Büyüleyici Güzelliğiyle Vanessa Hessler

iyi olanlarda var tabi mesela adriana candice miranda falan çok hoş ama geneli fazla zayıff:26:

adrianayı yüz olarak çok beğeniyorum ama vücudu öyle iyi değil bence beli çok kalın daha doğrusu victoria secret mankenlerinin genelinde öyle şöyle ki

Son düzenleyen: Moderatör:
bence bu durum şu cnm o kadar zayıflar ki bel incelikleri ve kalçaları aynı bi çıkıntıları yokk dolgunlukları yok göğüslerde zaten silikon=) geri kalan kısımlarda dümdüz=)

bence bu durum şu cnm o kadar zayıflar ki bel incelikleri ve kalçaları aynı bi çıkıntıları yokk dolgunlukları yok göğüslerde zaten silikon=) geri kalan kısımlarda dümdüz=)

ama adriana o kadar zayıf değil bence

Son düzenleme:
bilmiyorum ki cnm resimlerde mi öyle çıktı acaba:26: çünkü ölçülerinde 60 -61 cm yazıyodu beli için o da iyi bi ölçü ama kalçasıda dar olduğu için böyle duruyo diye düşünüyordum ben..

bilmem ki canım ben resimlerine baktığımda genelde bariz bir miğde görüyorum özellikle phtosopsuz olanlarda birde bana o ölçüler sallama gibi geliyor yani nolursa olsun üst beli o kadar ince olamaz...

bilmem ki canım ben resimlerine baktığımda genelde bariz bir miğde görüyorum özellikle phtosopsuz olanlarda birde bana o ölçüler sallama gibi geliyor yani nolursa olsun üst beli o kadar ince olamaz...

olabilir cnm ölçülere göre kusursuzlar ama okadar değiller aslında onlar biraz sallama olabilir=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…