Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Canım bende ergenlikte çok zayıftım, zaten zayıf olanların östrojeni daha az çünkü her yağ hücresi östrojen salgılıyor her östrojende yağ hücresi oluşturuyor bu böyle bir döngü

Canım bende ergenlikte çok zayıftım, zaten zayıf olanların östrojeni daha az çünkü her yağ hücresi östrojen salgılıyor her östrojende yağ hücresi oluşturuyor bu böyle bir döngü

anladım aaah ah bilseydim böyle olacağını tabak tabak yiyecekleri mideme dökerdim ergenlikte... annem hep yakında büyüyeceklerini söyleyerek kandırdı beni. bir de şu krem bende çok kaşıntı yaptı normal mi acaba? üstümde krem yok ama hala kaşınıyorum

Otlar cildine batıp kaşıntı yapıyor olabilir,kilomuzla biraz daha fazla büyüyebilirdi ama genetikte etkiliyor tabi oof of biraz önce aynaya baktımda göğsüm küçülmüş resmennn neden böyle oldu anlamadım bende kremden ya ben kreme yağda koymuştum aktardan almıştım adı göğüs şekillendiriciydi ve içind mersin yağı vs 12tane yağ vardı o yüzden mi acaba şimdi korktum yaptığım spordan küçülmüş olabilir mi acaba diye off

spordan olabilir bencee.. kız olmayan göğüs için spor mu yapılır

ya da eğer büyütmek için yaptığın yöntemlerden birini artık yapmamaya başlamışsan artık o yöntemin şişliği geçmiştir. sönmüştür yani

spordan olabilir bencee.. kız olmayan göğüs için spor mu yapılır

Canım işte büyütmek için spor yapıyorum göğüs kasını çalıştırıyorumki göğüs kası büyüyünce göğsü dışarı ittirecek sonuçta ya biraz araştırmıştım göğüs eritmez diyordu inşallah eritmez zaten azıcık bişey var..spora devam edicemde şerbetçiotu kremini bırakıyorum sanırım bırakmasammı ya of bilmiyorum

ya da eğer büyütmek için yaptığın yöntemlerden birini artık yapmamaya başlamışsan artık o yöntemin şişliği geçmiştir. sönmüştür yani

Bıraktığım bitek keten tohumu suyu var ama bilmiyorum belkide destekli sütyen takıyorum ya o sıkıştırmıştır göğsü ama küçülmemiştir :/ inşallah tabi...

şerbetçi otuyla bir ay kadar yaptın mı? hiç sonuç yok mu?

Bugun yarin regl olcam o kadar kuculdulerki eskiye donduler diyebilirim. Bu hep boylemi olcak 100 kat sutyenlerin icinde biktim artik. Hayatim boyunca
Ostrojen takviyeli seyler mi yutcam. Hurma gorunce bile oguresim gelmeye basladi. 10 gun spor ve diyet yaptim ne varsa gitti( piskolojim gitti resmen kizlar

canım ben söyledim size mersin yağını kullanmayın o bırakınca eskisinden dahada küçük yapıyor.spor küçültmez göğüsü sadece çok abartma sporu bırakınca sarkıyor vücut haliyle göğüslerde aynı şekilde. Ben en başından beri söylüyorum 3 sene deli gibi uğraştım artık kafayı yiycektim burdaki geçmiş yazıları okuyorum aynı sonuçlar bendede vardı başta biraz büyüme bırakınca dahada küçülüyor. bence düzgün beslenip spor yapıp bide günlük olarak östrojen içeren meyve sebzeler alırsak daha kalıcı yarar sağlarız.Başka bir forumdada maydanozdan bahsetmiş kullananlar oda etkiliymiş

Canım ben baktırmıştım zaten benimde düşüktü ama eskisine göre artmış bunları yiyip içerek ama yinede çok yüksek değil benim 67çıktı en son,ondan önce 37ydi senin kaç?

oo senin östrojen seviyen çok düşük değilmiş canım benimki 28 çıkmıştı ki sınırda ortalama 24 25 falanmış zaten.benim ki çok düşüktü

tatlım hurmayı sevmiyosan akşamları adaçayı içerken 4 5 tane çörek otu tohumu yut çayla.Diyet yapıyorum diyosun maydanoz ye ara ara at ağzına hem diyette de faydası olur sana hurma pekmez böyle şeyler kilo yapar bence hiç gerek yok göğüs olur belki azda olsa ama yağdan olur bu kilo aldığımız için sporunu yap diyet yapmak istiyosan salatamı yiyceksin maydanoz koy içine mercimekte nohuttada varmış östrojen aslında oto böceğe para veriyoruz adam gibi evimizdeki nohutu mercimeği meyveyi sebzeyi yesek daha sağlıklı.Sanırım sen uzun süre bu formülü denedin bence vücudun alıştı bu yüzden tepki vermiyor.Bence yağını sürüp etki etmesini bekleyene kadar hergün ağzımıza 3 4 tane çörek otu tohumu atalım daha faydalı daha çabuk etki eder

umudunu kaybetmee sadece östrojeni çok düzenli alman lazım ve düzenli masaj yapman lazım...

kızlar üzüm yağını programınızdan eksik etmeyin derim ben en uzun süreli bunda kaldım diğerlerine oranla etkisi oldukça iyi

şerbetçi otuyla bir ay kadar yaptın mı? hiç sonuç yok mu?

Canım ben şerbetçiotunu en fazl 1hafta falan kullandım bıraktım şimdi yine aynı bırakıyorum sanırım,belki etki edecektir bilmiyorum ama bede tüylenme olmuş bide içine yağ koymuştum ya onun küçültücü etkisi varmış o yüzden yine dökmek zorundayım ve bidaha yapmayı düşünmüyorum soya sütü,rezene,sporla devam...

(((((((((((((((((( cm olarak ölçtünmü? İnanmıyorum ya ( aynen bende bıktım bu sütyenlerden sütyenimin içinde plastik meme var resmen,sütyenim o kadar dolguluki sıkıyor acıtıyor terletiyo bunaltıyo of (( bende bunlardan kurtulmak istiyorum ama vazgeçme ya bak son 1sene verelim kendimize benimde pskolojim bozuldu bu meme olayı yüzünden sınavlarım başladı ben ders başına oturuncada bunu düşünüyorum araştırıyorum ders bile çalışamıyorum ama bak hormonla oluyormuş işte sadece bu fitoöstrojenlerin etkisi vücuttakinden zayıf diye zor etki ediyor yoksa 6-9ayda belli bişekilde kalıcı büyüyebilir ama işte yavaş etki ediyor az az (( acaba eczaneden östrojen hapı mı alsak onlar daha etkili?

Ben resmen umudumu yitirdim protezi arastiriyorum bile. Napcaz boyle olcak mi dersin? Ne kadar zaman daha yicez bunlari? Zaten erkek arkdasima citlatcam bakalim ne dusunuyo bilmiyorum ama asla kabul etmicek gibi geliyo. Ama evlendikten sonra durduramaz beni o ayri.
Tekrardan kendimi toplamaya calisicam. Keten falan yiyorum suanda adacayimi zaten hergun iciyorum. Bir de regl olmam lazim onun gerginligi falan cok mahvoldum artik. Olculerimi yitirdim ne yazikki. Ne yapcagimi sadirdim ((((

Maydonoz,nohut,mercimek vs hepsinde östrojen var ama 0.1 çivarıyken soya sütünde 9 soya fasülyesinde 300 keten tohumunda 400, değerler böyle ki soya sütü bile yavaş etki ederken maydonozla falan uğraşmak düşün artık daha beter...ben o kremi dökücem bugün az bi göğüs var oda gitmesin gerçi buna pek var denmez ama sporu abartmıyorum sadece göğüs kasım gelişip şişsin istiyorum göğsümü eritmeden olur inşallah biz östrojen almaya devam edelim acaba hap mı alsak östrojen hapı yoksa bu yediklerimiz 1seneye etki eder mi?

Nasıl ölçülerini yitirdin yani eski ölçüne mi döndün?? Keten tohumu bak senin için çok iyi hem bağırsakları çalıştırıp zayıflatıyo hemde östrojen var ben keteni bağırsağımı çok kötü yapıyor diye yiyemiyorum bende soya sütü içiyorum ve mesela şimdi tekrar başladım ya soya sütüne akıntım başladı demekki işe yarıyor vücuda östrojen veriyor göğsede etki eder artık etsinler yani yeter valla ya (( bak tam 1sene devam edelim araliksız hergün düzenli tamam mı ve ölçmeyelim 3ayda 1 ölçelim ilk 3.ayda gelişme olmazda moral bozmayıp 6.aya umut bağlayalım böyle 1seneyi tamamlayalım eğerki 1sene biz keteni/soyayı düzenli kullanırda göğüslerimiz büyümezse bende keserim umudu ama 1sene aralıksız hergün devam tamam mı?

Kızlar 10-20günde olan şişliklere aldanmayın ve olmazsada moralinizi bozmayın bu öyle hemen olacak bir iş değil eğer araştırırsanız görürsünüz ergenlikte bile göğüs gelişimi 4-5senede tamamlanıyor biz vucuttakinden daha az etkiye sahip şeylerle büyütmeye çalışıyoruz çok zaman alıcak doğal olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…