Büyüleyici Güzelliğiyle Vanessa Hessler

maaşallah insan değil biblo sanki upuzun bir beden, kusursuz bir yüz, ipek gibi saçlar.. çok güzel..

Yüzü güzel,ve saçlarıda çok güzel.Işıl ışıl gözüküyorlar.. Fakat vücudu için aynı şeyi söyleyemiyicem.Ellerine dikkat ettim çok büyük ve kolları çok uzun dizlerine değicek neredeyse..Omuzlarıda geniş.Ama yüzü çok güzel :)

gizemcim bence vücududa harika kusursuz buluyorum bu kadını her yeri mükemmell

kız çok güzeeel maşallah ... ama adriana da bir başka güzel canım sarışınlar bana soğuk geliyor birazcııık ama esmer şekerler daha tatlı sempatik geliyor neden bilmem :26::82:

kız çok güzeeel maşallah ... ama adriana da bir başka güzel canım sarışınlar bana soğuk geliyor birazcııık ama esmer şekerler daha tatlı sempatik geliyor neden bilmem :26::82:

esmerin güzeli daha havalı oluyor çünkü daha döndürüp baktırıyor kendine daha cazibeli oluyor bir kız esmerse ve ona zıt olan ama ölü gibi olmayacak turkuaz tonlarında gözlere sahipse büyük bir fiyasko olmadığı sürece benim için otomatik olarak güzel oluyor öyle bir takıntım var ama bu kızda bir sarışın için fazlasıyla alımlı çok hoş saçları gözleri yüz hatları çok sevimli belki bir çok ünlüden güzeldir ama masum güzelliği seksi değil bence.

sarışının adı esmerin tadı derler cnm ama neden derler niye esmerler çekici gelir bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…