- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
östrojen seviyesine sadece adetin 3. günü mü bakılabilir? şüphelenmeye başladımbugüne kadar ergenliği çok zayıf olarak geçirdiğim için göğüslerim gelişmedi diye düşünüyordum ama ben de bir baktırayım östojenimn seviyesine. bir de sağlık ocaklarında bakarlar mı?
Canım bende ergenlikte çok zayıftım, zaten zayıf olanların östrojeni daha az çünkü her yağ hücresi östrojen salgılıyor her östrojende yağ hücresi oluşturuyor bu böyle bir döngü
anladımaaah ah bilseydim böyle olacağını tabak tabak yiyecekleri mideme dökerdim ergenlikte... annem hep yakında büyüyeceklerini söyleyerek kandırdı beni. bir de şu krem bende çok kaşıntı yaptı normal mi acaba? üstümde krem yok ama hala kaşınıyorum
Otlar cildine batıp kaşıntı yapıyor olabilir,kilomuzla biraz daha fazla büyüyebilirdi ama genetikte etkiliyor tabi oof ofbiraz önce aynaya baktımda göğsüm küçülmüş resmennn neden böyle oldu anlamadım bende kremden ya ben kreme yağda koymuştum aktardan almıştım adı göğüs şekillendiriciydi ve içind mersin yağı vs 12tane yağ vardı o yüzden mi acaba şimdi korktum yaptığım spordan küçülmüş olabilir mi acaba diye off
spordan olabilir bencee.. kız olmayan göğüs için spor mu yapılır
ya da eğer büyütmek için yaptığın yöntemlerden birini artık yapmamaya başlamışsan artık o yöntemin şişliği geçmiştir. sönmüştür yani
Canım işte büyütmek için spor yapıyorum göğüs kasını çalıştırıyorumki göğüs kası büyüyünce göğsü dışarı ittirecek sonuçta ya biraz araştırmıştım göğüs eritmez diyordu inşallah eritmez zaten azıcık bişey var..spora devam edicemde şerbetçiotu kremini bırakıyorum sanırımbırakmasammı ya of bilmiyorum
Otlar cildine batıp kaşıntı yapıyor olabilir,kilomuzla biraz daha fazla büyüyebilirdi ama genetikte etkiliyor tabi oof ofbiraz önce aynaya baktımda göğsüm küçülmüş resmennn neden böyle oldu anlamadım bende kremden ya ben kreme yağda koymuştum aktardan almıştım adı göğüs şekillendiriciydi ve içind mersin yağı vs 12tane yağ vardı o yüzden mi acaba şimdi korktum yaptığım spordan küçülmüş olabilir mi acaba diye off
Canım ben baktırmıştım zaten benimde düşüktü ama eskisine göre artmış bunları yiyip içerek ama yinede çok yüksek değil benim 67çıktı en son,ondan önce 37ydi senin kaç?
Bugun yarin regl olcam o kadar kuculdulerki eskiye donduler diyebilirim. Bu hep boylemi olcak 100 kat sutyenlerin icinde biktim artik. Hayatim boyunca
Ostrojen takviyeli seyler mi yutcam. Hurma gorunce bile oguresim gelmeye basladi. 10 gun spor ve diyet yaptim ne varsa gitti( piskolojim gitti resmen kizlar
Bugun yarin regl olcam o kadar kuculdulerki eskiye donduler diyebilirim. Bu hep boylemi olcak 100 kat sutyenlerin icinde biktim artik. Hayatim boyunca
Ostrojen takviyeli seyler mi yutcam. Hurma gorunce bile oguresim gelmeye basladi. 10 gun spor ve diyet yaptim ne varsa gitti( piskolojim gitti resmen kizlar
şerbetçi otuyla bir ay kadar yaptın mı? hiç sonuç yok mu?
Canım ben şerbetçiotunu en fazl 1hafta falan kullandım bıraktım şimdi yine aynı bırakıyorum sanırım,belki etki edecektir bilmiyorum ama bede tüylenme olmuş bide içine yağ koymuştum ya onun küçültücü etkisi varmış o yüzden yine dökmek zorundayım ve bidaha yapmayı düşünmüyorum soya sütü,rezene,sporla devam...
canım ben söyledim size mersin yağını kullanmayın o bırakınca eskisinden dahada küçük yapıyor.spor küçültmez göğüsü sadece çok abartma sporu bırakınca sarkıyor vücut haliyle göğüslerde aynı şekilde. Ben en başından beri söylüyorum 3 sene deli gibi uğraştım artık kafayı yiycektim burdaki geçmiş yazıları okuyorum aynı sonuçlar bendede vardı başta biraz büyüme bırakınca dahada küçülüyor. bence düzgün beslenip spor yapıp bide günlük olarak östrojen içeren meyve sebzeler alırsak daha kalıcı yarar sağlarız.Başka bir forumdada maydanozdan bahsetmiş kullananlar oda etkiliymiş
Ben resmen umudumu yitirdim protezi arastiriyorum bile. Napcaz boyleolcak mi dersin? Ne kadar zaman daha yicez bunlari? Zaten erkek arkdasima citlatcam bakalim ne dusunuyo bilmiyorum ama asla kabul etmicek gibi geliyo. Ama evlendikten sonra durduramaz beni o ayri.
Tekrardan kendimi toplamaya calisicam. Keten falan yiyorum suanda adacayimi zaten hergun iciyorum. Bir de regl olmam lazim onun gerginligi falan cok mahvoldum artik. Olculerimi yitirdim ne yazikki. Ne yapcagimi sadirdim((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?