• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyümek ..

:kkk::72: sanırım sürpriz var kız kardeşim beni almaya geliyormuşşşşşş şimdi aradıı :52::52: :10::10:
tsk ederim , gelişmeleri yazarım akşam öpüldünüz nanakdannnnnnnnn :9::9::54::54::54::3::3::3::3:

dogum gunun kutlu olsun canım....nıce yaslara sevdıklerınle:16::16::16::16::16::16:

:119::119::119::119::119::119::119::119::109::109::109::109:

bugün doğum günüm ...:9:
büyümek istemiyorum ..:55:
hep 17 kalamaz mıydım ..:24:
deli dolu cılgın .. :52:
24 oldun heyy eses .. :52:

ESESİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNN CANIMMM İYİKİ DOĞMUŞDUN İYİKİ BİZİMLESİN HEP MUTLU OL İNŞALLAH YENİ YAŞIN SANA UĞUR GETİRSİN MİNNANCIK Bİ MELEK GELSİN SANA :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::65::124::119::119::119::119::119::118::66:

Mutlu yillar sen 24 oluyosun en guzel yas ben 26 olcam ulkemden ailemden uzakdayimm bazen dusunuyorum icimde annem sen hep 29 olsan ben de hep 5 olmazmiydi cok zor yalnizlik baska bi ulke((((bazen kendimi okadar yalniz ve gucsuz savunmasiz hissediyorumki bazen kucagina sigacagim yasta olsaydm keskeee...ama hayat zaman akiyor bizde buyuyoruz hatta yaslaniyoruz benim adima en acisi onlarin gozumden uzakda yaslanmalari inan gozlerim dolarak yazdim yazarken nekadar ozlediyimin bida farkina vardim...Mutlu yaslar nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte insallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğum günün kutlu olsun güzel yaşlardasın ;)

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Dogum gunun kutlu olsun, Allah sevdiklerinle ve sevenlerinle nice mutlu yillar nasip etsin:16:
Ben de 24u yariladim :27:

dogum gunun kutlu olsun canım....nıce yaslara sevdıklerınle:16::16::16::16::16::16:

:119::119::119::119::119::119::119::119::109::109::109::109:

ESESİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNN CANIMMM İYİKİ DOĞMUŞDUN İYİKİ BİZİMLESİN HEP MUTLU OL İNŞALLAH YENİ YAŞIN SANA UĞUR GETİRSİN MİNNANCIK Bİ MELEK GELSİN SANA :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::65::124::119::119::119::119::119::118::66:

Mutlu yillar sen 24 oluyosun en guzel yas ben 26 olcam ulkemden ailemden uzakdayimm bazen dusunuyorum icimde annem sen hep 29 olsan ben de hep 5 olmazmiydi cok zor yalnizlik baska bi ulke((((bazen kendimi okadar yalniz ve gucsuz savunmasiz hissediyorumki bazen kucagina sigacagim yasta olsaydm keskeee...ama hayat zaman akiyor bizde buyuyoruz hatta yaslaniyoruz benim adima en acisi onlarin gozumden uzakda yaslanmalari inan gozlerim dolarak yazdim yazarken nekadar ozlediyimin bida farkina vardim...Mutlu yaslar nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte insallah...

Doğum günün kutlu olsun güzel yaşlardasın ;)

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Dogum gunun kutlu olsun, Allah sevdiklerinle ve sevenlerinle nice mutlu yillar nasip etsin:16:
Ben de 24u yariladim :27:

hepinize tek tek Teşekkürler :16:

Nice musmutlu yillara eses :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende yengeç burcuyum sizin gibi bende böyle duygusalim iste... Her doğum günümde oturup çocuk gibi mizmizlaniyorum ya büyümek istemiyorum ben diye... Bir zamanlar sokakta oynayana bir çocukken bir den genç kiz , sonra kadin ve sonra yasli bir teyze olacagim ne aci yaaa ... Hep 20 yasinda kalmak isterdim ama ne mümkün zaman çok hizli akip gidiyor ....bir bakmisim çoktan yaslanmis bir kenarda ölümü bekliyorum off tüylerim diken diken oldu yaaa..

ben daha 19 yaşındayım ve arada 24 olmak istiyorumm :1: değişelimm mi yaşlarıı :27::27:
Ben seni 21 sanıyordum:52:

Ooooooooooooooooooooooooo adaş doğum günün kutlu olsun eşinle nice senelere:21:

benimde 2 gün sonra doğumgünüm,bendemi topik açsam ne burdan bi sürü kutlayanım olur :)
konu sahibi doğum günün kutlu olsun.

Mutlu yıllar :kkk:

Ben de 24 olcam valla yaşlandım diyom hep kendi kendime :27:

Ben seni 21 sanıyordum:52:

Ooooooooooooooooooooooooo adaş doğum günün kutlu olsun eşinle nice senelere:21:

Hadi canimm :-D ben dahaa küçüğüm cok da degill tabii en güzel yastayim :)

Hadi canimm :-D ben dahaa küçüğüm cok da degill tabii en güzel yastayim :)

ee iyi üniversite içinde çok geç kalmamışsın kazandığında 20 olacaksın güzel güzel:29:

Istersen 100 yasina kadar yasa en uzun gecen yaslar dogdudundan 20ye kadar olan donemmis.

Ooo desene bundan sonra yokuş asagi iniş serbest

Back