'da erkeklerin göğüsleri aşırı biradan dolayı büyüyomuş araştırmışlar içinde şerbetçi otunun olmasından dolayıymış ama şerbetçi otu biraya sdece renk vermesi için katılıyomuş zaten ondan sonra göğüs büyütmenin bitkisel yolu diye duyuruldu.ben birayı duydum ama dediğim gibi bu içindeki ottan dolayı yani sürmeyle falan olmaz bence
Canım soya sütünün aşırısı onlara sebep oluyor biz 1bardak içiyoruz, 1bardak tavsiye ediliyor zaten günlük.evet o şekilde paylaşabiliriz hangisinin etkili olduğunu görmek için...
ya tatlım psikolojik mi bilmiyorum ama bugün çok ağrım var sırtımda göğüslerimde bacaklarım sızlıyor sanki vücudum sanki çok ağırmıştı taşıyamıyomuşum gibi bizde östrojen az nasıl olsa diyoruz ama bir anda yükleniyoruz sabah süt akşam adaçayı bide ben kullanalı 3 hafta oldu sonra tekrar baktırmadım acaba 1 gün süt 1 gün adaçayımı yapsak önceden sadece göğüslerim ağrırken bugün felaket bir şekilde heryerim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?