Büyüleyici Güzelliğiyle Vanessa Hessler

Eki Görüntüle 441208

Evet güzel bir kadın ama sıradan...
Sarısın mavı gozlu bır tıp ve bu modelden oldukca var.
Saclarını bıraz koyulastırınca daha dıkkat cekıcı oluyor.
Boyun bolgesınde bır tuhaflık var uzun kalın tuhaf gorunuyor yanı fızık olarak begenmedım.Beli kalın
180 boy zaten fızıkte kaba oldunmu hos durmuyor bu kadar abartılıp oo harıka denılecek bır kusursuzluk goremedım ben.

işte zevk meselesi, bana göre de abartılan bi durum yok mesela :KK14:

Herkes begenmek zorunda değil.
Ben begenmıyorum dıye alıntı yapıp saçma sapan atarlanamazsın.
Bu konuyu actıysan her turlu yoruma hazırlıklı olacaksın.
Buna musaıt degılsen konuyu da acmayacaksın sanırım anlatabılmısımdır.

Herkes begenmek zorunda değil.
Ben begenmıyorum dıye alıntı yapıp saçma sapan atarlanamazsın.
Bu konuyu actıysan her turlu yoruma hazırlıklı olacaksın.
Buna musaıt degılsen konuyu da acmayacaksın sanırım anlatabılmısımdır.

tabi ki herkes beğenmek zorunda değil bana güzel ve harika gelen size çok çirkin gelebilir fakat size çirkin geldi diye de abartılıp harika denicek bi durum yok demenizde yersiz bana çok harika geliyo demek ki abartıyorum bu da benim tercihim öyle değil mi:KK34: alıntı yapma nedenim sizin beğenmemeniz değil beğenenlerin abarttığını düşünmeniz yoksa benim amcamın kızı değil ister beğenin ister beğenmeyin algıda herhangi problemi olmayan bir kişi ne demek istediğimi anlar aslında ve böyle gereksiz emir kipleriyle haddini aşarak terbiyesizlik yapmaz.. Bilmem anlatabildim mi :KK14:

tabi ki herkes beğenmek zorunda değil bana güzel ve harika gelen size çok çirkin gelebilir fakat size çirkin geldi diye de abartılıp harika denicek bi durum yok demenizde yersiz bana çok harika geliyo demek ki abartıyorum bu da benim tercihim öyle değil mi:KK34: alıntı yapma nedenim sizin beğenmemeniz değil beğenenlerin abarttığını düşünmeniz yoksa benim amcamın kızı değil ister beğenin ister beğenmeyin algıda herhangi problemi olmayan bir kişi ne demek istediğimi anlar aslında ve böyle gereksiz emir kipleriyle haddini aşarak terbiyesizlik yapmaz.. Bilmem anlatabildim mi :KK14:

farkındaysan abartılıp harıka denecek durum goremedım BEN demişim yanı ben gormuyorum.Begenmedıgımı herhangı bır kelımeyle dıle getırırken kımseye sormıyacagım herhalde tabı saygı cercevesı ıcerısınde.Ben pek bısey algılayamadım buda sızden kaynaklı olabılır.Sen bana ılk saygısızlık yaparsan bende devamını getırırım.Saçma sapan bır cumleyle bısey anlayamıyorum k.bakma.:KK8:

farkındaysan abartılıp harıka denecek durum goremedım BEN demişim yanı ben gormuyorum.Begenmedıgımı herhangı bır kelımeyle dıle getırırken kımseye sormıyacagım herhalde tabı saygı cercevesı ıcerısınde.Ben pek bısey algılayamadım buda sızden kaynaklı olabılır.Sen bana ılk saygısızlık yaparsan bende devamını getırırım.Saçma sapan bır cumleyle bısey anlayamıyorum k.bakma.:KK8:

Evet anlamadığınızda hemfikiriz kesinlikle...Konuyu daha fazla dağıtmazsanız sevinirim :KK34:

C_2_articolo_1034811_listavideogallery_itemVideogallery_0_imgvideogallery.jpg

Güzel bu işte...Yüz hatları da mükemmel ötesi.Asil kız. :) Boy,pos süper...[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
X