Büyüleyici Güzelliğiyle Vanessa Hessler

Bi kusur bulmak gerekirse kulakları biraz büyük gibi bu fotoda da acayip çıkmış dikkatimi çekti ama hatuna bayıldım taş maşallah o kadar güzel ki bakmaya doyulmuyo...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatımda gördüğüm en güzel kadın bu çok güzel kusursu kelimesinin karşılığı işte bu kız..
Çok beğeniyorum fiziği,yüzü, saçları...
Bi kız çocugum olurdsa inşallah buna benzer

Gözleri çok doğal duruyo ama bu resimde kahverengi o zaman lens mi :26:

Yes_Im kendi gozu mavi kesinlikle lens deil cnm. renkli gozler kapali ortamda cekilen fotolarda belli olmayabilior koyu gibi cikiyor ben kahvegozluyum ama ailemde ve arkadaslarimda farkettigim kadari ile bu sekilde. isiga ortama gore cok degisior. bir de kapali alanda isik azligindan gozbebegi buyudugunden daha buyuk kismi gozun siyah oluor eh bir de eski fotolar malum cok kaliteli deildi hepsinin etkisi var sanirim bu fotoda zaten kirmizi cikmis gozlerinin buyuk kismi :)

Evet güzel bir kadın ama sıradan...
Sarısın mavı gozlu bır tıp ve bu modelden oldukca var.
Saclarını bıraz koyulastırınca daha dıkkat cekıcı oluyor.
Boyun bolgesınde bır tuhaflık var uzun kalın tuhaf gorunuyor yanı fızık olarak begenmedım.Beli kalın
180 boy zaten fızıkte kaba oldunmu hos durmuyor bu kadar abartılıp oo harıka denılecek bır kusursuzluk goremedım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…