çok kola içenlerin nüyümüyomuş geçen birisi demişti bana
Yok ya sanmiyorum ben pek asitli icecek tüketen biri degil im, ozaman büyük olmalari veya büyümeleri gerekirdi... Ama kahve'ye gelince uzak durun büyümeye engel hatta kücültüyormus...gamyoncuiremsugamyoncuiremsuasıtlı ıcecekler gercekden de buyumeye engel olabılır ben artık kola ıcmıombenneyaptımki
Canlarım evlenince büyür mantığı belki masaj olayı gibi düşünüldüğü içindir
ama en azından benim için efsaneden öte bişi değil önümüzdeki ay evlililiğimin birinci yılını kutluycam nasip olursa ama evlenmeden öncekinden farklı bi tık bile yok bilmem anlatabildim mi...
Birde zaten kocişime göstermeye utandığım için göğüsleri nerdeyse o esnada bile dolgulu sütyenleyim :)
Gerçi eşimin beni çok beğendiğini sölemesine rağmen büyük göğüsleri beğendiğini bilmek beni bu pisikollojide tutuyoo...
Yani evlenince büyüme olayını beklemeyin bekarlar evlenmeden önce imkanlarınız dahilinde halletmeye çalışın bu gibi konuları çünkü evlenince doğal olduğunu düşündüğün bi yağı bile düzenli kullanamaya biliyosun mesela ben bi yağa başladım ama çok kötü kokuluydu gerektiği süre kadar kullanamadım ve sabah akşam sürülmesi gerekti ama eşim yağdan rahatsız oldu veee sonuç ne oldu yağı kullanmayı bıraktım
Bence de o evlenince buyur mantigi da cinsel iliskiden felan geliyor, mesela babannem gecen tv ye bakiyordu kizin birini gordu ''Bu kiz evlendi mi ne etti bunun memeleri böyle büyük degildi dedi'' ki zaten cinsel iliski den baska neyi kast ediyor olabilirler ki? evlenince mutluluktan havaya ucuyorsun da mi buyuypr yoksa
bencede cınsellıkle alakalı tamamen ama dogum falan onunda etksı vardır bence
arklarr bendee yeni katıldım bu siteye uzunzmndır takip ediorum hepinizin yorumlarını :) bende küç kullanıorum aynı zmnda göüs büyütücü bikrem kullanıorum nekdar işe yarıcak bilmiorum amaa biumut işteegerçektenn yalnız olmadığımı bilmek bana destek verio :)
kafein göğüs büyütmeye engel maddelerin başında geliyor. çay, kahve, çikolatadan uzak durmak demek bu da. çikolatada çok yoktur belki ama çoğumuz kave ve çaysız yapamayız. ama göğüs büyütmek için aldığımız bitkilerin etkisini azaltıyormuş. kafeinden uzak durmak da fayda var sanırım
valla ben de çaysız yapamam işte. ama bugünlerde çay yerine nar çayı içmeye başladım. artık sıcak birşey içeceksem onu içiyorum, hem narın faydası da var.
evet rezene içiyorum canım ama bırakacağım artık. şerbetçi otu ve melek otu alacağım inşallah yarın aktardan. onlarla devam edeceğim, rezenenin tadı da kokusu da baydı artık beni. naneli olanda rezene miktarı azdır. etkisi de az olur bu yüzden. istersen sabah akşam iç yada bu bitince açık al.
aldığın hangi bitki olursa olsun kaynatma sakın. kaynamış suyun içine atıp, demlenmesini bekle. kaynatmak iyi değilmiş. her gün içeceğin kadar demlemek gerekiyor, bir gün sonrasına kalan çayı da önermiyor uzmanlar