Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri buyumeye engel gıdalar?

göğüs büyütmek için oramızı buramızı elletmenin ne anlamı var anlamıorum erkek arkas bide eş olsa anlıcamm:jeyyar:

kızlar bence erkeklerin küçük büyük takıntılarını biz bukadar takmayalım kafamıza önemli olan bizim o bedende nasıl hissettiğimiz allah korusun sağlığımıza bişi olmasın

önemli olan çekicin boyu değil çaktığı çividir derler küçükkende karşındakini mutlu edebiliosan o erkek zaten büyüğünü aramaya kalkmaz

yaşlanınca tek derdimiz küçük göğüs olsa ahh ahhh bence saygı sevgi olduğu yerde bunlar dert değil insanlar sakatken sevgilisini eşini bırakmıo bi küçük göğüs mü dert

kızlar pekı buyutme ıslemını yaptıgınız sure boyunca yemekden ıcmekden kacındıgınız ıcecek yıyecekler varmı?ben kola cay kahve kullanmıyorum etksını azaltıyomus bu tarz seyler gogus buyutuculerınsenağlamasenağlama

Ben sadece Kahve nin büyümeye engel oldugunu duymustum, Derya baykal programinda gazeteden kesmis okuyordu, Ingiliz bilim adamlari mi ne tespit etmis demisti zaten onu duydugumdan beri kahve ye dokunmadim 2-3 hatta 4 aydir...-tatlicadiarzu-

Ben sadece Kahve nin büyümeye engel oldugunu duymustum, Derya baykal programinda gazeteden kesmis okuyordu, Ingiliz bilim adamlari mi ne tespit etmis demisti zaten onu duydugumdan beri kahve ye dokunmadim 2-3 hatta 4 aydir...-tatlicadiarzu-

kahve ve cayı zaten sevmem de kolaya zor alısdım ama artık onu da cok aramıyorum yaa gercekden kucukken de derlerdı kahve kız kısmı ıcmez dıe cok sınır olurdum neden kı dıe meger haklılarmıs :roflol:

kahve ve cayı zaten sevmem de kolaya zor alısdım ama artık onu da cok aramıyorum yaa gercekden kucukken de derlerdı kahve kız kısmı ıcmez dıe cok sınır olurdum neden kı dıe meger haklılarmıs :roflol:
Yaa bir bildikleri varmis...:jeyyar:
Ben nar cayi iciyorum(sallama) buyutuyor diye okudum, da sallama cay ne kadar ise yarar artik bilmiyorum, hurma da iyi geliyormus onu da nerdeyse 1 aydir tuketiyorum...

Yaa bir bildikleri varmis...:jeyyar:
Ben nar cayi iciyorum(sallama) buyutuyor diye okudum, da sallama cay ne kadar ise yarar artik bilmiyorum, hurma da iyi geliyormus onu da nerdeyse 1 aydir tuketiyorum...

evet canım gunde ıkı hurma ıyı gelıomus hurma zaten kadın hastalıklarına care oluyo o yuzden devam et ama en onemlı bence masaj buyumesı ıcın :teytey:

evet canım gunde ıkı hurma ıyı gelıomus hurma zaten kadın hastalıklarına care oluyo o yuzden devam et ama en onemlı bence masaj buyumesı ıcın :teytey:
Aman kiz ise yarasinda günde 1000 hurma yemeye raziyim... hihoyyyt

Insallah Insallah hepimizin, benim anlamadigim sey genetik ise bu buyume olayi ablaminkiler niye 9-10 yaslarinda buyuduler, anneminkiler de baya var...mirmirmirmir

ılla anneye cekmoısun kı canım ama bu ısın teyze hala babanne anneanne kısmıda varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Valla teyzem halam yok amca dayi bende bol hahaha
Da babannem de benim soykalar da bi buyuk, kucuk olsalar olmuyormuydu diyor hep yani onunkiler de bayaa var

Valla teyzem halam yok amca dayi bende bol hahaha
Da babannem de benim soykalar da bi buyuk, kucuk olsalar olmuyormuydu diyor hep yani onunkiler de bayaa var
daha daha gerılerdekı atalara cekmısın o zaman cnm ama genetık konusuna ınanıom ben valla
sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…