Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri buyumeye engel gıdalar?

aynen katılıyorum sana cnmhihoyyyt

Ben silikonlu göğüs ve doğal küçük göğsün karşılaştırılmasından çıkan yorumlardan bahsettim. Büyük göğüs kesinlikle önemli bir faktördür ama herşey değildir sonuçta. Erkekler de bunun farkında, sonuçta onların da kusurları vardır ve bizden onları o şekilde kabullenmemizi isterler.

cok büyükte cabuk sarkıyor. 80 olup dik olanalr en güzeli. bence erkekeler büyük sarkmıs bi gögüstense orta boyutta dik olanı daha cok begenirler. hem burda konu erkeklerin begenmesi deil bizim kendimizi daha iyi hissetmemiz.

yaa suan kendımız ıcın belkı ama evlenınce esler ıcın oluyo bence cnm yaa kompleks oluyo yanı gercı onlarında var eksık olarak gorulen tarafları anlayıslı olmak en guzelı ıkı taraf ıcınde bence

yasın daha kucuk bence yumrugun kadarsa ıyı daha ne olacak ılerde zaten buyurkı cnm yaa sevgılın de ne ıstıyosa artık 95 olacak degıl ya bu yasda demı ama gercı var ole olanlar ama bence hos degıl en guzel 80

19 yaşındayım artık büyümezki bütün arkadaşlarımın 90 bi benim bukadar görüyo o kızları benimkiler küçük geliyo ben büyütürüm onları diyo ama büyümüyoki öle :))))

hıc yokdan ıyı bence temelın varsa buyur neden buyumesın bız sıfırdan buyutmeyı basardıkdan sonra demı ama senınde buyur merak etme yontem cok denersın yanıhihoyyyt

Arkadaşlar erkeklern cogu büyük gögüs sever diye birşey yok.Ama herkes öyle zannediyor.Büyük gögüs dikkat cekiyor daha cok hopluyor zıplıyor ama o şekilde birini görsem bende bakıyorum.
Birşeye bakılırsa bu onun güzel oldugunu kanıtlamaz.
Dikkat cekiyor kimisi begenir kimiside begenmez.Mutlaka begenenler vardır.
Sözlüm gögüslerimin boyutunu fazlasıyla görmüş biri olarak heralde begenmeseydi biz tam tamına 7 senedir cıkmazdık degil mi?
Ayrıca netten araştırma yaptım ve forumlarda bir dünya erkegin büyük gögüstense küçük gögüslü kadınları begendiklerini okudum.Burada ölçü olarak genelde erkekler avuç içini dolduracak kadar demişler.Sözlümde senelr önce böyle demişti megerse dogruymuş bu kadarı yeterli zaten.Hele ki diger taraflarınızda güzelse oh ohhhh daha ne isterler dimi?
Öptüm hepinizi...

hımm anladım cnm ıyı bakalım ama sen burdakı yontemlerı de dene ama duzenlı sekılde buyur daha bence yasın cok buyuk degıl cunkuhihoyyyt

benımde cabam zaten o kadar olsun dıe dumduz cok cırkın bı goruntu buyuk olsun zaten ıstmem hem zahemtlı ama en azından bı ele gelsın soyle yaa 80 ıyı bencedelikafadulden

benimkiler sefgilimin avucunu dolduruyo ama genede küçük diyo
hem o kadar olmayanlar da var demi Maskaraa seninkiler sefgilinin avucunu dolduruyomu 7 senedir şimdi yenimi büyüdü

Gögüslerim 18 yasında daha yeni büyüyolardı ve oldukça küçüklerdi.
Ama bana hiç belli etmedi hiç hissettirmedi sonra yavaş yavaş özellikle 20den sonra epey büyüdüler.Hatta bana o zamanlar şöyle diyordu şakasına abla mı oldun sen :)
Şimdi bu siteye henüz 2 aydır takılıyorum ve ugulamaya çalışıyorum büyütmek adına sözlüme de anlatıyorum ya sen bu olayı niye bu kadar kafana taktın anlamıyorum diyor.
Şaşkın 25ten sonra büyütmeye calışmama inanamıyor heralde ama bende ona somut gerceklerle çıkıyorum.
Gögüs ölcüm 85 ten 91 e cıktı biraz daha büyüseler bana yetecek.:enbuyukkk:
Desteksiz sütyenler güzel oluyor.Ama dantelli olanlarda aklım kalıyor hep

91 olan gögüs cevrem sütyen bedenim degil ki kocaman olsunlar.
75B kullanıyorum zaten büyük olsalar ne işim var burda...

91 olan gögüs cevrem sütyen bedenim degil ki kocaman olsunlar.
75B kullanıyorum zaten büyük olsalar ne işim var burda...

gogus cevresı dedıgın mezroyla degılmı sırttan yanı yaa gogus olcusu bulmanın bı yontemı varmıs bılıyomusn sen:sm_confused:

Evet mezroyla şeker.Bakma öyle cm olarak büyük geliyor.
Gögüz ölçüsü degilde gögüs bedenini ögrenmek için bir yöntem var bir bakayım...

benimde 82 bedenim diyilki ölçüm bedenim 75c senin elbise bedenin kaç ölçün çok büyük ama göyüslerin kçük

Cnm işin garibi bedenim büyük degil.
Hatta görsen omuzlarım küçük üst bedenimde öyle.
Kilomda fazla degil.
Boyum 1.75 kilom 57 ama herkese göre degişiyor.
Kiminde gögüs cevresi 80 ken büyük oluyor kiminde 85 ken küçük oluyor.:roflol:

benımkı yumrugum kadar bıle yok ama nasıl 80 a cıktı anlamdım valla
:1no2:

sen kaç yaşındasın nez erkek arkadaşın varmı bu yöntemler işe yaramazsa birazcıkda benim dediğim yöntemleri dene öyle kesin büyür

ben 21 yasındayım evet var ama oyle o tarz bı ılıskımız yok yanı ben evlenınce olması taraftarıyım yaa o tarz seylerın benneyaptımkibenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…