- 17 Aralık 2019
- 195
- 28
-
- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
ay deme demeeeSelam sana ey vajinismus!
evet haklısınız sanırım ama işte biraz sert bi hava çıkışı oldugu için korkmuştum boş bir korku yaşadım sanırım teşekkür ederimAynı konudan iki yere açmışsın.
Tekrar ediyorum; hava zarını yırtmaz.
Ki senin zar dediğin şey soğan zarı gibi bir şey değil bildiğin et parçası.
Çanak çömlek diil miydi o?Çamlak çölek patladı sdkskd
Allah seni ne yapmasın e mi,kahvem burnumdan çıktıKızlık zarın zortingen şıtrayzen olmuş yani halk dilinde patlayıp gitmiş. Artık ordan hep gaz kaçar. Çakmak çakarken falan oraya yakın tutma.
Çanak çömlek diil miydi o?
Ben seni güldürdüm allah da beni güldürsün amin ama mümkünse kahve içerken değilAllah seni ne yapmasın e mi,kahvem burnumdan çıktı
Bu derece bilimsel bi konuda nasıl bu yanlışı yaparsınÇamlak çömlek patladı sdkskd
Bu derece bilimsel bi konuda nasıl bu yanlışı yaparsın
İşte bilime aşık bir kadınKudra yazana kadar fark etmedim bile
Kız şurda iki bilgilen kültürlen diye yapıyoruzDüşene sende vur oydar
O ses zarın patlama sesidir muhtemelen. Çok geçmişler olsunablalarım, küçüklerim..
21 yaşındayım ve içime bir kurt düştü ve korkuyorum. kızlık zarı takıntım oldukça fazla daha önce vajinal kaşınmadan dolayı lekelenmem gelmişti ve doktora gittiğim de zarımın zarar görmediğini sadece doğuştan çentik var demişti kanamamın olacağını söylemişti yani. şimdi de iki kez yaşadığım bir durum var ve doktora tekrar gitmek istemiyorum. vajinamdan adet dönemlerinde gaz şeklinde ses geldi. yani uykudan kalktım ve doğrulduğum anda basınçlı bir şekilde hava çıkışı oldu bu. kızlık zarıma zarar vermiş midir lütfen yardımcı olun adet dönemi harici başıma gelmedi
yok gerçekten oradan geldi bende çok şaşırdım hatta bu yzden korktum
Sahiden en büyük derdiniz bu mu? Sabah akşam vajinanızdaki hymen yapısını mı düşünüyorsunuz?bulunduğum çevre ve aile yapısı yüzünden bu korkuya esir düşüyorum