- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.852
- 698
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara[emoji257][emoji257]
Sen 17 yi arıyorsun ben ondan gectim bir sene öncesine gidip senin yaşında olmaya bile razıyım
tesekkür ediyorummmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara[emoji257][emoji257]
Sen 17 yi arıyorsun ben ondan gectim bir sene öncesine gidip senin yaşında olmaya bile razıyım
yalniz smiley lerden gözüm bozulacak artik![]()
bülebüle
büle
bülee :111:.....
....
bugün doğum günüm ...
büyümek istemiyorum ..
hep 17 kalamaz mıydım ..
deli dolu cılgın ..
24 oldun heyy eses ..
bugün doğum günüm ...
büyümek istemiyorum ..
hep 17 kalamaz mıydım ..
deli dolu cılgın ..
24 oldun heyy eses ..
dogum gunun kutlu olsun canım....nıce yaslara sevdıklerınle
:119::119::119::119::119::119::119::119::109::109::109::109:
ESESİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNN CANIMMM İYİKİ DOĞMUŞDUN İYİKİ BİZİMLESİN HEP MUTLU OL İNŞALLAH YENİ YAŞIN SANA UĞUR GETİRSİN MİNNANCIK Bİ MELEK GELSİN SANA:124::119::119::119::119::119::118:
![]()
Mutlu yillar sen 24 oluyosun en guzel yas ben 26 olcam ulkemden ailemden uzakdayimm bazen dusunuyorum icimde annem sen hep 29 olsan ben de hep 5 olmazmiydi cok zor yalnizlik baska bi ulke((((bazen kendimi okadar yalniz ve gucsuz savunmasiz hissediyorumki bazen kucagina sigacagim yasta olsaydm keskeee...ama hayat zaman akiyor bizde buyuyoruz hatta yaslaniyoruz benim adima en acisi onlarin gozumden uzakda yaslanmalari inan gozlerim dolarak yazdim yazarken nekadar ozlediyimin bida farkina vardim...Mutlu yaslar nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte insallah...
Doğum günün kutlu olsun güzel yaşlardasın
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Dogum gunun kutlu olsun, Allah sevdiklerinle ve sevenlerinle nice mutlu yillar nasip etsin
Ben de 24u yariladim![]()
Ben seni 21 sanıyordumben daha 19 yaşındayım ve arada 24 olmak istiyorummdeğişelimm mi yaşlarıı
![]()
bugün doğum günüm ...
büyümek istemiyorum ..
hep 17 kalamaz mıydım ..
deli dolu cılgın ..
24 oldun heyy eses ..
Ben seni 21 sanıyordum
Ooooooooooooooooooooooooo adaş doğum günün kutlu olsun eşinle nice senelere![]()
Hadi canimm :-D ben dahaa küçüğüm cok da degill tabii en güzel yastayim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Istersen 100 yasina kadar yasa en uzun gecen yaslar dogdudundan 20ye kadar olan donemmis.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.