büyüklerim ablalarım yardım edin

Konu sahibi bazı kadınlarda hiç kızlık zarı yok onlar bozuk mu bırakın Allah aşkına yıl kaç olmuş hala kan gelmezse naparım diyorsunuz. Yaşınız da küçük değil niye bu kadar dert ediyorsunuz? Zar falan da yok evrimsel bir kalıntı var ortada zaten. Bence siz küçükken bisikletten düşünce aileniz eyvah falan deyip ehvamlanmış siz de ne oluyor ne bu kadar önemli deyince kızlık zarı dediklerinde travma olmuş size. Çok cahil bir çevrede duruyorsunuz bu yüzden bu kadar kafaya takmanız sizin suçunuz değil ama hiç normal de değil. Acilen kendiniz için bu durumu normalleştirin. Zarınız kanasa bakireliğiniz gitmeyecek sadece kanamış bir zarınız olacak. İsteyen cinsel ilişkiye girmez bakire evleneyim diye ama offf ilk gün kan gelmezse, bisikletten vajinal fart olayından kızlığım gitti diye korkarsanız ohoooo hayatı kendinize zindan ederseniz. Benden kan gelip gelmesi hiç önemli değil ben biliyorum bakire evlendiğimi karşımdaki de benle evlendiyse paşa paşa inanacak zaten lafıma inanmayan bunu dert edecek adamla ne işim olur?

Nerelisiniz, çevreniz nasıl çok baskıcıysa siz de bu durumdan şikayetçiyseniz kurtulun oradan. Bana bu kadar bu durumu kafaya takmak hiç normal gelmedi.
ne güzel konusuyorsunuz çok samimiyim daha fazla yazsanız sıkılmadan okurum sanırım sayfada ki hanımların ve sizin de dediğiniz gibi bu konuya artık kafa takmayacağım.

Dediğiniz şey vajinal farts olarak geçiyor bildiğim kadarıyla.
Normalde de olur, cinsel ilişki sırasında da olur.
Çok takıntılı olmayın

Şu çapta bi tazyik olmadiysa, bence bisey yohtur 🤔

Eklentiler

• SmartSelect_20210819-184958_Google.jpg
    SmartSelect_20210819-184958_Google.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 46
ablalarım, küçüklerim..
21 yaşındayım ve içime bir kurt düştü ve korkuyorum. kızlık zarı takıntım oldukça fazla daha önce vajinal kaşınmadan dolayı lekelenmem gelmişti ve doktora gittiğim de zarımın zarar görmediğini sadece doğuştan çentik var demişti kanamamın olacağını söylemişti yani. şimdi de iki kez yaşadığım bir durum var ve doktora tekrar gitmek istemiyorum. vajinamdan adet dönemlerinde gaz şeklinde ses geldi. yani uykudan kalktım ve doğrulduğum anda basınçlı bir şekilde hava çıkışı oldu bu. kızlık zarıma zarar vermiş midir lütfen yardımcı olun adet dönemi harici başıma gelmedi
Bu kadar takıntılı olmayın ya.

Vajinal kasların zayıflığından kaynaklı gazlı çıkarma olur bir de seks sırasında fazla hava kaçması. kegel egzersizi yapmaya başlayın.

Korkmayın, kızlık zarının esnek bir yapısı var, gazla ya da kaşıntıyla bir sorun olmaz..
Üstelik kanama olmak zorunda da değil. Bunu kafanızdan çıkartın.
Ayrıca vajinadan gaz çıkışı olayı, bekar evli farketmeksizin normal bir durum.

ablalarım, küçüklerim..
21 yaşındayım ve içime bir kurt düştü ve korkuyorum. kızlık zarı takıntım oldukça fazla daha önce vajinal kaşınmadan dolayı lekelenmem gelmişti ve doktora gittiğim de zarımın zarar görmediğini sadece doğuştan çentik var demişti kanamamın olacağını söylemişti yani. şimdi de iki kez yaşadığım bir durum var ve doktora tekrar gitmek istemiyorum. vajinamdan adet dönemlerinde gaz şeklinde ses geldi. yani uykudan kalktım ve doğrulduğum anda basınçlı bir şekilde hava çıkışı oldu bu. kızlık zarıma zarar vermiş midir lütfen yardımcı olun adet dönemi harici başıma gelmedi
İlişki yaşamadığın sürece yada içine bir cisim girmediği müddetçe zar bozulmaz endişelenme

ablalarım, küçüklerim..
Bişey olmaz .o öyle çabuk yortilacak hassas bişey değil.
Zorlanip ilişki yaşanırsa yırtılır deforme olur

Zarar gelse ne olucak ya bu kafada kadınlar var olmaya devam ettikçe erkeklerin de namus töre kavramlarına takıntılı olmasına ön ayak oluyosunuz bırakın artık yıl olmuş 2021 ya

X