Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

ne terbiyesiz bi kadınmış hiç söylenirmi böyle bende vucut ölçülerimi merak ettim komple her yerimi ölçtüm ozaman kadar bende bilmiyordum zaten boy ve kilonla orantılıysa takma bence fazla bende bi benden küçüldüğü için takdım yeni yeni kafaya

Bende aynıyım 167boy 55kilo o zaman zayıflamana gerek yok senin tamam o zaman 1senelik programa başladık hergün mutlaka yapcaz aksatmak yok büyüsün bunlar büyücekkkkkkkkk. Ya benim küçülmüş gibi diyodum yaa dayanamadm şimdi ölçtüm 2cm küçülmüşşşşş :-O

ozaman östrojen olan yiyceklere devam.bide bişey sorcam kızlar size ben hep sütyenle yatıyorum akşamları sizce çıkartıp mı yatmak lazım

Sütyenle yatmak büyümesini engelliyomuş ben sütyensiz yatıyorum sende çıkar süryenini uyurken canım evet östrojen içeren şeyler yemeğe devam tam 1sene aralıksız tamam mı pes etmek ve aksatmak yok aynı şeyi 1sene boyunca hergün yiyip içicez büyücek

Kızlar resmen küçülmüş yaa şaka mı buu???? O kremi döküyorum çöpe yediğim östrojenlerle büyütsün artık banane büyücek yaaaa bizimde büyük güzel KADIN GİBİ göğsümüz olsun bı ne çocuk gibi dümdüzzz of

Senin ne güzel 85beden göğüslerin varmış en azından o duyguyu tatmışsın biz o duygu nasıl bişey onu bile bilmiyoruz..... Çocuk gibi kaldık dümdüz

Kızlar nereye gittiniz? (( Allahım nolur bizimde göğüslerimiz büyüsün yaa lütfen lütfen lütfeenn (((((((( kızlar yaa of (((((((

Senin ne güzel 85beden göğüslerin varmış en azından o duyguyu tatmışsın biz o duygu nasıl bişey onu bile bilmiyoruz..... Çocuk gibi kaldık dümdüz
benim vücduma oranla güzeldi işte ama şimdi küçüldü tekrar eski haline dönsün istiyorum ben şuan 1.67 boyundayım ve 52 kiloyum geçen yıl 60 kiloyu görünce kilo vermeye karar verdim evet çok güzel zayıfladım ama bi beden göğüslerim küçüldü depresyona girdim resmen

biraz daha ısrar etseniz o arkadaşınıza:) estetik değilse nedir yani...zararlı olmayacak bütün yöntemleri paylaşalım kızlar

Bişeyi merak ediyorum..siz herhangi bi yöntemi en fazla kaç ay düzenli kullandınız hiç aksatmadan..?

malesef benimkide üstten 78 cm..((
üzgünüm 75 dolguluyu bile doldurmuyor...ve bu aralar psikolojim çok bozuldu artık..

Kızlar nereye gittiniz? (( Allahım nolur bizimde göğüslerimiz büyüsün yaa lütfen lütfen lütfeenn (((((((( kızlar yaa of (((((((

wowo000 bizde buradayız.evet aynen senin gibi 1 yıl eksiksiz uygulanırsa olacağına inanıyorum ben.burdan hep beraber devam edelim lütfen.uzaktanda olsa desteğe çok ihtiyacım var.ciddi ciddi psikolojim bozuk bu konuda.özgüvensiz giydiğini yakıştırmayan....kötü bi haldeyim

Aynen ya lütfen bir yere kaybolmayın kızlar büyütelim şunları ((( sütyenlerimi bir görseniz varya içinde meme var resmen ya yoksa dışarı çıkamıyorumki dümdüz nasıl çıkıyım hemde omuzlarım geniş bidr şimdi 2cm küçülmüş sanki çok varmış gibi (((. Hep birbirimize destek olup büyütelim kızlar 1sene ara vermeden devam edelim eğer 1sene aksatmadan yaparsak büyümezse o zaman ahkam keseriz büyümüyo diye ama şuan bunu demeye hakkımız yok heryerde en az 6-9ayda etkisini gösterir diyo hemen mucize bekliyoruz ama tabi sabırsızlanıyoruz hemen büyüsün istiyoruz of çok moralim bozuk çok sıkıldım artık göğüssüzlükten ((( böyle evlensem kocama sarılsam dümdüz adam erkeğe sarıldığını düşünür özgüvenimi çok düşürüyo kendiyle barışık derler ya ben küçük göğüslerimle barışık değilim kızlar ((

Kızlar nolur hep birlikte şunun çaresini bulalım gerçekten çok moralim bozuk (((((. :'(

ya bu şerbetçi otu kremi bende işe yaradı gibi gözüküyor. hafif bi dolgunluk var. sütle küç yutuyorum, günlük 2 bardak adaçayı ve 1 bardak rezene içiyorum. bir de buz masajı 2 dakikacık... çok yoğunum aslında ama akşamları 3-4 saat yalnız kalabiliyorum. inşallah devam ettirebilirim bunları.

Aynı yaştayız canım sen keten tohumu yemeye başladınmı? Kızlar pes edip burdan gitmek yok tamam mı bisürü arkadaş vardı hepsi gittiler siz gitmeyin hepimiz birbirimize destek olup formulü bulalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…