Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri buyumeye engel gıdalar?

asıtlı ıcecekler gercekden de buyumeye engel olabılır ben artık kola ıcmıombenneyaptımki
Yok ya sanmiyorum ben pek asitli icecek tüketen biri degil im, ozaman büyük olmalari veya büyümeleri gerekirdi... Ama kahve'ye gelince uzak durun büyümeye engel hatta kücültüyormus...gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

ya bu evlenince büyür mantığı nerden geliyor çok merak ediyorum biz evliyiz neden büyümüyor bir çok arkadaşımda evli onlarında büyümüyor evlenince vücut östrojenmi salgılıyor ne ilgisi var böyle uyduruk şeylere inanmayın böyle bişey yok çünkü!!!

Canlarım evlenince büyür mantığı belki masaj olayı gibi düşünüldüğü içindir
ama en azından benim için efsaneden öte bişi değil önümüzdeki ay evlililiğimin birinci yılını kutluycam nasip olursa ama evlenmeden öncekinden farklı bi tık bile yok bilmem anlatabildim mi...

Birde zaten kocişime göstermeye utandığım için göğüsleri nerdeyse o esnada bile dolgulu sütyenleyim :)

Gerçi eşimin beni çok beğendiğini sölemesine rağmen büyük göğüsleri beğendiğini bilmek beni bu pisikollojide tutuyoo...

Yani evlenince büyüme olayını beklemeyin bekarlar evlenmeden önce imkanlarınız dahilinde halletmeye çalışın bu gibi konuları çünkü evlenince doğal olduğunu düşündüğün bi yağı bile düzenli kullanamaya biliyosun mesela ben bi yağa başladım ama çok kötü kokuluydu gerektiği süre kadar kullanamadım ve sabah akşam sürülmesi gerekti ama eşim yağdan rahatsız oldu veee sonuç ne oldu yağı kullanmayı bıraktım

Canlarım evlenince büyür mantığı belki masaj olayı gibi düşünüldüğü içindir
ama en azından benim için efsaneden öte bişi değil önümüzdeki ay evlililiğimin birinci yılını kutluycam nasip olursa ama evlenmeden öncekinden farklı bi tık bile yok bilmem anlatabildim mi...

Birde zaten kocişime göstermeye utandığım için göğüsleri nerdeyse o esnada bile dolgulu sütyenleyim :)

Gerçi eşimin beni çok beğendiğini sölemesine rağmen büyük göğüsleri beğendiğini bilmek beni bu pisikollojide tutuyoo...

Yani evlenince büyüme olayını beklemeyin bekarlar evlenmeden önce imkanlarınız dahilinde halletmeye çalışın bu gibi konuları çünkü evlenince doğal olduğunu düşündüğün bi yağı bile düzenli kullanamaya biliyosun mesela ben bi yağa başladım ama çok kötü kokuluydu gerektiği süre kadar kullanamadım ve sabah akşam sürülmesi gerekti ama eşim yağdan rahatsız oldu veee sonuç ne oldu yağı kullanmayı bıraktım

cnm fulırım nasıl cokmu kotu kokuyo benım bonvıva cok oyle dayanılmaz degıl tavsıye ederım hatta ıcınde parfumlerde bıle kullanılan ylang ylang var ben memnunumhihoyyyt

Bence de o evlenince buyur mantigi da cinsel iliskiden felan geliyor, mesela babannem gecen tv ye bakiyordu kizin birini gordu ''Bu kiz evlendi mi ne etti bunun memeleri böyle büyük degildi dedi'' ki zaten cinsel iliski den baska neyi kast ediyor olabilirler ki? evlenince mutluluktan havaya ucuyorsun da mi buyuypr yoksa :p :p

Bence de o evlenince buyur mantigi da cinsel iliskiden felan geliyor, mesela babannem gecen tv ye bakiyordu kizin birini gordu ''Bu kiz evlendi mi ne etti bunun memeleri böyle büyük degildi dedi'' ki zaten cinsel iliski den baska neyi kast ediyor olabilirler ki? evlenince mutluluktan havaya ucuyorsun da mi buyuypr yoksa :p :p

bencede cınsellıkle alakalı tamamen ama dogum falan onunda etksı vardır bence

bencede cınsellıkle alakalı tamamen ama dogum falan onunda etksı vardır bence

evlenmeden önce hormonlarında sorun yaşayan birisi için geçerli olabilir bu, çünkü cinsel hayat hormonları düzenliyor. ama hormonları zaten normal seviyede olan biri için evlense de birşey değişmez. ben hormonlarımda sorun olduğunu sanmıyorum, bu yüzden evlensem de birşey değişmez bence

arklarr bendee yeni katıldım bu siteye uzunzmndır takip ediorum hepinizin yorumlarını :) bende küç kullanıorum aynı zmnda göüs büyütücü bikrem kullanıorum nekdar işe yarıcak bilmiorum amaa biumut iştee :KK43: gerçektenn yalnız olmadığımı bilmek bana destek verio :)

arklarr bendee yeni katıldım bu siteye uzunzmndır takip ediorum hepinizin yorumlarını :) bende küç kullanıorum aynı zmnda göüs büyütücü bikrem kullanıorum nekdar işe yarıcak bilmiorum amaa biumut iştee :KK43: gerçektenn yalnız olmadığımı bilmek bana destek verio :)

merak etme cnm hemde hıc yanlız degılsın baya bı kalabalıgız malesef bu konu ortak derdımızsenağlama

kafein göğüs büyütmeye engel maddelerin başında geliyor. çay, kahve, çikolatadan uzak durmak demek bu da. çikolatada çok yoktur belki ama çoğumuz kave ve çaysız yapamayız. ama göğüs büyütmek için aldığımız bitkilerin etkisini azaltıyormuş. kafeinden uzak durmak da fayda var sanırım

kafein göğüs büyütmeye engel maddelerin başında geliyor. çay, kahve, çikolatadan uzak durmak demek bu da. çikolatada çok yoktur belki ama çoğumuz kave ve çaysız yapamayız. ama göğüs büyütmek için aldığımız bitkilerin etkisini azaltıyormuş. kafeinden uzak durmak da fayda var sanırım

cay kahve aramam da kolaya zor dayanıom arada bı kacamak yapıom da yaa cıkolatasız hayat dusunemem bıle yaa reglı donemı hele olmazsa olmazım yanı ama cay ve kahve yıllarca ıcmeyebılırım yanısırnaşık şey

valla ben de çaysız yapamam işte. ama bugünlerde çay yerine nar çayı içmeye başladım. artık sıcak birşey içeceksem onu içiyorum, hem narın faydası da var.

valla ben de çaysız yapamam işte. ama bugünlerde çay yerine nar çayı içmeye başladım. artık sıcak birşey içeceksem onu içiyorum, hem narın faydası da var.

oyle valla tum zevklerımızden tavız verıoz yanı ıns karsılıgı ıyı olur cnm yaa cayı cok aramam o yuzden pek sıkıntım yok rezene ıcıyomusn cnm sen benım ıctıgım tadı cok hos nanelı lıptonun rezene nane sevdım yanı ıcıom hihoyyyt

evet rezene içiyorum canım ama bırakacağım artık. şerbetçi otu ve melek otu alacağım inşallah yarın aktardan. onlarla devam edeceğim, rezenenin tadı da kokusu da baydı artık beni. naneli olanda rezene miktarı azdır. etkisi de az olur bu yüzden. istersen sabah akşam iç yada bu bitince açık al.

evet rezene içiyorum canım ama bırakacağım artık. şerbetçi otu ve melek otu alacağım inşallah yarın aktardan. onlarla devam edeceğim, rezenenin tadı da kokusu da baydı artık beni. naneli olanda rezene miktarı azdır. etkisi de az olur bu yüzden. istersen sabah akşam iç yada bu bitince açık al.

zaten bende oyle dusundum cnm da bunu da bos durmayım dıe aldım karısım cay alıp kaynatıp ıcecem zaten ıns da yagım bıtene kadar dedım bunu ıcıyımhihoyyyt

aldığın hangi bitki olursa olsun kaynatma sakın. kaynamış suyun içine atıp, demlenmesini bekle. kaynatmak iyi değilmiş. her gün içeceğin kadar demlemek gerekiyor, bir gün sonrasına kalan çayı da önermiyor uzmanlar

aldığın hangi bitki olursa olsun kaynatma sakın. kaynamış suyun içine atıp, demlenmesini bekle. kaynatmak iyi değilmiş. her gün içeceğin kadar demlemek gerekiyor, bir gün sonrasına kalan çayı da önermiyor uzmanlar

hımm bu konuda tam bılmıyorum cnm ya aktara sorarım dıodum alırken o zaman bardagın ıcıne bı tutam atıp kaynamıs suyu dokmek gerek yanı aynı sallama dakı gıbı ama banada nedense aktardakı daha etkılı olur gıbı gelıo acıkcası markttekıne nazaran yanıkaydirigubbakcemile3

X