hiçte bile bütün erkekler büyük göyüsten hoşlanıyorlar
küçük güzel diyenler yalan söylüyor büyük göyüslü bi kız görsünler nasılda bakıyorlar
hem küçük güzel diyenler 80 beden filan dio 70 beden demiyolarki
cok büyükte cabuk sarkıyor. 80 olup dik olanalr en güzeli. bence erkekeler büyük sarkmıs bi gögüstense orta boyutta dik olanı daha cok begenirler. hem burda konu erkeklerin begenmesi deil bizim kendimizi daha iyi hissetmemiz.
ben olsam silikon taktırmam kuzenimin arkadaşı var silikonlu erkek arkadaşı hiç ellemiomuş nefret ediyomuş göyüslerinden çok sertmiş
benimkiler yumruğum kadar normalmi sizce erkek arkadaşım küçük göyüslü sefgilim diyo hep((
19 yaşındayım artık büyümezki bütün arkadaşlarımın 90 bi benim bukadar görüyo o kızları benimkiler küçük geliyo ben büyütürüm onları diyo ama büyümüyoki öle :))))
zaten daha küçüktü şeyden sonra biraz büyüdü ama durdu artık büyümüyyooo((
benımde cabam zaten o kadar olsun dıe dumduz cok cırkın bı goruntu buyuk olsun zaten ıstmem hem zahemtlı ama en azından bı ele gelsın soyle yaa 80 ıyı bencedelikafaduldenArkadaşlar erkeklern cogu büyük gögüs sever diye birşey yok.Ama herkes öyle zannediyor.Büyük gögüs dikkat cekiyor daha cok hopluyor zıplıyor ama o şekilde birini görsem bende bakıyorum.
Birşeye bakılırsa bu onun güzel oldugunu kanıtlamaz.
Dikkat cekiyor kimisi begenir kimiside begenmez.Mutlaka begenenler vardır.
Sözlüm gögüslerimin boyutunu fazlasıyla görmüş biri olarak heralde begenmeseydi biz tam tamına 7 senedir cıkmazdık degil mi?
Ayrıca netten araştırma yaptım ve forumlarda bir dünya erkegin büyük gögüstense küçük gögüslü kadınları begendiklerini okudum.Burada ölçü olarak genelde erkekler avuç içini dolduracak kadar demişler.Sözlümde senelr önce böyle demişti megerse dogruymuş bu kadarı yeterli zaten.Hele ki diger taraflarınızda güzelse oh ohhhh daha ne isterler dimi?
Öptüm hepinizi...
benimkiler sefgilimin avucunu dolduruyo ama genede küçük diyo
hem o kadar olmayanlar da var demi Maskaraa seninkiler sefgilinin avucunu dolduruyomu 7 senedir şimdi yenimi büyüdü
91 olan gögüs cevrem sütyen bedenim degil ki kocaman olsunlar.
75B kullanıyorum zaten büyük olsalar ne işim var burda...
Evet mezroyla şeker.Bakma öyle cm olarak büyük geliyor.
Gögüz ölçüsü degilde gögüs bedenini ögrenmek için bir yöntem var bir bakayım...
benimde 82 bedenim diyilki ölçüm bedenim 75c senin elbise bedenin kaç ölçün çok büyük ama göyüslerin kçük
ben yaptım 70c çıktı ama ben 75c benim göyüsaltı 68 üstü 72 ben zayıfım sende çok zayıfmışşın boyuna göre maskaraaa niye öyleki benim yumruğum kadar senin nekadar yanlış ölçme sakın nefesini ver ölçerken
sen kaç yaşındasın nez erkek arkadaşın varmı bu yöntemler işe yaramazsa birazcıkda benim dediğim yöntemleri dene öyle kesin büyür