Büyüme hormonu eksikliği

Meliha Erdem

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2024
2
1
34
Arkadaşlar merhaba 🩷
Oğlum 4 yaşında 4 aylık
2 buçuk kilo 47 cm doğdu şuan 13 kilo 95 cm
Yaklaşık 2 buçuk senedir gelişimi için hastaneye götürüyoruz
Bütün tahliller tetkikler yapıldı
Kemik yaşı 2 yaşındaki çocukla aynı dendi
Büyüme hormonu eksikliği cikti
9 10 sene sürecek bı tedavi söyledi doktor iğneyle olan
Ben çok kararsizim bunun başka alternatifi yok mu arkadaşlar
Benim durumum da olan başına gelen varmı önerilerineze tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim 🩷

Eklentiler

• 1000075466.jpg
    1000075466.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 33
Buyume hormonuna neden daha önce bakmadılar? Benim de 11 aylık bebeğimin gelişimi geriden geliyor belki büyüme hormonundan kaynaklıdır diye düşünmüştüm. Acaba bebekken bakılamıyor mu?

Buyume hormonuna neden daha önce bakmadılar? Benim de 11 aylık bebeğimin gelişimi geriden geliyor belki büyüme hormonundan kaynaklıdır diye düşünmüştüm. Acaba bebekken bakılamıyor mu?
Biz ilk bir yaşında götürdük bana küçük geldiği için boy ve kilosu normal kontrole götürdüm ama büyüme hormonu eksikliğine 3 sene sonra baktılar zaten normal çocuk doktoru bakmıyor çocuk metabolizma ve endokrin doktoruna yönlendiriuor onlar takibe aliyolar

Argivit şurup Cok işe yarıyor dıyorlar
Degısık ılacları yukkenmekten daha iyi Bi care olabılır mı acaba argivit takviye gıdasını tuketmek

bizim doktorumuz el grafisi 6 yastan once dogru sonuç vermez demişti (ki 2 yaş geride takip edecek olsa küçük yaşlarda 2 yaş inanılmaz fark ediyor) ve bizim çocuğun durumunda kemik yaşının geriden gelmesinin bir avantaj olduğunu söylemişti. size büyüme hormonu testleri yapıldı mı?

Argivit şurup Cok işe yarıyor dıyorlar
Degısık ılacları yukkenmekten daha iyi Bi care olabılır mı acaba argivit takviye gıdasını tuketmek
maalesef bu tarz şuruplar yalnızca zaten büyüyen çocukları büyütüyor. üstelik doktorumuz da ileride metabolizmal problemlere yol açabileceği sebebiyle önermiyor

Arkadaşlar merhaba 🩷
Oğlum 4 yaşında 4 aylık
2 buçuk kilo 47 cm doğdu şuan 13 kilo 95 cm
Yaklaşık 2 buçuk senedir gelişimi için hastaneye götürüyoruz
Bütün tahliller tetkikler yapıldı
Kemik yaşı 2 yaşındaki çocukla aynı dendi
Büyüme hormonu eksikliği cikti
9 10 sene sürecek bı tedavi söyledi doktor iğneyle olan
Ben çok kararsizim bunun başka alternatifi yok mu arkadaşlar
Benim durumum da olan başına gelen varmı önerilerineze tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim 🩷
Sizin boylarınız nasıl bize aile de kısa var mı benım boyum 166 eşim 175 takıp dıyıp gonderdıler. bu buyume hormonu eksıklıgının tespıtı zor mu bir de kemik yaşı gerıden gelmesı ıyı bır sey yanı ılerde uzayabılır demek dıye bılıyorum

X