Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri buyumeye engel gıdalar?

nez12

SENDEN SONRA...
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
3.629
4
asıtlı ve kafeınlı ıcecekler göğüs büyümesıne engelmı

kola cay kahve cıkolata hatta göğüs büyütücü kullananlar ıcın bı tehlıkemı bı cok yerde oyle dıyo buyume acsından etkısını tam olarak gostermez dıo:1no2: bu konuda deneyımı olan arkadasların tavsıyelerını beklıyorum offf yaa kola ıcmeden bı gun bıle gecırdıgım olmazdı ama sımdı 15 20 gune sadece bı bardak ıcıyorum off off bu göğüsler ıcın yapmadıgımız kalmadı bee kızlar bıtkısel seylerı agzıma surmezken sımdı arastırıyorum kuc kullanıyorum :roflol:senağlama

canım bunun pek dogru oldugunu sanmuyorum. Ben kolayı ayda yılda bir içerim. kahveyide hiç içmem. siyah caylaad pek aram yok. eskiden beri bitki caylarını cok severim. benim küçük yan masamdaki arkadasım kola ve kahve tiryakisi günde 3-4 bardak kahve içer ama oda küçültürmek istiyor üstelik kilosuda fazla deil. Bence genetik içilen seyler pek etkilemez.

yaa kola vazgecılmezımdır buna ragmen bırakdım sırf buyusunler dıye yaa bencede yaa genetık dogru kıme cektıysek bız sansa bak hayır anneme ceksem yıne ıyı olurdusırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Bende babama cektim galiba :)) annemin teyzemin hepsinin büyük :) bi benim böyle... Ama biraz kilo alabilsem büyüyecekler gibi... Ben simdi Avakado yiyorum. TVde duymustum. Muzla birlikte yenildiğinde büyütüyormu. tadıda cok kötü ardından su için yemege calısıyorum:bbo:

yok cnm o kadar da degıl ıns buyur cnm olmadı evleıosun bak ne guzel evlendıkden sonra buyur belkıde:)) avokado oda cok pahalı yaa muz neysede pekı rezene falan cay turu denedıgın oldumu ben onları dusunuyorum bı ay sonra falan baslamayı dahihoyyyt

rezene cayını cok severim. Anne sütünü arttırma özelliği varmıs. Ama bizim sütü deil gögüsteki yaglatı arttırmamız gerek. bu ya kilo almakla olr yada yagı arttırıcı takviyelerle. Masajın olumlu yanı kan dolasımını attırması ve gögüsü daha dik göstermesi. sürülen üründen daha cok masajı düzenli yapamk daha etkili gibi geliyor bana

yaa bıde fazla masajla gogusden sut gelıomus dıe duydum rezene de sut yapıosa ayy bıde sutlenırım desırnaşık şeysırnaşık şey o yuzden korkuyorum bana da en mantıklı yag gelıo ıste yaglanma yapması acısından ama masajlada ıyıce yedırmek gerek hem kan dolasımı acısından da dogru yanı :teytey:

Ya aslında su annelerin süt sagmak için kullandıkları makine var. vakumlu. o ise yarar gibi geliyor. Hep evlenine büyür diyorlar yaa. biraz sansürlü olacak ama o da aynı mantık deil mi

aklıma gelmedı degıl hanı ablam dogum yaptı onun vardı dedım kullansammı sonra sarkar dıe korktum zaten pek yok ayy bıde sarkarsa cok kotu olur bence cnm yaasırnaşık şeysırnaşık şey

aslında küç yada o tür gıdalar bos olan gügüsü doldurup daha dolgun durmasını saglıyor. küçük gögüsler için alan olmadıgından pek etki yapmıyor. vakumla sarkma da olsa alanda genişleme olacak. o alanıda küçle masajla toplarız

dogru bak mantıklı dedıgın ya bonvıva benım gogus cevremı de baya genıslettı ılk zamanlarda buyume olmadı oncelerı yer yaptı yenı yenı daha da buyume olmaya basladıhihoyyyt

senem abla evlenince büyür yaa üzülme
bişiy sorabilirmiyim nişanlın biliyormu göğüs boyutunu ?

bilmiyor :1no2: evleninceee sok olacak :jeyyar:
küçük oldugunu biliyor da tam boyutu bilmiyor
ama o hep evlediğimizde cocugumuz oldugunda büyüyecek nasl olsa diyor. onun taktıgı yok. ama ben giydiğim kıyafetlerin durusunu sevmediğim için büyütmek istiyorummm

dogru bak mantıklı dedıgın ya bonvıva benım gogus cevremı de baya genıslettı ılk zamanlarda buyume olmadı oncelerı yer yaptı yenı yenı daha da buyume olmaya basladıhihoyyyt

o kadar cok arastırma yaptım ve yazı okudum ki :)) ama bide sabırsız olmasam :))
en iyi cözüm silikon ama dogal yöntemlerle de en fazla 1 beden büyütebiliriz.

yaa bu konuda erkegın anlayıslı olması da cok onemlı alaya alınmak cok gurur kırıcı olur cunku allah vergısı bızım sucumuz ne demı ama yanı ne yapalım kı caba harcıoz ıste buyusun dıe daha ne yapalımsenağlamasenağlama

dogru cnm bu konuda azımlı olmak sabırlı olmak onemlı kararlı olmak gerek yanı ıns ıstedgımız sonuca ulasırız yaaaaaa.s

insallah :))) ben dogumdan sonra emzirince yine küçük olursa esimi ikna edip silikon yaptırmak istiyorum aslında. suan bekleme asamasındayım :)

sılıkonda rısklı yaa baya o yuzden bılmıyorum kı gercı sımdı kas altına mı ne oluyomus emzırmeye engel olmuyomus patlıyo falan da dıolar yaa gozum korktu gercı benım oyle bı ıhtımalım dahı yok da:1no2::1no2:

Erkeklerin çoğu doğal olsun küçük olsun düşüncesinde bence. Eğer gerçekten seni seviyorsa dert edeceğini sanmıyorum. Ama yine de bu düşünce benim kendimi eksik ve yetersiz hissetmeme yetmiyor. Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…