Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri buyumeye engel gıdalar?

canım cok sağol verdıgın moral ıcın tesekkurler:1hug:

sana katılıyorum canım ,eşimin de bu durumdan hiçbi şikayeti yok o çok memnun halinden ve de benden fakat özqüveni o kadar çok etkiliyo ki dış görünüş sana anlatamam, ben breast gain le bir benden büyütebildim ve psikolojimi öyle olumlu etkiledi ki sana anlatamam tm da evlenme arefesindeydim.. gelinliğin içinde kendimi düşündükçe ağlayasın geliodubenneyaptımki ama düşündüğüm gibi olmadı allaha şükür dekolteli bir gelinlik giydim ve kendimi çok iyi hissettim :dance: öpüyorum hepinizi a.s.

JFR helal olsunnnnnnnnnnn yaa gerçektennnn gözlerimm dolduu burdaaaa okadarr duygulandımmm yahuuu gerçektennnn çoook moral verdin amaa biraz bile büyüseee okdr mutlu olukii insannn işteee pff hep bi umutt

JFR hakikaten çok güzel yazmış..Keşke düşüncelerimizi değiştirebilsek ve biraz kendimize güvenebilsek..çok deniyorum bunu,ama destekli sütyenimi çıkardığım an üzerimden bütün olumlu düşünceler gidiyo;olumsuzları geliyo yerine..Etrafımızdan etkilendiğimiz çok doğru ama etkilenmeyen yok ki..Dümdüz bir göğüsle dışarda gezen görmüyorum hiç nedense:)Herkes kullanıyo destekli sütyenleri. Benim gibi bu kadar insan olduğunu bu siteye gelince öğrendim,çünkü herkesinkini normal sanıyodum ben:)

JFR çok saol talımmmmm çok mutlu olduk gerçektendeeeee
forumca öptük seni KOOCCAMANNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…