büyüklerim ablalarım yardım edin

Canım tabiki jinekolog değilim ama bu anlattıklarına göre kızlık zarına bir zarar gelmez. hem bunu bir takıntı haline de getirme bu kadar. Hatta ilişki sırasında bile kanamayan yapıda kızlık zarları var.

Canım sen bu takıntınla gazıymıs, patlamasıymıs panik ataklarınla beraber vajinaya korunmak icin hava yastıgı falan da yerlestirirsin korkarım ki. Bu takıntın hic normal degil. En yakın zamanda bi destek al lütfen.

Hiçbirşey olmadı merak etme.. Eğer tam anlattığın gibiyse normal birşey yaşamışsın ve bu zarar vermez..

Ama şunu diyeyim bu kafayla hayat geçmez.. Bence bi pskiloğa danış. Muhtemelen sadece bunu takmıyorsun kafana..

O ses zarın patlama sesidir muhtemelen. Çok geçmişler olsun

yok gerçekten oradan geldi bende çok şaşırdım hatta bu yzden korktum

Onlar normal seyler. Cesitli hareketlerde vajinaya hava girebilir ve öyle cikar . Flatus Vaginalis deniliyor almanca (türkcesini bilen arkadaslar varsa yazsin lütfen). Genelde sorun degil. Cok oluyorsa yine de bir saglik kontrolünden gecmekte fayda. Korkulacak birsey degil. Ama psikolojik olarak bu kadar takintili olmaniz iyi birsey degil. Bu konuda destek alin

bulunduğum çevre ve aile yapısı yüzünden bu korkuya esir düşüyorum
Sahiden en büyük derdiniz bu mu? Sabah akşam vajinanızdaki hymen yapısını mı düşünüyorsunuz?
Kuzum, hayatınız epey güllük gülistanlık olmalı ki tek derdiniz cinsel organınız olmuş.
E hadi hymen yapısı bozulmuş olsun, sizin deyiminizle kızlık zarınız patlamış olsun. ( ne diye patlamak fillini kullanırlar anlamam, ama eril dil işte, hep şiddet hep şiddet) Ne yapacaksınız? Zarım yok diye ağıtlar mı yakacaksınız? En fazla ne olabilir yani?
Zarınız olmadan yaşayamaz mısınız? Sizin var oluş sebebiniz vajinanızdaki bir zar mı?
edit: ne çok zar demişim ya, fenalık geldi. Hay zar kadar örümcek kafalı heriflerin kafasına taş düşsün diyeceğim de o kadar ufağı hasar vermez.

O bölgeden hava çıkışı olabiliyor.
Bekarken bende de oluyordu hatta internette saçmasapan bekarken olmaz yazılarını okuyunca ne saçmalıyor bunlar demiştim ama oluyor yani.
En ufak şeyden zarar görecek bir yapısı yok.
Bundan dolayı bu kadar gerilmemelisin.
Kaldı ki arkadaşların dediği gibi kanama olmayanlar da oluyor.
Benim bir tanıdığım sadece ertesi gün kahverengi akıntı görmüş.
Benim de birkaç hafta her denemede kanama oldu.
Yani kişiden kişiye değişen bir şey.
Bu kadar takıntı haline getiriyorsanız destek alabilirsiniz

Konu sahibi bazı kadınlarda hiç kızlık zarı yok onlar bozuk mu bırakın Allah aşkına yıl kaç olmuş hala kan gelmezse naparım diyorsunuz. Yaşınız da küçük değil niye bu kadar dert ediyorsunuz? Zar falan da yok evrimsel bir kalıntı var ortada zaten. Bence siz küçükken bisikletten düşünce aileniz eyvah falan deyip ehvamlanmış siz de ne oluyor ne bu kadar önemli deyince kızlık zarı dediklerinde travma olmuş size. Çok cahil bir çevrede duruyorsunuz bu yüzden bu kadar kafaya takmanız sizin suçunuz değil ama hiç normal de değil. Acilen kendiniz için bu durumu normalleştirin. Zarınız kanasa bakireliğiniz gitmeyecek sadece kanamış bir zarınız olacak. İsteyen cinsel ilişkiye girmez bakire evleneyim diye ama offf ilk gün kan gelmezse, bisikletten vajinal fart olayından kızlığım gitti diye korkarsanız ohoooo hayatı kendinize zindan ederseniz. Benden kan gelip gelmesi hiç önemli değil ben biliyorum bakire evlendiğimi karşımdaki de benle evlendiyse paşa paşa inanacak zaten lafıma inanmayan bunu dert edecek adamla ne işim olur?

Nerelisiniz, çevreniz nasıl çok baskıcıysa siz de bu durumdan şikayetçiyseniz kurtulun oradan. Bana bu kadar bu durumu kafaya takmak hiç normal gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…