Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

çok güzel koltuklarınla çok uyumlu.ben kesekagıdını daha koyu biliyordum açtınızmı rengini yoksa benmı yanlıs biliyodum katologda durdugu gbi durmuyo boyalar:1:

cnm çok buyuk bı salonun var benım salonuma göre soluyorum...bayıldım...hele de o mutfaktakı tv ne bıttım...aynısından bende ıstıyorum:)))
cnm güle güle otur evınde...cok şık cok guzel bı evın var...

eviniz çok şirin allah ağız tadıyla sinerlice yaşamayı nasip etsin size ve ailenize....

ev kendinizin mi..valla evinizin şekli çok güzel kullanışlı büyük..bende ilerde böyle kocaman bir evim olsun istiyorum...kiracılık nereye kadar.inşallah kısmetimizde vardır ;)

çok güzel koltuklarınla çok uyumlu.ben kesekagıdını daha koyu biliyordum açtınızmı rengini yoksa benmı yanlıs biliyodum katologda durdugu gbi durmuyo boyalar:1:

tş ederim...hayır açmadık rengini..her boya markasında farklılık gösteriyor yanlız..bizimki marshall:34:

maaşallah yeni hali çok hoş olmuş.. yeni halı ve perdeler direk evin havasını değiştirmiş. çok güzel

herşey çok güzelmiş, zevkle baktım güle güle otur tatlım:))

tam benim tarzım baktıkça içim açılıyor güle güle sağlık ve mutlulukla oturun

salonun ve oturma odan çok şık canım.iyi günlerde otur

gülerek mutlu huzurlu oturun canım:)))

çok ama çok tş ederim hepinize:16::16::16:

duvar stickerına ve o yuvarklak aynana bayıldım.bir de saatin altına koyduğun dekor çok tatlı olmuş.güle güle huzurla otur inşallah.bende bu aralar sticker almak istiyorum ama seçemedim.çoğu tam bir bütünlük sağlamıyor duvarla çok eğreti duruyor.ama seninki çok hoş olmuş gerçketen.nereden aldın acaba??

Duvar saatin ve diger obje secimlerin cok guzel, ayni sekilde salon ve oturma odanda oyle. Ust fotodakiler salonunun yeni halilari diye dusunuyorum, tuylu olanlar, eger oyleyse eskisinden cok cok daha sik olmus. Turuncular mobilyalarinin asilligini kapatiyordu. Gule gule oturmani dilerim.

duvar stickerına ve o yuvarklak aynana bayıldım.bir de saatin altına koyduğun dekor çok tatlı olmuş.güle güle huzurla otur inşallah.bende bu aralar sticker almak istiyorum ama seçemedim.çoğu tam bir bütünlük sağlamıyor duvarla çok eğreti duruyor.ama seninki çok hoş olmuş gerçketen.nereden aldın acaba??

güzel sözlerin için çok tş ederim..beğenmenize sevindim..
stıckerı ben koçtaştan almıştım,beğenen çok oldu ama aynısından bir daha göremedik

Back
X